Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Despre romani si Romania din 12 sep 2003 16:34 de bdl
Romania este considerata de UE drept o tara saraca, ceea ce e adevarat. Saracia este primul motiv pt care nu-si fac oamenii copii. Cred ca fiecare femeie are dorinta de a naste cel putin unul, dar din cauza nesigurantei pt ziua de maine si din ...
Re: Re: Re: ..Amanta din 12 sep 2003 11:40 de Delia
Mai vorbaretule cu "tz"
In primul rand explica expresia "a o arde cu trei" pentru ca de ieri caut in DEX si n-o gasesc. :p
In al doilea rand eu ii raspundeam fetei la intrebarea ei existentiala "cum trebuie sa fie o ...
Re: contraceptive cu progestativ din 12 sep 2003 10:36 de seximus
Ar fi bine sa intelegi ca experienta altor femei nu te poate ajuta cu nimic ... tu ai un organism care reactioneaza intr-un anume fel ... iar aceste efecte secundare s-ar putea sa fie cu totul si cu totul altele decat cele intalnite la alte femei. ...
Re: Ce ati face pt persoana iubita??? din 12 sep 2003 10:21 de vorbaretzu
Ar fi cel mai abject lucru pe care ar putea sa mi-l ceara prietena mea... :x
Tu ai putea sa te uiti la celalalt cand face sex cu prietena ta ? Daca da atunci nu e prietena ta ci o bucata...
Re: exista.... din 12 sep 2003 10:20 de Loly
dar contraceptivele ce le folosesc femeile sint 100% eficiente?
atunci de ce femeile le cumpara?
trebue sa stii ca pentru femei unica metoda sigura este deasemenea sterilitatea(care nu are nimic cu metodele invazive) sau ...
Re: pentru initiatzi!!! din 12 sep 2003 03:08 de xxbanderas
chiar nu exista persoane cu experienta sa stie ceva despre subiectul acesta?
sa explic atunci..continenta este orgasmul fara ejaculare...
Re: nashpa de ashpa... din 11 sep 2003 23:21 de bdl
Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, sa iti zici fie ce-o fi. Daca o fata te place, nu iti face nimik daca ii faci avansuri. Oricum mai ai timp sa iti faci prietena. (Nu stiu de ce iti dau sfatu asta ca si eu is tot 16m si nu is prea ...
Re: prima oara din 11 sep 2003 22:01 de ankke
nu stiu de ce m-am gasit eu sa raspund...si prima pe deasupra...oricum..daca vrei sa stii...pe la 18 ani...si a fost super...
Re: Varsta primului sarut din 11 sep 2003 21:58 de Raluca
Sunt fata, am 13 ani si primul meu sarut a fost acum un an. S-a intamplat in fata casei mele, in ziua de 19 august si dupa aia o luna desi eram cu el nu am mai vorbit nici o vorba si cand m-a vazut m-am certat un pic cu el si m-a ...
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 11 sep 2003 16:12 de loly
am si eu o intrebare:
Bine, bine uite ... Bah ... si ati ajuns in trecut, ati reparat greseala ... si ... ajuns in prezent iti pare rau, din cauza ca greseala reparata a avut consecinte mai dezastruoase decat greseala initiala. Atunci ce te ...
Re: Sex in 3! din 11 sep 2003 09:54 de vorbaretzu
O cauti cu lumanarea... :mellow:
Re: Re: ..Amanta din 11 sep 2003 09:31 de vorbaretzu
De ce, Delia ? Tu asa faci? Daca o arzi cu trei esti libera? :wacko:
Sfatul tau suna a bagati pitpalacu' da nu-l baga tare ... sfaturi de oameni care nu8 stiu ce vor.
Poate scoti o carte, Delia... "Amanta perfecta" sau "invata sa ...
Re: Re: Re: eventual avort din 11 sep 2003 04:09 de YLoveCamelia
vazand persoana hotarata incerc sa o fac sa constientizeze ce face.. mi se pare ca nu te deranjeaza notiunea de "avort" incontestabil deosebit de inumana..dar vad ca te doare la picior pe tine..eu incerc sa ajut 2 oameni si tu vii si ...
incearca o gonflabila din 11 sep 2003 02:48 de sweetstripar
ati putea folosi drept a 3 pers o cauciucata asa nu ti-l va fura si nici nu se va supara daca nu va fi satisfacuta si toata lumea va fi ok . degeneratilor . luati castraveti sau morcovi daca vreti sa o faceti in mai multi sau vagine artificiale ;). ...
incearca o gonflabila din 11 sep 2003 02:46 de sweetstripar
ati putea folosi drept a 3 pers o cauciucata asa nu ti-l va fura si nici nu se va supara daca nu va fi satisfacuta si toata lumea va fi ok . degeneratilor . luati castraveti sau morcovi daca vreti sa o faceti in mai multi sau vagine artificiale ;). ...
Re: Sex in 3! din 11 sep 2003 01:57 de Nero
si totusi...daca nu gasesti a treia persoana iti recomand sa apelezi la un caine. :unsure: al meu e in calduri de 3 saptamani. satisfactie garantata !!!
Re: Sex prin Sms din 11 sep 2003 01:18 de axxa
pune-ti telefonul pe vibra,bagati-l in ...ce vrei tu...si roaga-ti pritetenii sa trimita SMS.Nu conteaza contzi nutul lor.
Vine repede :( din 11 sep 2003 00:01 de Aliosa
Bine, problema nu se rezolva cu prezervativele respective sau cu alte chestii de intarziere a ejacularii. Dar cu timpul, o sa reusesti. Sunt pe net tot felul de povesti cum sa faci sa intarzii ejacularea. Incearca-le.
Si incearca si prezervativele ...
Re: Re: Re: Vine repede :( din 10 sep 2003 22:59 de DarkAngel
Man uite aici inca o idee poate problema ta nu e deloc fizica ci e una psihica.. incearca sa o iei mai lent cu un preludiu mai lung si cu rabdare ca nu te grabeste nimeni si nu te gandi ca te termini asa de repede si sar putea sa mearga...daca nu ai ...
Re: Re: eventual avort din 10 sep 2003 09:05 de TendrePoison
persoana pare deja hotarata, nu cred ca avea nevoie de observatii cu tenta moralista :wacko:
Pagina 3585 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |