Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: infectie vaginala

din 22 sep 2003 23:46 de spiridusul

gardenella vaginalis se transmite pe cale sexuala. daca tu si sotul tau faceti sex fara prezervativ inseamna ca amandoi sunteti infectati, adica purtatorii acestui germen.incearca sa iti refaci testele: examen citologic si bacteriologic din secretia ...

NU MA OCOLITI

din 22 sep 2003 23:19 de Mache

Exista riscul unei sarcini nedorite daca condomu sa rup inainte de ejaculare?? Cu mult inainte..

Re: Re: Re: Re: Re: dragoste sau bani ?

din 22 sep 2003 20:35 de mihaelajulia

[Dragoste pe bani? Glumesc.Dar daca as avea un sot care stu la televizor cu berea-n fata cumparata de mine,as face afaceri.

Re: marirea penisului posibila???

din 22 sep 2003 20:27 de mihaelajulia

Se spune ca da.Eu personal nu cred,si plus de asta nu vad rostul.O femeie vrea calitate si nu cantitate. Da,exista niste aparate in care-ti introduci obectul si care ti-o absoarbe,aspira...ei zic(in reclama) ca ti-o mareste cu 2-3 cm.Dar la ce ...

Re: Re: Re: Re: .. ce-i impinge pe barbati..sa-si

din 22 sep 2003 20:23 de mihaelajulia

am mai spus lucrul asta in forum:barbati isi insala sotiile nu pt ca e mai buna,mai frumoasa,mai t^nara....ci pt ca e alta.Eu,inainte de afi sotie am fost amanta.Si mi-a fost bine.Pot doar sa spun ca nu suport barbatii care-si b^rfesc nevasta-n patul ...

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat PLZ !

din 22 sep 2003 20:13 de mihaelajulia

Ii spui ca o placi!Si vezi ce raspune,cum reactioneaza daca nu raspunde;si sti ce ai de facut in continuare.Nu e nici o rusine sa placi pe cineva.se va simti cu siguranta magulita.

Re: Sex intre cupluri

din 22 sep 2003 20:00 de mihaelajulia

Bine......

Re: Re: Nu se mai scoala cand.....

din 22 sep 2003 19:59 de mihaelajulia

Tu,eu nu ma pricep la marci si nume,dar stiu ca cele americane sunt si mai mari,si sunt si facute din alt material dec^t Durex.Alt fel de guma,care nu-ti scapa de pe obect daca se miceste... Sau,roaga-o pe prietena ta sa si-l puna in ...

Re: Re: Re: Re: Am doar 13cm .

din 22 sep 2003 19:53 de mihaelajulia

nu conteaza ce ai,conteaza cum sti sa folosesti ceea ce ai.Incredere.Si daca ti-a rusine sa te dezbraci,stinge lumina!Sti de ce au femeile m^na mica? Ca tot ce apuca sa li se para mare....

Re: Re: Suflet pereche

din 22 sep 2003 19:43 de mihaelajulia

Exista,dar e greu de gasit,mai ales c^nd cauti.Daca e sa vina-vine,daca nu..poti astepta alta viata...E mult de spus pe tema sata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul

din 22 sep 2003 19:03 de FireSoul

Daca e iubire adevarata,"marea iubire", e reciproca...

Re:

din 22 sep 2003 18:35 de FireSoul

Densa ceata iti invaluie cei doi neuroni!:lol:

Re: Iubesc doua

din 22 sep 2003 16:51 de Zappa

Iti iubesti mai mult viitoarea sotie dintr-un sentiment de vinovatie subconstienta(saraca ia uite ea nu stie nimic din ceea ce fac eu). :ninja::heart::ninja:Cel mai bine ar fi sa amani nunta(daca se mai poate)si sa te gandesti bine la care tii mai ...

Re: cum o fi cu doua ...

din 22 sep 2003 16:27 de TendrePoison

"o fantezie comuna tuturor barbatilor"? :huh: nu zau, stimate cunoscator al culmilor si abisurilor psihologiei masculine, respectiv putzoi de 15, 16 ani :x iar daca intr-adevar crezi ce ai spus mai sus, atunci inseamna ca nu ai cunoscut ...

Re: Re: Re: am nevoie de un sfat PLZ !

din 22 sep 2003 11:19 de vorbaretzu

pai daca nu intreaba inseamna ca nu-i interesata de baiatul nostru... :)

Re: Re: am nevoie de un sfat PLZ !

din 22 sep 2003 11:09 de Ssorin

loool....de unde le scoti mahhh??? Si daca nu te intreaba ce-i faci....ii soptesti la ureche..."Intreaba-ma cate prietene am avut?" :.

Re: Re: Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT !

din 22 sep 2003 09:28 de vorbaretzu

Parca a mai scris un tip de curand fazaa asta: ca nu stie ce sa vorbeasca cu o fata... De obicei baietii de varsta ta sunt cam papagali. Adica teribilisti, grandomani, fandositi... Fetele se maturizeaza mai repede si, de obicei, sunt atrase de tipi ...

Re: Re: Re: o mica intrebare...URGENTA

din 22 sep 2003 03:19 de ghita

sa stii ca exista un risc dar e minim...adik doar n-ai fi tu ghinionistul de pe lume...daca cumva ai ejaculat putin(si se intampla sa se mai scurga putina sperma pana la ejacularea propriuzisa)si sa iei sperma pe mana si sa atingi prezervativul pe ...

Re: Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT !

din 22 sep 2003 01:14 de ghita

nu mai fi asa stresat...tu-i amaru' si mnastirea...adik cum sunt tipi mai misto ca tine...mah baiatu',ia uita-te mai bine in oglinda.aciteste:nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca tu esti mai urat sau mai prost decat careva...nu te mai lasa nici pe ...

Cum ii spui unei fete ca o placi?

din 22 sep 2003 00:48 de SILE123

Cum ii spui unei fete ca iti place de ea?(Ea iti face diferite avansuri-cand tu te dai la ea- cum ii zici ca iti place de ea - daca ea e prea timida sati zica).Apoi ce urmeaza (?)(?)(?)(DETALII PLZZZ:wacko: ) Deetails "Inceputul face cat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3579 din 3731
«   1 ... 3576   3577   3578   3579   3580   3581   3582 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare