Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Inceperea vietii sexuale

din 4 sep 2003 07:07 de un fraier

Eu am inceput-o la 23 de ani cu o femeie mai in varsta cu 13 ani,ocazie cu care a si ramas gravida si a facut o fetita,sa traiasca. prima prietena am avut-o pe la 18 ani.

Re: Re: Re: Re: Re: the true

din 4 sep 2003 02:14 de batranul

[CENZURAT DE nemesis] cat ai vrea tu , tot asa ramai!ca nu poti mai mult! ai un prag ce nu-l poti depasii!!!!!!! MILA TA! NU? oricum esti compromis! ce cazi in capcane! ti-am spus si-ti repet : asta nu e site de gramatica! si daca vrei te provoc in ...

Monstrii????

din 4 sep 2003 01:26 de INTerZIS

Am spus ca dragostea nu iarta in mesajul de mai inainte si am fost corect, sa dovedit a fi mai mult decat adevarat.Nu trebuie sa te feresti de DRAGOSTE ci de urmarile ei.Nimic nu este perfect asa ca nici DRAGOSTEA, o ai...n-o mai ai...clar, nu toate ...

sex oral

din 4 sep 2003 00:57 de ovi

Se poate lua SIDA usor chiar si daca nu inghiti sperma..crede-ma(sunt doctor) sau mai documenteaza-te

din 3 sep 2003 13:07 de Roxy

din 3 sep 2003 13:06 de Roxy

:heart:

Re: Dragostea exista?

din 3 sep 2003 09:23 de vorbaretzu

Mai baiatule, in general astia de varsta ta sunt cam papagali (stai linistit - si eu am fost asa). Adica nu stiu sa vorbeasca cu o fata si nu pot oferi ceea ce cauta o fata... Priveste in jurul tau, la prietenii tai si la tine... despre ce ...

Re: dragoste sau bani ?

din 3 sep 2003 09:05 de vorbaretzu

dregostea sau banii ? baba sau mitraliera ? balena sau termopanu' ? stiti voi ce vreau sa spun ...

Re: Re: Bordelul

din 3 sep 2003 03:15 de YLoveCamelia

hai ca dai in sf prea tare...poate ptr salarul tau sau pensia lu taicatu o coarda de lux costa cat castigi pe an...

Re: Re: Circumcizie

din 2 sep 2003 18:23 de Evreuvirtual

CAT COSTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Sau daca aveti macar un nr de telefon:wacko:

Re: raspundeti plz

din 2 sep 2003 18:05 de DarkAngel

man nu iti fa griji poate tuh te dezvoltzi mai incet... si totusi daca e sa ne gandim putzin nici nu ti-o trebe prea mare care sa satisfaci o fata ...Don`t wory Si am si eu o intrebare tuh la varsta ta nu ai nimic mai bun de facut decat sa ti-o ...

Re: Re: raspundeti plz

din 2 sep 2003 18:01 de DarkAngel

Bai tu nu vezi bine man iatz-i ochelari nu are 12 ani ci 14 12 is centimetrii!!:lol::lol:

Re: Poate ramane gravida?

din 2 sep 2003 17:20 de muaddib

In timpul actului sexual poate curge din penis sperma chiar inainte de orgasmul efectiv. Deci posibiliatea exista in teorie. Stiu pe cineva ca practica coitus-interuptus (adica o facea fara prezervativ si ejacula afara), si cam dupa un an, fata a ...

Re: Bordelul

din 2 sep 2003 17:08 de muaddib

"normal" nu mi se pare, insa mi se pare "REAL". Adica daca ai prietena/nevasta, nu ai motiv, insa daca nu ai, atunci nevoile fiziologice printre care se numara si sexul trebuie satisfacute. Discutia asta despre tarfe de ...

Re: MUZICA SI SEXU"

din 2 sep 2003 16:23 de muaddib

Bun subiect. De fapt eu tot spun ca problema cu viata noastra e ca nu are coloana sonora. Deci trebuie sa adaugam noi pt feeling. Sa revenim la "muzica de pat". Depinde de dispozitia de moment. Prietenei mele ii place in general muzica ...

din 2 sep 2003 10:57 de Cuky

Cel mai bine dupa parerea mea este sa nu va vedeti si sa nu va vorbiti timp de doua saptamani timp in care fiecare isi vede de ale lui.Apoi vedeti care va fi reactia voastra cand va intalniti. Daca nu puteti stati de vorba ca pe vremea cand erati ...

din 2 sep 2003 07:20 de nico5xII51

FFF multi barbati nu o au mai mare si sunt maturi ,la tine ,la 12 ani sigur mai creste

Re: Re: Re: Re: masturbarea

din 2 sep 2003 00:18 de copilita

...uaii - why ... acum raspunde-mi... :huh:

din 1 sep 2003 14:58 de arpad

stai linistit fa sport ocupate de tine si penisul mai creste , la 12 ani....

din 1 sep 2003 12:01 de DarkAngel

Man nu iti fa griji ai doar 14 ani mai are timp sa creasca... sau doar nu vrei sa spui ca te apuci de acuma... nu ca ar fi prea de vreme...dar eu iti zic ca mai are timp sa creasca...pana o sa ajungi la 16 ani o sa vezi diferentze poate tuh nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3589 din 3731
«   1 ... 3586   3587   3588   3589   3590   3591   3592 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare