Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 31 aug 2003 08:03 de nico5xII51

Am cunoscut o femeie care nu avea de loc excitatie vaginala ,dar avea sigur orgasm prin sex oral

Re: Re: Re: Bordelul

din 31 aug 2003 07:53 de nico5xII51

Dar oare ,ele ce ar zice daca ar sti ca si noi am facut-o cu zeci de femei ,carora le-am facut...,chiar si fara bani...

Re: masturbarea

din 31 aug 2003 07:47 de nico5xII51

Nu iti face probleme atata timp cat faci si sex,masturbarea e un masaj benefic,singura problema este sa nu ejaculezi prea des.

Re: Re: Re: hmmz....deci...?

din 31 aug 2003 05:30 de lewl

============= e klar ca a glumit ba! cookie : gandeste logic ca banuiesc ca nu esti idioata, cum sa ramai insarcinata pe ciclu? + ca luai si medicamente . Hai sa fim seriosi, ai revolutiona medicina daca ai ramane gravida

Re: Re: masturbarea

din 31 aug 2003 03:00 de Alex

Ha Ha Ha. Chestia asta cu "daca te masturbezi de 1-2 ori pe zi n-ai de ce sa-ti faci griji" ... Hmmm...

Re: Re: Daca ati putea da timpul inapoi!

din 31 aug 2003 02:54 de aaa

Taxe pe profit mari ? Problema ta se poate rezolva foarte usor. Inginerii economice, sau evaziune la adapostul legii. Totul e perfect legal, reduci impozitul cu 70 %. Interested ? Prima consultatie gratis. Lasa adresa de mail, te contactez eu.

pt ATFR

din 31 aug 2003 00:10 de qqq

Re: Re: cum e cu sarutul

din 31 aug 2003 00:08 de qqq

Raspuns: :heart:Daca vrei sa stii cum sa saruti, am facut o pagina doar pt tine :) esti un dulce!!!!!!!!!!

intrebare

din 30 aug 2003 23:41 de Doug

e normal sa se rupa ata la p**a ??? la mine e rupta un pic si daca o fortez mai tare, a 2 zi ma doare....lamuriti-ma si pe mine.

Re: Re: Bordelul

din 30 aug 2003 22:17 de NONAME000

mie ca fata mi se paer jenant ca un barbat sa plateasca pt sex..sa faca sex cu un wc pblic.Sa puna gura pe tine una care a facut sex oral (ca sa nu zic altfel) altor sute de barbati inaintea ta. Si nu cred ca o prostituata face asta pt ca vrea sa ...

Re: Sunt dezolata

din 30 aug 2003 22:01 de NoName000

exista cazuri in care intre un barbat si o femeie nu pot exista decat realtii strict amicale.Asa ca...my opinion...e sa incercati sa aflati cum e la voi ( desi s-ar parea ca poate fi mai mult). ADik sa incercati sa formati un cuplu in adevaratul sens ...

Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 30 aug 2003 21:42 de NoName000

pai daca era sa-i fi placut mai mult "data trecuta" eu cred ca si-ar fi dat seama de asta pana acum ,nu crezi? Deci eu zic ca varianta asta cade...

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 30 aug 2003 17:48 de Teo

Da, dar foarte rar, pt. ca sunt f pretentioasa. Iubitul meu trebuie sa ma cunoasca ff bine, ca sa stie sa ma aduca la orgasm prin cunnilingus.

stai linistit omule ...

din 30 aug 2003 01:07 de acarianu

... nu iti mai bate capul cu gandul asta omule ... si eu sunt in aceasi situatie, poate chiar mai rau (dupa parerea ta) ... am o prietena de 5 ani si in timpul asta mi-am dat seama ca nu poti face nimic decat tie rau ... ... nu cred ca pb. ta e ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 30 aug 2003 00:47 de qqq

asta e culmea .toti dau sfaturi...toti sunt experti . dar te-ai gandit la ea?atunci cand o tipa cedeaza prima oara ,sunt 2 posibilitati :fie il iubeste si spera sa traieasca pana la adanci batraneti cu respectivul fie o face ... din placere .daca u ...

din 29 aug 2003 22:50 de ankke

sexul nu e asa important intr-o relatie, cel putin din punctul meu de vedere. eu m-am hotarat sa nu mai fac acest lucru pana dupa casatorie ptr ca era sa-mi strice relatia actuala...e mai bine fara...gandeste-te ca nu merita sa distrugi o astfel de ...

Re: Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 29 aug 2003 17:35 de DarkAngel

Man aici se vin oamenii sa fie ajutatzi cu probleme de natura sexuala.. nu ca sa le predicii tuh din biblie sau sa ii critici nici sa-i judeci... clar >? ):(

din 29 aug 2003 17:23 de DarkAngel

Din cate zici tu eu intelg ca va iubitzi foarte mult si el tine la tine si este adevarat ca sexul va poate schimba relatzia dar nu trebe sa va despartzitzi sau sa vi-o stricati daca tine-ti unu la altu si va intelegetzi si ai spus ca ati fost ...

Re: Bordelul

din 29 aug 2003 17:16 de DarkAngel

Eu unu nu sunt deacord cu mersul la bordel mi se pare o tampenie...sa te culci cu toate curv.. pe bani si cine stie mai iei si niste boli... si prietenul tau care a zis ca nu esti barbat adevarat pt ca ti s-a parut dezgustator...... Spune-i din ...

Re: Re: cum e cu sarutul

din 29 aug 2003 16:17 de real_laura@

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3591 din 3731
«   1 ... 3588   3589   3590   3591   3592   3593   3594 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele