Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 16 aug 2003 18:16 de DarkAngel

Pai in timp o sa-ti creasca rezistenta..cu cat practici mai mult cu atat mai bine... si cred ca este si o problema psihica...daca nu ai incredere prea mare in tine te poti termina mai repede...

Re: lipsa de cuvinte

din 16 aug 2003 18:12 de DarkAngel

pai daca vrei sa sti sa vorbesti lb roamana calumea si mai ales sa sti cum sa vorbesti cu fetele.. in primul rand trebuie sa ai un pic de curaj si in al doilea rand ar trebui sa ceri ajutorul unor prieteni ca te ajute si sa iti explice cum sa ...

Re: Re: Re: varsta porivita.....

din 16 aug 2003 18:09 de auiti

uite un raspuns inteligent.intradevar "a iubi" e cel mai important lucru in orice relatie,daca iubesti totul e bine,cred ca esti pregatit sa faci dragoste in momentul in care simti cu adevarat ca iubesti.atunci nu poate fi rau,doar esti ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 16 aug 2003 13:47 de PapiIIon

Claudiu, decat sa te chinui toata viata si s-o chinui si pe ea, nu are rost... nu te mai casatori cu ea. parerea mea, aceste ganduri nu vor trece cu timpul, ci se vor amplifica. oricum, cei care nu au fost primii vor spune ca nu traiesti in secolul ...

why not?

din 16 aug 2003 06:59 de john doe

Daca altfel nu poti avea un anume barbat de ce s a nu fi amanta.Nu vad de ce nu!!poate intr-o anumita graba nu realizezi ca de fapt nu e sufletul pereche si te casatoresti. ce faci divortezi?:(:(am reusit sa despart o familie nu am fost fericita de ...

durere la penetrare

din 16 aug 2003 06:04 de johndoe

De ce nu poate fi bts? De ce esti asa sigur? Daca dureaza de mult si nu da semne de vindecare( de obicei nu dau) control ginegologic deoarece mai sunt si alte boli pentru vagin fara sa fie bts....posibil sa fie ceva la ovare deasemenea....

Re: Re: Suflet pereche

din 15 aug 2003 20:15 de sabba

Nu stiu daca exista acea persoana predestinata, dar suflete pereche exista! Poate pentru fiecare dintre noi exista acea persoana care gandeste si simte la fel, acea persoana cu care simti si-ti doresti sa imparti pana si aerul! Acum nu stiu daca e ...

Re:

din 15 aug 2003 19:52 de KARLI URBAN

--------------------------------------------------------------------------------- da,cred ca se poate face.. ai incercat cu dusuri alternative? si sucul natural de coacaze ajuta cumva combinat cu putin otet de mere si radacini de telina ...

Re: Suflet pereche

din 15 aug 2003 17:47 de Teo

Am crezut ca exista... mi-a trecut dupa cativa ani de "agonie si extaz", in care am aflat cat de neinsemnata e diferenta dintre iubire si ura, dintre normal si patologic... Asta nu inseamna ca nu mai cred in iubire, dar am incetat sa ...

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 15 aug 2003 17:37 de costel

Re: cat ar trebui sa intre?

din 15 aug 2003 01:58 de axxa

Daca fizic mai esti virgina,nu mai esti.....intelegi tu ideea....adica...ai inceput.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii despr

din 15 aug 2003 01:57 de batranul

MAI TOTUSI E BINE CA S-A DESTEPTAT! CA DACA NU FUGEA REPEDE LA BIBLIOTECA PT DOCUMENTARE INGROSA RANDURILE PROSTOVANILOR! ASA CA TREBUIE SA-MI MULTUMEASCA!DAR AI VAZUT CE-A CITIT! DOCUMENTAT BAIATUL! ERA DE RAS DACA NU STIA SA ZICA NIMIC! ARE ...

Re: Re: varsta porivita.....

din 14 aug 2003 23:35 de Guest

Uite ce e... eu sunt o pustoaica de 16 ani...abia impliniti. Eu mi-am inceput viata sexuala cu 1 luna inainte de a implini aceasta varsta...si vreau sa-ti zic ca prima mea noapte de dragoste a fost una dintre cele mai magnifice nopti pe care am sa ...

Re: Re: Re: se poate?

din 14 aug 2003 18:41 de camelia

Da mai Teo, de acord cu tine, dar daca nu a fost penetrata...de ce ai este teama? Asta este ce nu inteleg....""penetratul""

Re: sunt ingrozita

din 14 aug 2003 17:37 de DarkAngel

Nu iti fa griji daca nu a penetrat si nu a ejaculat nu ai nici un motiv sa iti faci griji..Don`t worry be happy :D

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 14 aug 2003 17:34 de DarkAngel

Foarte bun sfat frate o sa mearga de minune...tuh asa procedezi ?? :x.. interesant bine ca nu ai zis sa isi ia cutzitul cu el :lol:

Re: prezervativul

din 14 aug 2003 17:24 de Teo

Nu e nici acelasi lucru, dar nici nu dispare de tot senzatia. E un pic diminuata, dar nu-i asa grav. Problema e la partea de spontaneitate - exista o falie intre preludiu si actul sexual propriu-zis din cauza ca te opresti sa-ti pui ...

Re: Tehnici de agatzat

din 14 aug 2003 14:45 de TendrePoison

pai, cea mai sigura metoda ar fi: "Daca tipi, te omor!" :, sau daca vrei sa fii de-a dreptul original, iti recomand: "Bond! James Bond!" :lol: bafta! :p

Re: se poate?

din 13 aug 2003 20:27 de camelia

Stai putin, ca nu te inteleg, adica cum ai facut dragoste, fara ....penetrare? ///

Re: Daca ati putea da timpul inapoi!

din 13 aug 2003 18:36 de Teo

Nu regret nimic din ce-am facut, dar regret ca nu am facut unele lucruri sau ca le-am facut mai tarziu decat ar fi trebuit. Daca as putea sa dau timpul inapoi, le-as face pe toate la timpul lor. Oricum, interesant subiectul, dar m-a cam bagat in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3602 din 3731
«   1 ... 3599   3600   3601   3602   3603   3604   3605 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare