Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: :( din 19 aug 2003 21:30 de nemesis
In primul rand, a face dragoste fara penetrare, imi suna extrem de neo-platonic, asa ca acest concept mi se pare ca frizeaza o conceptie adolescentina !
Raspunsul la intrebarea ta, este simplu: "Nu !" Exista o probabilitate, dar este ...
:( din 19 aug 2003 20:46 de suzy
Stiu ca am sa pun o intrebare stupida..ar sunt curioasa sa aflu daca sperma poate intra in vagin daca nu a existat penetrare am facut dragoste dar fara penetrare...
Re: cat costa un avort? (serios) din 19 aug 2003 20:14 de satena
:( mama mea este ginecolog di din cate am auzit de pe la ea cam 900.000 ,daca esti in prima faza cel mult o luna ,ti se face o spalare pri-nauntru si nu mai stiu dar nu e dureros o sa te doara daca deja fatul are 2 luni
Re: Poate ramane gravida? din 19 aug 2003 15:43 de DarkAngel
Daca ai ejaculat cand ai avut prezervativul si acesta nu a avut nici o gaura nu este nici o problema daca ai ejaculat cand nu ai avut prezervativul.. exista un risc destul de mare... depinde si in ce stagiu se afla fata...
Re: OF din 19 aug 2003 15:40 de DarkAngel
Pai nu vad nimic rau in asta ... cu cat ii mai mare ca tine...?
:wacko:
Re: se poate? din 19 aug 2003 15:37 de DarkAngel
NU cred
se poate? din 19 aug 2003 12:39 de suzy
Cred ca am sa zic cea mai stupida intrebare..dar sunt f curioasa...Se poate ca sperma sa intre in vagin daca nu a a existat penetrare?
Poate ramane gravida? din 19 aug 2003 12:17 de Necunoscator
Am facut sex. La inceput nu mi-am pus prezervativul si mi-am introdus penisul in vagin iar apoi mi-am pus prezervativul si am continuat actul sexual normal. Dupa ce am terminat partida m-am dus la baie si m-am spalat bine bine cu sapun iar apoi am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e norm din 19 aug 2003 12:13 de Malingici
se vede ca nici tu nu prea stii cum e cu asta? si dupa parerea ta...cum draq sa nu-i iei la misto pe astia care vin cu niste intrebari de te doare capu`? se si abuzeaza de chestia asta -cand poate nu e cazu dar acu...nu ii condamn. Cum naiba sa nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal c din 19 aug 2003 10:22 de TendrePoison
eu zic sa o lasi in pace... nu de alta, dar si pe mine m-a facut praf! :wacko::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatzat din 19 aug 2003 09:36 de TendrePoison
Calling you a pea brain would be an undeserved compliment :x
Re: Re: Probleme GRAVE !!! din 19 aug 2003 09:09 de DarkAngel
Ce conteaza Iq persoanei care intra pe site si ca este analfabeta sau se exprima de nu mai intelegi nimic...din cate am inteles eu siteul asta este dedicat pentru ajuta persoanele care au probleme (nu persoanele cu Iq mare care au probleme) si ...
Re: Probleme GRAVE !!! din 19 aug 2003 08:23 de nico5xII51
Adevarat graiesti. aici vin multzi cu intrebari,care nu prea stiu gramatica si nu e pacat sa fie criticatzi?
Daca ar sti mai multa gramatica si ar avea IQ mai mare nu ar avea atatea intrebari
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 19 aug 2003 08:11 de nico5xII51
Nu e vb.de mine,de cazul meu,e vb. de principiu.La varsta ta si eu gandeam la fel.Ai o aventura si te intorci in acelasi pat...,daca ai fi barbat ai intelege.
De ce sa nu pui in practica o aventura daca tot te framanta gandul....De ce crezi ca ...
Re: Re: Re: Probleme GRAVE !!! din 19 aug 2003 02:52 de camelia
Sabba:
Chiar daca tie nu iti plac analfabetii, ca si domnului Nemesis, nu ai ce sa faci, trebuie sa accepti persoanele, asa cum sint, iar daca nu iti comvin problemele gramaticale , nu ai decit sa nu le bagi in seama!!
Esti destul de ...
Re: Re: violu' din 19 aug 2003 01:49 de Deep_Sky
Nu cred ca numai un expert o puate, o poti ajuta si tu. Daca chiar o iubesti nu cred ca ar exista ceva care ar putea sa te sa te opreasca. In afara de raspunsurile pe care le-ai primit trebuie sa cauti niste carti de specialitate la biblioteca, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii d din 19 aug 2003 01:45 de batranul
sa-i dam extemporal in direct! dar el de obicei intai citeste, apoi fuge la biblioteca si se pune pe rasrunsuri! e greu sa-l prinzi in direct!
Re: Re: Re: OF din 19 aug 2003 01:12 de copilita
pai mai pune 12 la 150 shi 182, shi ies 162, shi 194. Eu am 162 shi el chiar mai mult de 194, 196. Shi... cum adica ce faci?! :p Ii aceeashi chestie... nu inteleg unde-i problema. Niciodata nu mi-am pus problema asta.
Re: Re: OF din 19 aug 2003 00:43 de Airism
Si chiar! Ce faci daca ai un iubit mai mare la propriu nu la figurat decit tine? Daca tu, ca EA, ai nu mai mult de 150 cm si EL 182???
Re: OF din 19 aug 2003 00:21 de obrazNICK
lol,pai cam ce faceai si cu o zi inainte sa pui intrebarea:D
Pagina 3599 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |