Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: problem din 11 aug 2003 17:20 de DarkAngel
Man de dependentza de masturbare scapi ff simplu...gasestetz-i o prietene...cat despre marimea penisului tau nu stiu ce sa zic.. dar in schimb despre grosime..lool
tuh sigur nu ai gresit cand ai scris 11.5?
Re: compatibilitate? din 11 aug 2003 17:17 de DarkAngel
Daca te simtzi foarte bine si tu si partenerul tau...dooh :blink:
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 11 aug 2003 16:15 de NONAME000
cred ca cel mai imp lucru la care m-am gandit in acesta privinta priveste decesul tatului meu. ar fi bine sa fi stiut de respectiva problemea si sa o fo rezolvat in faza incipienta :(
Re: compatibilitate? din 11 aug 2003 16:08 de NONAME000
foarte simplu - daca te simti extraordinar cu partenerul tau in pat ins ca esti compatibil cu el dpdv sexual. duh
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal c din 11 aug 2003 16:01 de NONAME000
cu toate astea, se poate sa fie adevarat ca scurgerea spermei tale sa fie datorata pozitie prietenei tale...dar oricum, nu stiu daca mi s-a intamplat, insa mi se pare ceva normal...dar mai bine ai intreba adevarati experti...
se vede ca ...
Penis mic? din 11 aug 2003 13:28 de karmasigos
Radu(17):As vrea sã vã întreb dacã penisul meu care este lung de 12 cm si gros de 11.5 cm nu este prea mic pentru aceastã vârstã. Când nu este in erectie are vreo 4 cm lungime. Dacã da, ce-as putea face pentru ca acesta sa fie mai mare. Cam ...
Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 11 aug 2003 13:09 de nudist
Subiectul pare interesant.Practic si eu cu sotia nudismul si am observat ca in general cuplurile,si mai ales barbatii nu prea dau dovada de tandrete in aceste locuri si aceasta ,cred,pentru a nu ajunge in postura descrisa,diferita de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sp din 11 aug 2003 11:13 de preaom
ba da'sunteti minunati, magnifici, si incredibil de inteligenti...toti...una ma ia cu gravitatea, altul cu lichidele...raspundeti-mi si mie la o intrebare : veniti pe forum-ul asta ca sa va etalati cunostintele ironizandu-i pe ceilalti sau ca sa-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sperma din 11 aug 2003 09:55 de TendrePoison
atunci zi tu ce este... bineinteles, daca stii sa scrii respectivul cuvant, n-as vrea sa te pun in situatii mai nasoale decat o faci tu singura :lol:
P.S.: te rog, nu te mai obosi sa-mi repeti ca am figuri sau vreo vulgaritate care-ti mai ...
Re: o mika mare intrebare :) din 11 aug 2003 02:07 de batranul
tu nu ai un medic de familie? sau un ginecolog? fiecare fata trebuie sa fie in dialog cu un medic pt orice nelamurire! asa daca intrebi aici eu i-ti spun ce cred eu , dar nu pot sa-ti recomand ca un medic! intelegi? si nimeni nu poate substitui ...
Re: Re: Re: Marire de penis??? din 11 aug 2003 01:55 de pork
mai bine vezipe unde ti-ai bagatliniarul
Re: Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE din 11 aug 2003 01:47 de pork
Mare ...da cum ti-ai masurat-o ca si asta conteaza ptcativa centimetri
Re: sarutul din 11 aug 2003 00:55 de nico5xII51
ce vrei sa saruti?
Re: sex anal din 11 aug 2003 00:52 de nico5xII51
incearca cu un vibrator,daca nu ai improvizeaza.
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 11 aug 2003 00:46 de nico5xII51
Poate as fi mai intelept cu fiul meu;l-as lauda si incuraja mai mult.Fi-tzi ferm cu ei dar nu ii certati mereu ,nu ii criticati:spuneti-le ca sunt cei mai buni cei mai grozavi,incurajati-i.
Ash fi mai tolerant.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 11 aug 2003 00:30 de nico5xII51
Nu vorbeam de sacrificiu,spuneam ca este egoism sa ceri ca partenerul sa nu faca sex ,mai ales atunci cand tu nu poti ,sau nu vrei sau...
Ce reactie as avea...?
Sunt casatorit ,si nu cer astfel de fidelitate de la sotie,cu atat mai mult ca ea ...
Re: Re: e gresit ? din 11 aug 2003 00:30 de rOsEbUd
d c sa fie gresit..daca ai facut sex cu o persoana minora..t da in judecata..daca ea a vrut..
Re: Re: Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 11 aug 2003 00:24 de rOsEbUd
timpul e o banda pe care ruleaza toata viata noastra din pacate nu poate fi derulata inapoi...eu pot sa spun ca nu regret nimic din ce'am facut,mai repede regret ce n'am apucat sa fac..eu analizez greselile pe care le fac si incerc ca de fiecare data ...
Re: Re: Re: Re: Ce-i in mintea lui? din 11 aug 2003 00:16 de rOsEbUd
sincera sa fiu nimeninu'i intelege p barbatzi..la unii l face placere ca femeile sa'i caute...sa le vada disperate dupa ei..depinde si d comunicarea dintre voi..mai bine lasa'l..nu se merita sa'l mai cauti..pretextele astea sunt ptr.copii..odata ce ...
Re: Sex intre sani din 11 aug 2003 00:15 de nico5xII51
E perfect normal.Data viitoare preia tu initiativa,treci deasupra si lasa sanii sa alunece pe penisul lui.Il ai la piciorele tale;nu asta vrei?Drept recompensa cere-i sa iti faca un sex oral sau o alta fantezie a ta.Nu vei regreta.Ce daca te-a ...
Pagina 3604 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |