Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

intrebare

din 10 sep 2003 00:50 de Aliosa

Daca se rupe, nu o mai "necaji" cateva zile. Lasa locul sa se refaca, sa se inchida rana. Daca se rupe de tot dintr-o data, nu mai ai probleme. Daca nu, ajut-o, daca asta e singura ta problema si singurul tau gand.

Circumcizie

din 10 sep 2003 00:47 de Aliosa

Mergi la un urolog. Treaba se face de cele mai multe ori in ambulatoriu, sau internare o singura zi. Se face anestezie locala si scapi usor. Perioada de "convalescenta" e cam doua saptamani, sex fara riscul de a se rupe cusaturile poti face ...

Re: Re: nu ejaculez

din 10 sep 2003 00:34 de Aliosa

Daca s-ar da premii pt raspunsuri, asta ar trebui sa fie in Top.

Re: eventual avort

din 9 sep 2003 22:38 de YLoveCamelia

nene mai inainte sa gasesti ce cauti gandestete ca daca faci avort omori un om ! think about that

Re: Re: tzuica=sex

din 9 sep 2003 22:31 de YLoveCamelia

principial vorbind sunt de acord ca a imbata o femeie ptr a o lua in pat e un act de nedemnitate. asta doar atunci cand femeii in cauza i ar displacea 100% sa se culce cu cel in cauza...ptr a scapa de inhibitii mai usor..sau ptr a i veni mai ...

Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

din 8 sep 2003 16:39 de Doggy

da...asa e ...cu lingurita...si tot cate putin..ca sa nu se sature :) Ma mir ca gandesti ca mine..:,..si cat despre nemesis...nu sunt el.. salz:)

Re: Re: Porblema nashpa

din 8 sep 2003 15:52 de vorbaretzu

batrane, parca i-ai recomandat sa-si schimbe sosetele... dezolant. Mai era unu pe forum aici care vroia sa-i dea papucii prietenei lui pentru ca "stramba din nas la sex oral"... dezolant... :(

Re: Ati face-o cu o...

din 8 sep 2003 14:29 de hotshot_xxl

Eu unul da, as incerca! Din pacate la noi nu prea exista asa ceva... Nu am incercat inca, dar sunt tentat sa incerc. Daca, dupa cum e tonul pe thread-ul asta, lumea ma condamna pentru aceasta curiozitate, sa fie sanatosi!!!

Re: tzuica=sex

din 8 sep 2003 13:57 de nemesis

Alcool...? Parerea mea: daca imbeti o fata pentru a te culca cu ea, nu esti om, esti ceva intre un animal si o insecta... A profita de circumstante, pentru un lucru atat de animalic, mi se pare josnic; undeva la acelasi nivel cu violul - caci ...

Re: Pozitii

din 8 sep 2003 13:40 de nemesis

...si cand te-ai trezit era dimineata...? :ninja: Nu exista o pozitie preferata, pentru ca "ea" sa aiba orgasm! Orgasmul ei depinde de foarte multi factori: ce se intampla in ziua respectiva, modul in care o atingi, ritmul ...

Re: Pozitii

din 8 sep 2003 04:09 de Buna

Pozitii

din 8 sep 2003 04:04 de Satanistu

Buna. Am fost nu de mult la o petrece de ziua unei tipe. Acolo am dat peste o multime de oameni. Ochii mei erau indreptati catre o tipa pe nume Andreea am incercat sa ma bag in seama cu ea pe motiv de o cunoaste mai bine. Dupa vreo 2 ore de vorba ...

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 8 sep 2003 03:34 de batranul

aici intervine o diferentiere! fetele care accepta si sexul oral, se pot clasifica la capitolul ca pot avea si orgasm!dar nu mereu! depinde de situatie , si de multe altele!concentrarea este la baza!

Re: SEX ANAL

din 8 sep 2003 03:25 de batranul

da este ceva deosebit! depinde cu cine si cum o faci! este diferit de la o incercare la cealalta! sunt multe variabile! e de discutat!

Re: nu ejaculez

din 8 sep 2003 02:07 de mintrel

B) Ce varsta ai? Daca esti prea mic...mai asteapta putin si se rezolva.

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

din 7 sep 2003 23:36 de batranul

SINCER I-MI PLACE PUNCTUL TAU DE VEDERE! E ORIGINAL SI GANDESTI SUPER PT. VARSTA TA! TOATA LUMEA TINDE LA MAI BINE! SI MAI BINE!NU? E CORECT! SI SATURATIA VINE DE LA OBISNUINTA! INTOTDEAUNA INTR-O RELATIE TREBUIE CA LA FIECARE INTALNIRE SA VI CU CEVA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

din 7 sep 2003 23:24 de batranul

MAI PUIU! TU CA NEINREGISTRAT NU VAD CE AI CU RASPUNSUL MEU PT. NEMESIS! TU DE FAPT TRBUIA SA ATACI SUBIECTUL IN SINE ! ADICA ORI RASPUNZI LA O INTRBARE , ORI O PUI DACA NU STI! ESTE ULTIMA OARA CAND DISCUT CU TINE! DACA VREI SA DISCUTAM , ...

Sexul prin continenta (pentru initiatz!!!)

din 7 sep 2003 21:52 de xxbanderas

ce stiti despre sexul prin continentza..si daca ati reusit sau ati incercat sa practicati...

"Picatura placerii" contine spermatozoizi?

din 7 sep 2003 21:44 de influent

in lichidul seminal de la inceputul erectiei chiar daca nu sunt nici pe aproape de orgasm pot exista spermatozoizi ? sau doar in cel care este eleminat inainte de orgasm ?!

Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 7 sep 2003 18:53 de anamaria

:love::love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3586 din 3731
«   1 ... 3583   3584   3585   3586   3587   3588   3589 ... 3731   »

loading...