Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 7 sep 2003 18:53 de anamaria
:love::love:
Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o din 7 sep 2003 18:21 de xxbanderas
DA si ajung mult mai repede decat prin sex normal fiindca le este stimulat clitorisul...
Re: pliz help din 7 sep 2003 17:50 de xxbanderas
cel mai bine ar fi sa faca un test de sarcina...se gaseste la orice farmacie si nu costa mai mult de 50 de mii....bafta:wacko:
pliz help din 7 sep 2003 14:33 de influent
am o problema cu prietena... la cate zile ar fi logic (daca ar fi regulata) sa vina menstruatia.. ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true din 7 sep 2003 13:28 de doggy
bai lume anti-nemesis...am observat toate discutiile voastre..
1.in primul rand "batranule.. sa stii ca ar fi bine sa inveti sa scrii[ca e nevoie in viata]...
2.cei care raspund lui nemesis..cu "tot un fraier ramai"..fara sa se ...
Re: :((( din 6 sep 2003 21:53 de DarkAngel
Pai man ca sa fi sigur numa un test iti poate spune daca o ramas sau nu...si ai putea sa sti si tuh depinde cat vatz-i protejat si asta numa tuh sti..
Re: Sex in 3! din 6 sep 2003 20:03 de Zappa
Vreau sa fac sex in 3 cu prietenul meu si cu inca o fata !Daca ati incercat spuneti-mi si mie inpresile voastre !Sau poate incercam cu tine!;)[/]:x:x:o:o:x:xVezi sa nu ramai cu buza umflata!O sa ti-l sufle.... cealalta...si o sa te saturi de ...
Re: Sex in 3! din 6 sep 2003 18:58 de influent
merge si 2 pe una ? :-)
Re: :( din 6 sep 2003 18:55 de Zappa
Stiu ca am sa pun o intrebare stupida..ar sunt curioasa sa aflu daca sperma poate intra in vagin daca nu a existat penetrare am facut dragoste dar fara penetrare....:heart::heart:Teoretic,nu,dar,apropos,ce fel de penetrare a fost ,de fapt?
Re: :( din 6 sep 2003 18:33 de DarkAngel
Nu!!
Re: Sex in 3! din 6 sep 2003 18:28 de DarkAngel
Ce pot sa iti zic ...vrei sa iincerci marea cu degetul.. daca pritenul tau ii deacord nu vad o problema... numa sa ai grija cum alegi a 3-a persoana sa-r putea sa ai surprize neplacute
:p
pt rockeritzzzz din 6 sep 2003 10:54 de HeartBeat
Hmmm si totushi ai facut testul?Ai aflat daca esti sau nu?Sa shtiu si eu!....cause kind of I`m in the same situation
:(((
Re: Sex in 3! din 6 sep 2003 08:32 de xander
Pai daca prietenu tau e doritor de asemea jocuri totul e ok!NUmai sa faca fatza la amandoua ca e cam penibil sa ramana neterminata una dintre voi!"......mai ales cealata.
Shi daca ai timp sa cautzi prin forumul asta o sa gasesti cateva ...
Sex in 3! din 6 sep 2003 04:28 de john doe
mda..se pare ca aveti o problema mare...lipseste al treilea om...ce pot sa fac ...ma sacrific daca e....
ohh suflet caritabil ce sunt :D
Re: Sex in 3! din 6 sep 2003 03:36 de batranul
iubita i-l pui la grele incercari pe prietenul tau! nu stiu cum o sa iasa!eu la ultima experienta de genul asta am ramas un pic cam dator! cine spune ca suplineste inca o persoana ori minte , ori se lauda ! sa nu crezi ca e ca in filme!
Re: Porblema nashpa din 6 sep 2003 03:30 de batranul
incearca si cu alta partenera! daca e tot asa consulta un medic! care? in primul rand cel de familie! apoi i-ti da el trimitere mai departe daca este cazul!
Re: Relatii cu tipi insurati? din 6 sep 2003 03:26 de batranul
da!! ai dreptate! sunt multi care debiteaza prostii! si chiar multe! dar cu relatia in afara familiei nu ai dreptate! si studiile facute de cercetatori te contrazic! 80% din subiecti au o relatie ascunsa1!!! oare de ce???asa e viata!fiecare are o ...
Re: Re: :( din 6 sep 2003 03:17 de batranul
daca nu a penetrat nu-i nici o problema!
Re: Re: sex oral din 6 sep 2003 03:12 de batranul
esti sigur de ceea ce spui?
Re: Re: Re: lesbo si homo din 6 sep 2003 02:56 de john doe
Vaiiiii cum poti spune asa ceva ?
Aia mi-au placut si mie, ca aratau belea de tot...desi nu sunt gay da mi-au placut
Da o incolo ca aratau bine ...
Pagina 3587 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |