Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
MUZICA SI SEXU si sexu si sexu si ....sexu din 27 aug 2003 23:40 de john doe
e si mai naspa daca nu ajungi la prima treapta:)
Lasa piatra jos panda din 27 aug 2003 23:36 de john doe
deci tu nu faci sex decat atunci cand ai de gand sa faci un copil, nu?
Fiindca sa faci sex fara sa ai in cap sa faci un copil mi se pare a fi un act hedonist...adica faci de placere (ceea ce mie mi se pare normal)..
Probabil daca ai 2 copii ...
Re: Re: Re: Re: "Pozitia 69" din 27 aug 2003 23:31 de robert23
:lol::blink::lol:Scarba?!?!?de ce anume?iti este scarba de partenera ta daca a mai avut relatii anterioare?dar te`ai gandit ca si ea poate gandi la fel ca tine?gandesti ca un copil..sau poate nu ai simtit placerea adevarata..cred ca iti este scarba ...
Cat costa un avort? (serios) din 27 aug 2003 23:30 de john doe
Comparatie cu eminescu e absurda...fiindca atunci nu existau optiuni ....asa ca ai dat-o cu nuca in perete...
Si apropo panda uita-te in jur...nu este o lume perfecta...si pe jos nu curge lapte si miere...
De cat sa faci copii pe care nu ii poti ...
Re: Re: Re: Re: "Pozitia 69" din 27 aug 2003 22:52 de xxbanderas
scarba? de ce? dupa felul cum gandesti nu cred ca ai mare experienta...fiindca nu este nimic scarbos in asta...cand o sa cresti o sa vezi ca este o activitate foarte placuta:blink::blink:
Re: Re: Re: "Pozitia 69" din 27 aug 2003 22:45 de cioby
dac tu esti primul,adica prietena ta nu mai e virgina si tu ai umblat primul pe acolo...e super marfa!!! asta e parerea mea..mie mi-ar fi scarba daca prietena mea nu ar fi fost virgina
Re: cat costa un avort? (serios) din 27 aug 2003 19:35 de Panda
draga maria, ce intrebarea seaca...cat costa un avort... act costa sa omor copilul care ma deranjeaza... nu? e o viata acolo, e un suflet acolo... ai vazut filmuletul "Strigatul mut"?? ti-l recomand. si totusi...stii cat costa???... costa ...
da se poate din 27 aug 2003 19:20 de panda
daca v-ati jucat si daca el a ejaculat pe tine si ti s-a scurs de la burictz in jos, spre labii. daca sperma intra intre labii poti ramane gravida
panda2002@personal.ro
Re: MUZICA SI SEXU si sexu si sexu si ....sexu din 27 aug 2003 14:34 de vorbaretzu
da, dar e naspa daca ramai la prima trteapta...
sfaturi pentru gay, va rog ! din 27 aug 2003 13:37 de John Doe
Nu cred ca e de ajuns sa nu ai increderein femei ca sa fii guy...trebuie sa simti ca si cum ai fi...adica sa te atraga barbatii nu femeile...nici eu nu am incredere in ele...dar nu sunt guy...
Sfatul meu meu este ca daca nu ati avut sex pana acu(ma ...
Bordelul din 27 aug 2003 09:20 de vorbaretzu
Vroiam sa va intreb daca a fost cineva dintre voi la bordel... Sau daca vreo femeie de aici a apelat la un gigolo...
Eu am fost mai demult la insistentele unui prieten... Dar cand am ajuns acolo si le-am vazut tarfele alea mi s-a facut ...
Re: din 27 aug 2003 09:07 de nico5xII51
In masura in care ne place ,ne dorim asta sau poate satisfactia sexuala(orgasmul) depinde in mare masura de asta atunci e important.Chiar daca pentru unii "doar lucrurile majore"sunt importante eu spun ca si detaliile"lucrurile minore ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2003 08:46 de vorbaretzu
Da, Cami ! Ai dreptate, nu castig nimic daca ma cert cu tine. Doar ca faza aia care i-ai spus-o lui Nemesis (ca n-ar avea bani sa te invite la cina) mi s-a parut, sincer, foarte deplasata. :( :( Si am simtit nevoia sa-ti raspund in acelasi stil. Ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2003 03:16 de camelia
Cum ti-am mai spus si inainte, iti mai spun o data , esti degeaba...Prea putin imi pasa despre ceea , ce lumea gindeste despre mine....nu am gresit cu nimic, sa-mi arat sentimentele fata de tine, la care esti un dobitoc....si de citeva luni de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2003 03:08 de camelia
Stii ceva mey vorbaretule, esti un fraier , daca ti-ai permis sa imi vorbesti asa...
Mustrari de constiinta>??? Pentru sex oral??
MAi prostule si chiar daca asi face-o, care ar fi problema ta? ///Impaienjenatule...care traiesti in intuneric!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2003 02:58 de camelia
Nu ma face sa cred ca esti atit de fraier, ca si Nemesis...pentru ca atunci , am sa va las intre voi , sa va spuneti ce aveti pe suflet ...Intelegenta!!
Cum m-am exprimat si inaite, aici nu a fost vorba de bani, dar ,,,este bine sa ai ...
Re: contraceptia de urgenta din 26 aug 2003 21:58 de robert23
:blink::blink::blink:
Re: Re: circumcizia din 26 aug 2003 21:11 de Nathan
ok..unde pot sa imi decupez caciula , cam ce pret si cat timp ar dura operatia...daca stiti careva...?:blink:
Ai pus-o!!!!!!1 din 26 aug 2003 20:53 de yo
Re: Re: Re: din 26 aug 2003 19:23 de GICU
DRAGA MEA,
DE CE TE BALBAI, TE-AI EXCITAT?
SI DA AI DREPTATE FACI EXACT CE VREI SI CUM VREI- DACA PARTENERUL STE DE ACORD!;)
Pagina 3593 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |