Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: PRIETENEI MELE NU-I PLACE SEXUL

din 20 sep 2003 01:44 de kingdom

multumesc pt sfat , am acercat aproape orice dar nu merge. Vorbesc cu ea si ea plange ca ma iubeste si ca-i place de mine, ansa ceva ma face sa ma indoiesc, dar scuza ei e ca nu simte nevoia de a face sex. si daca o facem dupa un minut are orgasm si ...

Cat tre sa dureze actul sexual

din 19 sep 2003 21:22 de Alex1

Teoria spune ca intre 2 si 20 de minute dureaza contactul sexual propriuzis. Sub 2 minute se vorbeste de ejaculare precoce, peste 20 de ejaculare intarziata. Insa actul sexual trebuie sa dureze cel putin atata cat sa ajunga cel putin la un orgasm ...

Re: cum convingi o fata

din 19 sep 2003 17:35 de Ssorin

loooool...te pui pe sabotaj:lol::lol::lol: Buna idee...o sa intre in sevraj cand n-o sa-i mai lingi pasarica :o Incearca... si zi-ne si noua daca a mers, ca in teorie suna bine

Re: cele mai ciudate .. smotoceli,,,

din 19 sep 2003 16:39 de Ssorin

Pai...daca nu e atractie fizica...ce ar putea fi?:huh: Presupun ca nu tii sa-l iei in bratze pt a te 'umple' cu inteligenta lui sau buna lui crestere. Daca e cu 13 ani mai mare nu inseamna ca e o tomata... Nu e nimic rau in a face lucruri pe ...

Re:

din 19 sep 2003 15:42 de Ssorin

Hopa....lasatzi slana-n pace! Cred ca orice om matur, vaccinat si sanatos mental are dreptul sa se indragosteasca de oricine, indiferent de diferentele de orice fel Si mi se mai pare corect ca acest om sa fie lasat sa-si traiasca viatza alaturi ...

Re: tranzitia

din 19 sep 2003 15:22 de Ssorin

Omu' sa stii si tu ca intotdeauna intre persoanele de sex opus, care intra intr-o astfel de relatzie(in care amandoi sunt prieteni, insa doar atat) vor aparea probleme de acest gen. Am avut si eu colege care m-au dorit ca si confident, insa ...

Re: tranzitia

din 19 sep 2003 09:37 de vorbaretzu

fa-i un cadou misto de ziua ei, invit-o la film, in parc, incearca sa-i acaparezi cat mai mult timpul... Si daca va fi ok invit-o la tine acasa la... un ceai. :D NU TE BABARDI DIN PRIMA DACA O IUBESTI !!! S-ar putea sa fie o slanina si sa suferi ...

Re: Re: Re: Re: Monstrii????

din 19 sep 2003 09:14 de vorbaretzu

eeeee si tu... mai citeste si ai sa-ti dai seama ... :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta

din 19 sep 2003 08:53 de vorbaretzu

pe mine nu ma mira deloc ! Dintotdeauna masa, multimea a fost doar slanina. Fidelitatea este o problema nobila, o chestie de principiu pe care slanina nu o cunoaste.

Re: Ce te dezgusta?

din 19 sep 2003 08:48 de vorbaretzu

pai daca te-ai ars si tu numai cu slanini... Acum intelegi ce vroiam sa spun cu asteptatul persoanei potrivite. Cand cunosti o fata prelungeste cat mai mult faza initiala, nu te culca din prima cu ea. Cat mai multa iubire fara sex la inceput ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 19 sep 2003 08:41 de TendrePoison

mda, infiorator numarul poligamilor, daca stai sa te gandesti... hmmm, makes you wonder... :huh: :x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 19 sep 2003 08:37 de vorbaretzu

Tendre Poison mai sunt inca pitecantropi printre noi care considera ca a iubi inseamna a te intoarce acasa la partener(a) dupa ce te-ai babardit cu alti (alte) zece si a cere iertare. Toti cei care sustin sus si tare poligamia sunt niste slanini ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 19 sep 2003 08:31 de vorbaretzu

Esti genul de tipa indiferenta pe care o doare in cot dee prietenul ei... Faza asta ca nu vrei sa stii ca te-a inselat vine de fapt de la tendinta ta subconstienta de a insela. Nu vrei sa-ti spuna pentru ca ai fi prima care ar insela. ... stiu ...

Re: Re: Re: Monstrii????

din 19 sep 2003 08:27 de INTerZIS

Ei hai ca ai fost tare nu tot ce se scrie pe aici are intr-o oarecare masura de-a face cu vietile noastre personale?????...iar fraza cu "slanina..." nu vad care ii este rostul dar daca tu il vezi este ok:)

Re: Re: Re: merita???

din 19 sep 2003 08:26 de vorbaretzu

Da, dar pana la urma slanina tot la fund se duce. Ca persoana pe care o gasesti cu conceptia asta e tot slanina ca si tine. Si va potrriviti... doua slanini... Daca vrei o relatie deosebita cu o persoana dedosebita nu lasi p[...] sa te ...

Re: Re: merita???

din 19 sep 2003 02:45 de somebody

mah...sfatul meu e sa arzi tot ce prinzi in cale si vei fi mai fericit decat daca astepti...ori asteapta persoana potrivita(da' de unde stii ca ai s-o gasesti???)

Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 23:17 de copilita

personal, prefer sa shtiu TOT, despre orice ar fi vorba... chiar shi despre asta... am facut un pact... bineinteles, precedat de "daca cumva, odata, din cine shtie ce motive, insa nus e va intampla, dar daca totusi, se va intampla, ...

din 18 sep 2003 20:50 de RALUCA___

:heart: NU ESTI DE LOC UN OM SLAB CI DOAR NU STII PE CARE SA-L ALEGI....iti spun eu ce sa faci.... anuleaza casatoria si ramai cu cealalta...daca dupa o perioada de timp nu ti s-a facut dor de cealalta,atunci ramai cu cu aia daca iti este dor de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "a

din 18 sep 2003 17:02 de Ssorin

Mah...tu te simti bine? Daca iti place sa rupi ate cu dintii, cumpara-ti o papiota :. Si mai stii si tu ca daca esti circumcis de mic, nu inseamna ca o sa creasca mai mare...ca atza aia nu-i sarma, ca sa nu lase bietul shurub sa creasca. Si in ...

Re: Re: Ce ati face pt persoana iubita???

din 18 sep 2003 16:23 de Ssorin

Inseamna ca n-ai avut nici o iubita pana acum ci doar prietene binevoitoare(la pat)... Daca ai fi avut ai sti ca numai daca se uita altul la ea, te apuca nervii, daramite sa o mai si arda in fata ta.... Nu sunt de acord cu sexul in mai mult de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3581 din 3731
«   1 ... 3578   3579   3580   3581   3582   3583   3584 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare