Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 7 sep 2003 18:53 de anamaria

:love::love:

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 7 sep 2003 18:21 de xxbanderas

DA si ajung mult mai repede decat prin sex normal fiindca le este stimulat clitorisul...

Re: pliz help

din 7 sep 2003 17:50 de xxbanderas

cel mai bine ar fi sa faca un test de sarcina...se gaseste la orice farmacie si nu costa mai mult de 50 de mii....bafta:wacko:

pliz help

din 7 sep 2003 14:33 de influent

am o problema cu prietena... la cate zile ar fi logic (daca ar fi regulata) sa vina menstruatia.. ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

din 7 sep 2003 13:28 de doggy

bai lume anti-nemesis...am observat toate discutiile voastre.. 1.in primul rand "batranule.. sa stii ca ar fi bine sa inveti sa scrii[ca e nevoie in viata]... 2.cei care raspund lui nemesis..cu "tot un fraier ramai"..fara sa se ...

Re: :(((

din 6 sep 2003 21:53 de DarkAngel

Pai man ca sa fi sigur numa un test iti poate spune daca o ramas sau nu...si ai putea sa sti si tuh depinde cat vatz-i protejat si asta numa tuh sti..

Re: Sex in 3!

din 6 sep 2003 20:03 de Zappa

Vreau sa fac sex in 3 cu prietenul meu si cu inca o fata !Daca ati incercat spuneti-mi si mie inpresile voastre !Sau poate incercam cu tine!;)[/]:x:x:o:o:x:xVezi sa nu ramai cu buza umflata!O sa ti-l sufle.... cealalta...si o sa te saturi de ...

din 6 sep 2003 18:58 de influent

merge si 2 pe una ? :-)

Re: :(

din 6 sep 2003 18:55 de Zappa

Stiu ca am sa pun o intrebare stupida..ar sunt curioasa sa aflu daca sperma poate intra in vagin daca nu a existat penetrare am facut dragoste dar fara penetrare....:heart::heart:Teoretic,nu,dar,apropos,ce fel de penetrare a fost ,de fapt?

Re: :(

din 6 sep 2003 18:33 de DarkAngel

Nu!!

din 6 sep 2003 18:28 de DarkAngel

Ce pot sa iti zic ...vrei sa iincerci marea cu degetul.. daca pritenul tau ii deacord nu vad o problema... numa sa ai grija cum alegi a 3-a persoana sa-r putea sa ai surprize neplacute :p

pt rockeritzzzz

din 6 sep 2003 10:54 de HeartBeat

Hmmm si totushi ai facut testul?Ai aflat daca esti sau nu?Sa shtiu si eu!....cause kind of I`m in the same situation :(((

din 6 sep 2003 08:32 de xander

Pai daca prietenu tau e doritor de asemea jocuri totul e ok!NUmai sa faca fatza la amandoua ca e cam penibil sa ramana neterminata una dintre voi!"......mai ales cealata. Shi daca ai timp sa cautzi prin forumul asta o sa gasesti cateva ...

Sex in 3!

din 6 sep 2003 04:28 de john doe

mda..se pare ca aveti o problema mare...lipseste al treilea om...ce pot sa fac ...ma sacrific daca e.... ohh suflet caritabil ce sunt :D

din 6 sep 2003 03:36 de batranul

iubita i-l pui la grele incercari pe prietenul tau! nu stiu cum o sa iasa!eu la ultima experienta de genul asta am ramas un pic cam dator! cine spune ca suplineste inca o persoana ori minte , ori se lauda ! sa nu crezi ca e ca in filme!

Re: Porblema nashpa

din 6 sep 2003 03:30 de batranul

incearca si cu alta partenera! daca e tot asa consulta un medic! care? in primul rand cel de familie! apoi i-ti da el trimitere mai departe daca este cazul!

Re: Relatii cu tipi insurati?

din 6 sep 2003 03:26 de batranul

da!! ai dreptate! sunt multi care debiteaza prostii! si chiar multe! dar cu relatia in afara familiei nu ai dreptate! si studiile facute de cercetatori te contrazic! 80% din subiecti au o relatie ascunsa1!!! oare de ce???asa e viata!fiecare are o ...

Re: Re: :(

din 6 sep 2003 03:17 de batranul

daca nu a penetrat nu-i nici o problema!

Re: Re: sex oral

din 6 sep 2003 03:12 de batranul

esti sigur de ceea ce spui?

Re: Re: Re: lesbo si homo

din 6 sep 2003 02:56 de john doe

Vaiiiii cum poti spune asa ceva ? Aia mi-au placut si mie, ca aratau belea de tot...desi nu sunt gay da mi-au placut Da o incolo ca aratau bine ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3587 din 3731
«   1 ... 3584   3585   3586   3587   3588   3589   3590 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare