Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex an

din 22 aug 2003 18:33 de Teo

Un sfat, daca imi permiti: nu merita sa te cobori la nivelul lor. Din cate am vazut, chiar daca esti "junioara", esti brici. Keep up the good work si trateaza cu "ignore" fiintele necivilizate care se tot iau de tine din nu ...

Re: Strand=Sarcina?

din 22 aug 2003 16:47 de fade0nemesis

Exista cateva asemenea cazuri cunoscute in "istoria" sexologiei... Ceea ce am citit eu se refera la cazurile in care au ramas insarcinate din cada! La strand, este mai putin probabil, datorita mediului, plin de clor si ioni, care ataca ...

Re: parintii

din 22 aug 2003 16:43 de fade0nemesis

Intrebari: Ce are a face, cu tema forumului? Ce varsta ai tu? Ce varsta are tatal tau? Mai vorbim, daca dai si tu, niste date suplimentare!

Re: intrebare.......

din 22 aug 2003 16:37 de fade0nemesis

Tu vorbesti singur ??? :D:lol::D:lol:

intrebare.......

din 22 aug 2003 15:46 de Yo!

mersi pt sfat..... spune-ai ca trebuie sa astept 6 luni...... sa vad daca nu am nimk.....ce ar putea aparea (Doamne fereste ) dupa 6 luni...........si ce rezolv daca merg mai repede la medic P.S. mersi mult esthi un adevarat prieten

Re: E greu sa ramai insarcinata?

din 22 aug 2003 14:51 de squirrel

da, se poate... daca in interior conditiile nu sunt propice (temperatura, aciditate), ma rog... sunt mai multi factori. dar probabilitatea cea mai mare este sa ramai.

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 22 aug 2003 14:48 de squirrel

la orice medic ginecolog, la clinic particulare sau de stat. pot aparea complicatii daca sarcina este inaintata. daca a trecut de 3 luni nu te mai opereaza nimeni, pt ca e ff periculos.

Re: ......intrebare

din 22 aug 2003 13:45 de dudette

hmm... yo... sifilisu'..are 3 faze..de evolutie..zi'le cum vrei.... primele doua se trateaza complet...si gratuit cred (tre sa see a doctor..) asteapta pana la a 3a care nu se mai trateaza.. lasa urme serioase si even death :ninja:

Strand=Sarcina?

din 22 aug 2003 08:46 de Curiosul

Daca cineva (un tip) se masturbeaza intr-un bazin la strand, se poate intampla ca o femeie care se scalda in bazin sa ramana insarcinata?

Option!!!

din 22 aug 2003 05:14 de john doe

Daca nu tii foarte foarte mult la ea...ai putea sa o lasi in plata domnului...fiindca nu va fi usor..nici pentru ea nici pentru tine

din 22 aug 2003 04:50 de john doe!!!

O mica intrebare...daca tot ai penetrat-o de ce tea lucrat manual? SI apropo de subiect...nu o mai face neprotezat..nu e vorba numai de sida...dar orice boala e neplacuta...Stiu ca cateodata e tentant..da eu am patit-o odata tot asa cum zici si tu( ...

more!!!!

din 22 aug 2003 04:37 de johndoe

nu vad legatura cu sexul, dar ma rog...pentru a primi o forma de raspuns incearca sa mai dai detalii: varsta ta, sex, varsta lui, ce a facut acolo, daca face scandal oricui, daca bea... stiu ca poate suna exagerat..dar ai spus prea putine ca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu ba

din 22 aug 2003 00:27 de axxa

bravo ! corect.

Dispute cu parintii

din 21 aug 2003 23:56 de aly

;)Nu stiu de ce dara in ultimul timp ma cert foarte des cu tatal meu.Desi este foarte de treaba ,de cand am venit din strainatate nu este zi in care sa nu tipe la mine.Sa imi reproseze ceva chiar daca este un lucru minor.Oare am gresit cu ceva?Am eu ...

Re: Re: Re: Re: o mica problema..............

din 21 aug 2003 23:27 de copilita

Da, ASTA am vrut sa spun... :o imagineaza-ti ce tupeu am avut... s-o contrazic pe Marea CAMELIA... nu a fost suficient de bun, fiindca i-a zis baiatului sa stea linishtit pana se simte ciudat... asta nu-i un sfat bun... shi daca tu l-ai vazut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal s

din 21 aug 2003 23:18 de copilita

eu cam imi vad de pashii shi impiedicaturile mele, nu m-am legat de tine... dar daca ma calci, te calc... ii simplu shi clar... insa tot nu m-ai lamurit cu dulcica camelia... sau... nu ai nici macar trei exemple!? :o... vai, dar e posibil asha ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 aug 2003 23:13 de copilita

...daca tot e atat de dulce, shi inteligenta, zi-mi TREI postari ale ei, atitudini, idei, conceptii, etc, din care ar trebui sa inteleg ca trebuie sa-mi plec IQ-u' in fata ei... sa te vad acum... :mellow:

Re: sex anal si contraceptia

din 21 aug 2003 22:27 de Teo

Posibilitatea de a ramane insarcinata e mica, dar totushi exista, din cauza apropierii celor doua orificii. Daca nu sunteti atenti, e posibil ca vreo picatura de sperma sa ajunga si in vagin (de exemplu cand el isi retrage penisul). ...

Re: Mi-am spalat-o!!!

din 21 aug 2003 18:38 de Pe probate!

Bag-o si in soda caustica ca o sa te trezesti la noapte cu spermatozoizii colcaind pe tine!:lol::lol::lol: Si daca tot nu esti convins,baga si un program greu de spalat la 90 de grade ,dar ai grija sa nu pui si Coccolino ,ca atunci chiar ai dat ...

Re: Re: Re: Re: o mica problema..............

din 21 aug 2003 18:30 de Teo

Incuiata!? Poate ar trebui sa vorbesti dupa ce mai studiezi un pic (intai abecedarul si dup-aia ceva carti de educatie sexuala). Daca ai facut sex neprotejat, trebuie sa te duci la doctor obligatoriu dupa 6 luni, ca sa-ti faci un test HIV. Poti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3597 din 3731
«   1 ... 3594   3595   3596   3597   3598   3599   3600 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare