Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 1 sep 2003 10:17 de vorbaretzu

Dar nici cei ca vorbaretzu, care nu merg, nu sunt retardati, nu-i asa ?

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 1 sep 2003 09:34 de vorbaretzu

fiecare relatie este un inceput, un zero arbitrar, o noua viatza. Iar iubirea este o singura data in viata. Daca nu accepti asta atunci mai bine ramai singur. Ai destula valoare personala ca sa pui problema in acesti termeni ? esti un inger ?

Re: lesbo si homo

din 1 sep 2003 09:19 de vorbaretzu

pentru ca inca mai e falocratie ... Si "falus" isi spune cuvantul... Nu cred ca femeile sunt scarbite de gay...

Re: Re: Re: masturbarea

din 1 sep 2003 08:11 de nicohan51@ya

daca ai traduce,ti-as raspunde,Scuze. nico

Re: lesbo si homo

din 1 sep 2003 08:07 de nico5xII51

E scrbos pt ca asa cred unii,asa li s-a bagat in cap daca li s-ar fi spus ca nimic nu e grotesc in asta totul ar fi OK. Noi reactionam in conformitate cu ce credem,cu ce informatie avem in creier.Eu unul nu vad nimic scarbos la doi ...

de ce nu am fost eu primul?

din 1 sep 2003 04:42 de john doe

Nu cred ca ai dreptate...nu are de ce sa il intereseze ce a facut celalalt, de fapt chiar ar fi o greseala..caci ar intra in competie cu o umbra...mai ales ca este o competitie in care nu are de ce sa intre...cel mai bine ar fi sa ti vezi de treaba ...

Re: intrebare

din 1 sep 2003 01:51 de Doug

NU-MI RASPUNDE NIMENI???

Re: problem

din 1 sep 2003 01:00 de muaddib

ah sorry acum am recitit... 11.5 cm in "circumferinta"... cum spuneam, trust the force Luke!

Re: Re: problem

din 1 sep 2003 00:56 de muaddib

Axxa, nu-l speria pe bietul baiat!.... Stai linistit ca nu o sa rada nimeni de tine cata vreme esti increzator in tine. Eventual rade-ti parul pubian, asta va da impresia unui penis mai mare. Poti sa tragi de penis, dar nu cred ca te ajuta. La o ...

Re: Re: problem

din 1 sep 2003 00:56 de muaddib

Axxa, nu-l speria pe bietul baiat!.... Stai linistit ca nu o sa rada nimeni de tine cata vreme esti increzator in tine. Eventual rade-ti parul pubian, asta va da impresia unui penis mai mare. Poti sa tragi de penis, dar nu cred ca te ajuta. La o ...

Re: Tehnici de agatzat

din 1 sep 2003 00:42 de muaddib

Uite aici niste replici de agatat. Sincer sa fiu nu prea le-am incercat. Spune-mi care are mai mare succes. Hai noroc! > Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o > data ? > > Imi dai si mie o poza, ca ...

Re: Re: Sunt dezolata

din 31 aug 2003 23:53 de copilita

...eu am inteles ca ei (cel putin ea) ar vrea sa continue relatia ca iubiti, insa i se pare ca se erodeaza nu numai relatia lor ca amorezi, ci si ca amici...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le

din 31 aug 2003 23:35 de john doe

mai dar te au platit? Sau ai facut-o din placere? Eu cred ca te au platit, bineinteles daca aveau pe ce sa dea banii ei ce zici de asta?

de ce nu am fost eu primul?

din 31 aug 2003 23:33 de john doe

Mai oameni buni ce toti vreti virgine? Daca vreti virgine neaparat , cumparati acadele bomboane si papusi si dati va la laea de 14 sau 16 ani...unele o fac si la 12 sau 13.. Chiar credeti ca merita? Eu nu cred

Re: Re: am fost violata

din 31 aug 2003 23:10 de YLoveCamelia

L O L ! ! !:D

Re: Re: Bordelul

din 31 aug 2003 23:02 de YLoveCamelia

asa ete nene..... sunt destule considerente din care lumea merge la bordeluri....lipsa de putza....ideea de a incerca ceva nou...sfatul cuiva....curiozitatea ,etc. cert e ca oricare ar fi motivul ptr care cineva se duce la bordel..nu merita ...

Re: Re: Re: Bordelul

din 31 aug 2003 22:31 de anonim

in primul rind, ar trebui sa fi barbat, atunci ai intelege de ce barbatii se duc la curve. cu-i pasa ca aia suge pula la inca 100 de barbati? si nici nu trebuie sa puna gura pe tine, cel putin la anal si normal. si ca vor sau nu sa ofere placere ...

Re: Re: Re: Re: Bordelul

din 31 aug 2003 17:56 de xander

pai pun pariu ca marea majoritate care sunt impotriva,ori n-au sprijin material ridicat ,ori sunt complexatzi de ceea ce vad,ori nu stiu ce-i ala bordel!Catzi dintre voi cei din tzara atzi vazut un bordel???dar unu adevarat shi nu la gara sau ...

Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 31 aug 2003 12:14 de qqq

Aceeasi problema o am si eu . Sunt cu o fata de 7 luni si o iubesc mult dar ma tot bate gandul rau ........ HELLO! lasa viata sa-si urmeze cursul , lasa trecutul in pace .esti cu ea si gata .fara sa vrei asta te marcheaza si se ...

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 31 aug 2003 08:06 de nico5xII51

Eu putine am intalnit care sa nu vrea sex oral ,sa faca si sa li se faca,bineinteles nu din prima .

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3590 din 3731
«   1 ... 3587   3588   3589   3590   3591   3592   3593 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare