Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dezamagire..

din 26 aug 2003 18:39 de robert23

Multumesc ptr sfat,acum incep sa imi recapat increderea in mine si sa ma comport normal..

Re: Sex-Shop

din 26 aug 2003 18:25 de robert23

Parerea mea este ca multi nu isi permit si in plus foarte multi dintre noi nu au timp sa isi mai indeplineasca fanteziile sexuale.De aceea trebuie sa profiti de viata cat esti tanar caci altfel vei regreta mai tarziu.Eu unul as intra intr-un sex-shop ...

Re: contraceptia de urgenta

din 26 aug 2003 17:20 de nemesis

Ok! Nu prea am timp dar o sa incerc sa-ti raspund, ca sa nu fiu iarasi acuzat ca fug la biblioteca...:D:lol: In ordine: Numele pastilelor si clasificari: Levonorgestrel - sau Postinor- Trebuie luata in termen de 48 de ore de la contactul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 aug 2003 16:40 de nemesis

Inteleg... Tu, esti genul de fata, care mai intai se uita la bani si apoi la persoana de langa. Ei bine! Felicitari! In sfarsit ne-ai aratat cum esti cu adevarat! Visezi sa te invit la cina? Hai sa-ti dau un raspuns un pic mai real decat, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 aug 2003 15:58 de sabba

Hm! Asta daca au! Se pare ca unii nici pe asta nu o au!:wacko::wacko:

din 26 aug 2003 15:34 de sabba

Si uite asa cate unii cand se enerveaza isi dau masca jos si raman asa cum sunt ei de fapt!

cum sa fac ,ca sa fac bine?

din 26 aug 2003 14:26 de sandi

Salut ma numesc Sorin si am 18 ani.Sunt inca virgin si am hotarat impreuna cu prietena mea sa facem dragoste.Problema acum apare..ea nu stie ca eu sunt virgin,si ea este virgina..spuneti-mi ,ma refer mai mult la baietii cu experient:CUM SA FAC SA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 aug 2003 13:22 de vorbaretzu

eu nu il admir pe Nemesis aici ci reactionez la marea Prostie a unora... si ce daca ai bani ? poate o sa traiesti o viata mai comfortabila decat a lui Nemesis dar valoarea personala e datade alte chestii (printre care si bani). ...femeie de bani ...

Re: Re: parintii

din 26 aug 2003 08:32 de nico5xII51

care e varsta ta? La o anumita varsta intre parinti si copii apare o criza.

...de "guma"...!?!? ohhhh DA!!

din 26 aug 2003 03:18 de johndoe

hehe sigur ca da...cu o operatie de genul asta se fac sani perfecti si buze senzuale...de ce nu? Daca as fi fost femeie...si mias fi permis sigur as fi facut operatia asta...si apropo...daca omul trebuie lasat asa cum e..de ce se vopseste?de ce se ...

ce as putea sa fac?

din 26 aug 2003 00:58 de okialbastri

Salutare!am 20 de ani ,sunt baiat si am o problema,daca puteti sa ma ajutati cu un sfat .Cred ca exista baieti care au mai trecut prin ce trec eu..Mi-am inceput viata sexuala acum 3 ani si de atunci pana acum nu am reusit sa rup nesimtita aia de ...

Re: sex anal si contraceptia

din 26 aug 2003 00:27 de DarkAngel

:x:D:x:x:x:x:x:x:x

Re: Intrebari despre operatii !

din 26 aug 2003 00:18 de DarkAngel

Oky operatzie la 15 ani ?? ce ii in capul tau abtzine-te macar pana te opresti din crestere.,, parintzii tai is deacord ? think about it .....

Re: cum sane protejam sa nu mai face-m copii

din 26 aug 2003 00:05 de DarkAngel

Oky...cam cati ani ai.. ? pai prezervative anticonceptionale diafragma.. bla bla ... daca vrei detalii de folosire ti-as recomanda sa intrebi niste prieteni mai mari... sau sa citesti ....:love:

contraceptia de urgenta

din 25 aug 2003 22:04 de Teo

As vrea sa aflu informatii cat mai complete despre contraceptia de urgenta (aka pilula de a doua zi). Numele pastilelor, pretz, mod de functionare, efecte secundare. In momentul asta stiu doar ca ar actiona impiedicand ovulul fecundat sa se fixeze si ...

din 25 aug 2003 10:07 de vorbaretzu

asa, cami.... asaaaaa... ti-ai dat arama pe fatza... ce nu faci tu pentru bani? ai cumva mustrari de constiinta de la atata sex oral ? materialist-o !!! :lol::lol:

Re: Re:

din 25 aug 2003 09:58 de vorbaretzu

Gateste bine, Madaline ? Ti-a facut vreodata placinta de visine ? Ia pune-o sa-ti faca...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 aug 2003 04:36 de camelia

Stii ceva ? Ai dat-o incontinu la caterinca cu mine , cu gramtica ta...dar stii ce esti tu mey>`Un spurcat, la care nu asi da doi lei pe tine...Daca m-ai invita la cina ...nu ai avea, cu ce sa platesti...pentru ce , asi dori sa am un barbat ...

Re: se poate?

din 25 aug 2003 04:10 de camelia

Nu draga mea, asa ceva nu exista!!

Re: ...de "guma"...!?!?

din 25 aug 2003 01:17 de Marfa

;);hmm...pai io cred ca femeile isi pun silicon pe post de airbaguri......ptr atunci cand stau in genunghi si ..din greseala se dezechilibreaza si ies de unde erau infipte ,..adanc:p..daca in caz ca .....,cad sa nu-si rupa muia de asfalt ..atenuand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3594 din 3731
«   1 ... 3591   3592   3593   3594   3595   3596   3597 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare