Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 17 sep 2003 13:38 de deniys

ai incercat cum este astept raspuns daca iti este frica ok te ajut pa

Re: care-i faza cu atza

din 17 sep 2003 13:00 de Ssorin

nu,nu,nu,da,nu nu se rupe decat daca tragi cu dintii de ea. Daca e intreaga nu inseamna ca esti virgin. Nu trebuie sa te duci la nici un doctor si nici nu te doare la primul act sexual. Asa ca da-i bataie si gaseste-ti o gagica!!!:ninja:

Re: cum convingi o fata

din 17 sep 2003 12:52 de Ssorin

Pani, intai incerci sa discutzi cu ea...sa vezi de ce nu vrea, incercand sa-i spulberi parerile preconcepute. Apoi depinde daca tu esti in stare sa-i faci acelas lucru ei. Poate asa va fi mai 'cooperanta'. Daca nu....ce sa zic...bate-o la cap :)

Re: Re: Ce te dezgusta?

din 17 sep 2003 12:25 de Ssorin

hmmmm.....daca ar intra unul aci care n-a avut nici o relatzie...cred ca ar ramane singur cuc pana la adanci batranetze. Tragedia este ca in ciuda faptului ca pe toti ne dereanjeaza cam aceleasi lucruri la 'celalalt',.....cati reusesc sa se rupa ...

Re: PRIETENEI MELE NU-I PLACE SEXUL

din 17 sep 2003 12:17 de Ssorin

Salut:blink: Vezi daca cumva problema nu-i de alta natura, in spetza daca avetzi probleme de cuplu, daca se simte apasata de relatie etc. Fiind mult mai tanara ca tine, poate avea impresie ca nu-si mai traieste viatza si se poate departa de ...

Re: Cat de?...

din 17 sep 2003 12:06 de Ssorin

N-as putea sa-ti raspund la intrebarea asta, insa gandeste-te ca milioane de femei isi incep viatza sexuala anual si mai mult...o si continua. Daca stai sa te intrebi cat de tare doare...probabil o sa ajungi sa te inhibi chiar si cand se va ...

Re: Re: Cum se vindeca neancrederea?

din 17 sep 2003 09:28 de Julikkah

Eu sunt intr-o "relatie bazata pe neicredere" de aproape doi ani. Problema e ca suntem amandoi foarte in tema cu trecutul celuilalt. Sinceritatea prea mare la inceputul unei relatii, de exemplu sa-i spui celuilalt ce ai facut tu cu alta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc doua

din 17 sep 2003 09:28 de vorbaretzu

" percep incapabilitatea ta de a pricepe o simpla explicatie ca pe o imaturitate intelectuala acuta ( ca sa nu folosesc alte cuvinte )subliniata concomitent de ceva mai mult decat o perspectiva puerila privind ideea...." -> asta ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc doua

din 17 sep 2003 08:53 de TendrePoison

dragutule, gluma era pentru cine stie sa guste una buna, nu pentru copiii care dau replici copiate din carti si de pe internet sau memorate cu sfintenie din referatele tocite in liceu (vis-a-vis de cele aruncate colegului vorbaret) :lol: P.S.: nu ...

cum convingi o fata

din 17 sep 2003 00:23 de Dan

cum convingi o fata sa faca sex oral daca ti-a spus ca nu vrea si nu vrea ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc doua

din 16 sep 2003 18:36 de YLoveCamelia

LOL sa stii nene ca m ai dat pe spate...esti glumetz tare..imi place de tine. ps. cand iti trece prin capushor sa incerci sa faci o poanta incearca sa te gandesti ca ar de preferat o gluma interesanta,hilara,sau care sa comunice ceva ...

Re: Nu pot s-o fac

din 16 sep 2003 18:08 de plic

Oricine ar avea o astfel de intrebare trebuie sa dea mai multe detalii. De exemplu as intreba daca inainte a trece la actul sexual in sine exista un preludiu si cum se desfasoara acesta.

Re: Re:

din 16 sep 2003 17:43 de LatinSexyGuy

Multa bafta draga si iti doresc tot binele din lume :)

Inhibarea ejacularii

din 16 sep 2003 17:27 de Ssorin

Cred ca asta e unul din subiectele importante, ce tin de sex. Asta nu numai din cauza faptului ca ar fi una conditiile principale ale unui act reusit, ci si pt ca multi traiesc in umbra unor pareri preconcepute. Spre exemplu, am un prieten, ...

Iubesc doua

din 16 sep 2003 01:07 de Alelxel

Mercic.Oricum asta fac.

Re: Circumcizie

din 16 sep 2003 00:20 de Iop

Cum anume ai scapat de fimoza fara circumcizie ? Nu a raspuns nimeni pana acum la intrebarea cu pretu.M-ar interesa si pe mine. Dupa operatie ziceti ca pleci acasa ..... cu penisu bandajat sau ... nu ?

Re: sarcina

din 16 sep 2003 00:10 de karmina

de ce nu faci mai bine un test de sarcina, sunt destul de sigure daca respecti instructiunile si costa aprox. 50.000 lei.

Re:

din 15 sep 2003 23:16 de copilita

'uell...' ...mi s-a intamplat cam acelasi lucru... am inceput ceva in cel mai dificil moment posibil, insa, in care aveam cea mai mare nevoie, insa atunci nu constientiam... a fost greu, e greu, a trecut timp, shi mai este un an... inca ne ...

Re: Iubesc doua

din 15 sep 2003 22:33 de ankke

sa-ti spun ceva...daca de 7 ani doresti pe cineva din punct de vedere sexual eu cred ca te amagesti cand spui ca te-ai indragostit de ea...daca ai fi iubit-o , ai fi fost de mult timp impreuna cu ea...cel mai bine ar fi sa o uiti si sa te casatoresti ...

Re: Despre romani si Romania

din 15 sep 2003 14:12 de vorbaretzu

cauza principala pentru care clasa mijlocie nu mai produce copii este lipsa mijloacelor materiale de a intretine mai mult de un copil. Si intr-o familie din clasa mijlocie parintii care muncesc platesc impozit la stat pentru o panarama de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3583 din 3731
«   1 ... 3580   3581   3582   3583   3584   3585   3586 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare