Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii d

din 18 aug 2003 00:28 de nemesis

...Si uite asa unii oameni sunt atat de cretini, incat chiar nu stiu sa faca altceva, decat sa arunce cu noroi! :x:x

Re: problem

din 18 aug 2003 00:11 de axxa

Nasol.daca nu mai creshte...o sa rada femeile de tine.Fa ceva...trage de ia...pune-ti un manshon,un prelungitor...ca e rau asha..

Re: varsta porivita.....

din 18 aug 2003 00:10 de nemesis

Nu cred ca exista o varsta potrivita! Este vorba de ceea ce simti si de ceea ce vrei! Multi, se lauda cu: "am facut sex", de la varste "fragede", dar trebuie tinut cont, ca in adolescenta stima de sine si imaginea proprie ...

Re: sex oral

din 17 aug 2003 23:35 de axxa

Si da si nu

Re: Re: Re: Zone erogene

din 17 aug 2003 23:18 de nico5xII51

Am spus care sunt ale partenerei mele. Alt exemplu :dezbraci femeia pe indelete sarutand fiecare zona descoperita. Intregul corp al femeii este erogen daca il dezmierzi cu pasiune,cu drag,cu suflet. Daca saruti sau mangai doar ca sa iti faci ...

Re: Re: sex oral

din 17 aug 2003 21:47 de cristi

Sa vorbeasca cu tine zici tu a? Pai de ce ma tu sti mai tare in car? Si pentru domnisoara , sida nu se transmite prin sex oral...daca tot vizitezi netul sint atitea pagini unde poti sa citesti despre acesta boala!!

din 17 aug 2003 21:45 de unu'

cica nu.cel putin asa zicea la televizor la ceva emisiune-cica saliva contine ceva kre impiedica asta. totusi, e o idee tampita. dak esti fata si vrei sex oral,vb cu mine:D

Re: Re: Suflet pereche

din 17 aug 2003 18:10 de eu

Exista tot ceea ce vrem noi sa existe. Suflete pereche, iubiri fara sfirsit, fericire eterna. Cel putin pentru citeva secunde exista. Daca se mentin la stadiul de "pereche" asta este alta poveste.

din 17 aug 2003 17:34 de camelia

Nu este foarte sigur, nu te-asi sfatui sa o faci , cu o persoana care are sida... Normal sida se i-a prin transmitere de singe....

Re: sex anal si contraceptia

din 17 aug 2003 17:31 de camelia

Nu se poate sa ramai insarcinata , facind sex anal!! Nu exista aceeasta posibilitate!!

Re: Re: sex anal si contraceptia

din 17 aug 2003 17:29 de camelia

Nu fii atit de rau....lasa fata sa-si puna intrebarea, este foarte posibil ca nu stie care este diferenta dintre cele doua!!

Re: sex anal si contraceptia

din 17 aug 2003 07:11 de nico5xII51

Cred ca ai pus intrebarea ca sa fie subiect de discutii. Se poate camane insarcinata daca faci sex oral si inghiti tot?

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 17 aug 2003 06:23 de vampire

Fii serios. Daca o iubesti uita, daca te iubeste uita. Sa fiti fericiti (impreuna ).B)

sex anal si contraceptia

din 17 aug 2003 01:24 de mb

Se poate ramane insarcinata daca se face sex anal fara prezervativ si se ejaculeaza in fund?:unsure:

SIDA si sexul oral

din 17 aug 2003 00:53 de neinitiata

Poti primi Sida facand sex oral neprotejat, daca nu inghiti sperma?

Re:

din 16 aug 2003 23:12 de nico5xII51

Nu e3ste mic de loc,o sa mai creasca putin ,dar suficient. terminatiile nervoase din vagin sunt la cca 5 cm adancime,deci poti satisface sigur o femeie.Ca sunt discutii ca trebuie sa fie lunga,etc. este adevarat,gandestete ca nici vaginele nu ...

Re: Re: Re: prostituate in Bucuresti

din 16 aug 2003 22:58 de nico5xII51

parerea mea ca nu ai probleme daca incerci sa ajungi la una printr-o cunostintza,adica sa vie cat de cat de incredere;sa ii spui ca e prima ta experientza,nu e nici o rusine.Si ,apoi,musai prezervativul. Cat priveste faptul ca esti minor ,e ...

Re: Re: Re: Re: varsta porivita.....

din 16 aug 2003 19:04 de camelia

Un raspund destul de bun!!!

Re: Re:

din 16 aug 2003 19:00 de camelia

Pai in timp o sa-ti creasca rezistenta..cu cat practici mai mult cu atat mai bine... si cred ca este si o problema psihica...daca nu ai incredere prea mare in tine te poti termina mai repede... )(?)(?)(?)(?)

Re: Suflet pereche

din 16 aug 2003 18:30 de auiti

parerea mea e ca "sufletul pereche" exista cu adevarat.si sunt sigura ca l-am si gasit.e adevarat ca am doar 18 ani,dar de doi ani si patru luni am gasit persoana de langa care nu as mai pleca niciodata,pe care as tine-o mereu in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3601 din 3731
«   1 ... 3598   3599   3600   3601   3602   3603   3604 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare