Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cat costa un avort? (serios)

din 29 aug 2003 16:15 de DrSexpert

Avand in vedere conditiile din caminele de la noi nu stiu ce e mai rau ... Oricum nu se poate pune problema ca faci o crima daca scapi de un embrion de o luna, doua sau trei, dar asta e o discutie prea lunga ...

din 29 aug 2003 16:02 de anonim

As vrea sa merg la un bordel, dar chiar nu gasesc nici unul deocamdata. Daca cineva de-aici cunoaste un bordel, prin Bucuresti, dati-mi si mie adresa sau ceva...

Re: Sunt dezolata

din 29 aug 2003 14:04 de Teo

Nu inteleg de ce nu vreti sa fiti pur si simplu impreuna. Asta nu ar insemna sa stricati prietenia (mai ales pentru ca oricum scartzaie, din cate spui), ci s-o "imbunatatiti", daca vrei. O relatie frumoasa e bazata in mare parte pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere!

din 29 aug 2003 12:41 de GICU

CINEVA MI-A SPUS INTR-O ZI CU SOARE SI DOUA DIMINETI "NIMENI DAR NIMENI NU ESTE MAI IMPORTANT CA TINE, TU ESTI SINGURUL TAU PRIETEN, DAR SI TU TE POTI TRADA UNEORI" ASA CA...

Re: Sex de intretinere!

din 29 aug 2003 12:35 de GICU

Draga mea , daca ai incredere in ea, poti sa o faci linistita, ca picanterie sau sex intretinere cum vrei sa-i spui, oricum sexul in grup este altceva care trebuie incercat- depinde de gusturi dar incercarea moarte nu are- ...

Re: Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 29 aug 2003 11:52 de eros

Eu credeam ca acest forum este despre sex, pentru oameni deschisi la minte nu pentru comunisti. Te deranjeaza cu ceva faptul ca noi suntem impreuna? Nu cred ca Dumnezeu are ceva impotriva... Cateodata ma streseazaa pe strada ca lumea se uita ...

Re: Sunt dezolata

din 29 aug 2003 11:28 de vorbaretzu

Asa-i draga mea cand se amesteca slanina in treburile sufletesti. Deci, daca am inteles bine, voi vreti sa ramaneti doar prieteni, fiecare cu viata lui, dar in acelasi timp sa faceti sex... :wacko: Eventual cand veti avea fiecare partener s-o ...

Re: Bordelul

din 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51

Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut ...

din 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51

Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut ...

din 29 aug 2003 02:46 de bob

am fost si eu odata cand eram mai mic...pe la 18 ani parca. nu mi-a placut deloc. de-atunci am mai fost de multe ori cu prieteni, dar niciodata nu m-am mai culcat cu vreuna. mi se pare jegos, si nu are legatura deloc cu sexul. un sfat pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intreti

din 29 aug 2003 02:26 de nico5xII51

Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 29 aug 2003 02:25 de bob

frate...nimic personal cu voi, dar mai puneti mana pe Biblie!!! Daca Dumnezeu vrea sa te piarda...mai intai iti ia mintile!

Re: se poate?

din 29 aug 2003 01:06 de giugauaga

copilu' dupa cum ti-a spus si panda,daca ejaculeaza in apropierea 'ei' se poate!asa ca fereste-te, sau spune-i sa se dea pur si simplu la o parte daca o faceti fara si nu-l lasi sa-si dea drumul in tine,dar si asa se poate asa ca ai grija! take ...

Re: Scurgeri Vaginale

din 29 aug 2003 00:57 de giugauaga

acum depinde si ce fel de scurgeri sunt!daca au un aspect sangeriu iti recomand sa mergi cu ea la un ginecolog, si daca nu ai bani incearca la un cabinet de planning!sanatate !

Re: sex anal si contraceptia

din 29 aug 2003 00:53 de giugauaga

spre surprinderea copiilor care ti-au raspuns se poate ramane!cum?daca stai pe burta si termina in tine (anal)nu toata sperma aia ramane in anus, pentru ca pe acolo se iese!!!si ghici unde se scurge sperma??exact la 1cm mai jos adica in "way ...

Re: De ce fetele intotdeauna se gråbesc ?

din 29 aug 2003 00:43 de giugauaga

fratele meu, in 90% din cazuri in care fetele astea se ofera repede, o fac din obisnuinta!daca intelegi ce vreau sa spun!asa ca nu-ti bate capu' cu genu asta de femei.vrea?babardeste-o sa-i sara ochii si pleaca.nusta langa una ca asta si mai ales nu ...

Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 29 aug 2003 00:39 de giugauaga

in primul rand, nu inteleg ce va determinat sa fiti asa!crede-ma ca si o femeie te poate penetra , mai usurel cei drept dar poate.in al doilea rand , ar fi mai multe dar nu are rost.parerea me este ca gresiti, pentru ca babardeala a fost lasata intre ...

Re: MUZICA SI SEXU si sexu si sexu si ....sexu

din 28 aug 2003 09:05 de vorbaretzu

adica daca nun te nasti ? :blink:

Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barba

din 28 aug 2003 08:58 de vorbaretzu

Nu prea e un raspuns de moderator, Nemesis... Parerea mea e ca te iei in gura cu prea multi idioti pe aici. Stiu ca e tentant dar esti moderator si trebuie sa aplanezi conflictele nu sa le aprinzi mai tare. Iar voi, ceilalti, care spuneti ca ...

Re: Re: cat costa un avort? (serios)

din 28 aug 2003 08:46 de vorbaretzu

Ce bine ar fi daca ar avorta toate tzigancile alea jegoase care cersesc pe la colt. Tiganii astia tot asa: fac copii non-stop ca nu suporta ei prezervativu'. Si pentru ca nespalatzii astia nu suporta prezervativu' platesc eu impozit... Se inmultesc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3592 din 3731
«   1 ... 3589   3590   3591   3592   3593   3594   3595 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare