Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
intrebare din 10 sep 2003 00:50 de Aliosa
Daca se rupe, nu o mai "necaji" cateva zile. Lasa locul sa se refaca, sa se inchida rana. Daca se rupe de tot dintr-o data, nu mai ai probleme. Daca nu, ajut-o, daca asta e singura ta problema si singurul tau gand.
Circumcizie din 10 sep 2003 00:47 de Aliosa
Mergi la un urolog. Treaba se face de cele mai multe ori in ambulatoriu, sau internare o singura zi. Se face anestezie locala si scapi usor. Perioada de "convalescenta" e cam doua saptamani, sex fara riscul de a se rupe cusaturile poti face ...
Re: Re: nu ejaculez din 10 sep 2003 00:34 de Aliosa
Daca s-ar da premii pt raspunsuri, asta ar trebui sa fie in Top.
Re: eventual avort din 9 sep 2003 22:38 de YLoveCamelia
nene mai inainte sa gasesti ce cauti gandestete ca daca faci avort omori un om !
think about that
Re: Re: tzuica=sex din 9 sep 2003 22:31 de YLoveCamelia
principial vorbind sunt de acord ca a imbata o femeie ptr a o lua in pat e un act de nedemnitate. asta doar atunci cand femeii in cauza i ar displacea 100% sa se culce cu cel in cauza...ptr a scapa de inhibitii mai usor..sau ptr a i veni mai ...
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 8 sep 2003 16:39 de Doggy
da...asa e ...cu lingurita...si tot cate putin..ca sa nu se sature :)
Ma mir ca gandesti ca mine..:,..si cat despre nemesis...nu sunt el..
salz:)
Re: Re: Porblema nashpa din 8 sep 2003 15:52 de vorbaretzu
batrane, parca i-ai recomandat sa-si schimbe sosetele...
dezolant.
Mai era unu pe forum aici care vroia sa-i dea papucii prietenei lui pentru ca "stramba din nas la sex oral"...
dezolant... :(
Re: Ati face-o cu o... din 8 sep 2003 14:29 de hotshot_xxl
Eu unul da, as incerca! Din pacate la noi nu prea exista asa ceva... Nu am incercat inca, dar sunt tentat sa incerc. Daca, dupa cum e tonul pe thread-ul asta, lumea ma condamna pentru aceasta curiozitate, sa fie sanatosi!!!
Re: tzuica=sex din 8 sep 2003 13:57 de nemesis
Alcool...? Parerea mea: daca imbeti o fata pentru a te culca cu ea, nu esti om, esti ceva intre un animal si o insecta... A profita de circumstante, pentru un lucru atat de animalic, mi se pare josnic; undeva la acelasi nivel cu violul - caci ...
Re: Pozitii din 8 sep 2003 13:40 de nemesis
...si cand te-ai trezit era dimineata...? :ninja:
Nu exista o pozitie preferata, pentru ca "ea" sa aiba orgasm! Orgasmul ei depinde de foarte multi factori: ce se intampla in ziua respectiva, modul in care o atingi, ritmul ...
Re: Pozitii din 8 sep 2003 04:09 de Buna
Pozitii din 8 sep 2003 04:04 de Satanistu
Buna.
Am fost nu de mult la o petrece de ziua unei tipe. Acolo am dat peste o multime de oameni. Ochii mei erau indreptati catre o tipa pe nume Andreea am incercat sa ma bag in seama cu ea pe motiv de o cunoaste mai bine. Dupa vreo 2 ore de vorba ...
Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o din 8 sep 2003 03:34 de batranul
aici intervine o diferentiere! fetele care accepta si sexul oral, se pot clasifica la capitolul ca pot avea si orgasm!dar nu mereu! depinde de situatie , si de multe altele!concentrarea este la baza!
Re: SEX ANAL din 8 sep 2003 03:25 de batranul
da este ceva deosebit! depinde cu cine si cum o faci! este diferit de la o incercare la cealalta! sunt multe variabile! e de discutat!
Re: nu ejaculez din 8 sep 2003 02:07 de mintrel
B)
Ce varsta ai? Daca esti prea mic...mai asteapta putin si se rezolva.
Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 7 sep 2003 23:36 de batranul
SINCER I-MI PLACE PUNCTUL TAU DE VEDERE! E ORIGINAL SI GANDESTI SUPER PT. VARSTA TA! TOATA LUMEA TINDE LA MAI BINE! SI MAI BINE!NU? E CORECT! SI SATURATIA VINE DE LA OBISNUINTA! INTOTDEAUNA INTR-O RELATIE TREBUIE CA LA FIECARE INTALNIRE SA VI CU CEVA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true din 7 sep 2003 23:24 de batranul
MAI PUIU! TU CA NEINREGISTRAT NU VAD CE AI CU RASPUNSUL MEU PT. NEMESIS! TU DE FAPT TRBUIA SA ATACI SUBIECTUL IN SINE ! ADICA ORI RASPUNZI LA O INTRBARE , ORI O PUI DACA NU STI! ESTE ULTIMA OARA CAND DISCUT CU TINE! DACA VREI SA DISCUTAM , ...
Sexul prin continenta (pentru initiatz!!!) din 7 sep 2003 21:52 de xxbanderas
ce stiti despre sexul prin continentza..si daca ati reusit sau ati incercat sa practicati...
"Picatura placerii" contine spermatozoizi? din 7 sep 2003 21:44 de influent
in lichidul seminal de la inceputul erectiei chiar daca nu sunt nici pe aproape de orgasm pot exista spermatozoizi ? sau doar in cel care este eleminat inainte de orgasm ?!
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 7 sep 2003 18:53 de anamaria
:love::love:
Pagina 3586 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |