Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: inceputul

din 13 aug 2003 18:22 de nemesis

Incompatibilitate sexuala... Hmm! Nu as crede! Mai degraba lipsa de experienta... Totusi nu inteleg ceva... daca penisul iese din vagin, ce il impiedica sa-l reintroduca? Keep walking!

Re: se poate?

din 13 aug 2003 18:02 de nemesis

Chiar in caz de ejaculare interna exista o probabilitate "destul de mica" (ar deloc ignorabila !!!) sa ramai insarcinata... Daca a ejaculat in exterior sansele sunt foarte aproape de 0...

soseaua

din 12 aug 2003 20:15 de un prieten

esti o fraiera daca mergi acolo.ai vrea sa vina mascatii sa te ia de pe strada si sa te facide rusine si la tv. ):(:(;):):love::heart:

din 12 aug 2003 17:25 de DrSexpert

Numai tu stii daca a ejaculat sau nu. Daca nu a existat penetrare inseamna ca ar fi trebuit sa vezi/simti daca a ejaculat. La a doua intrebare raspunsul este DA - in caz de ejaculare poti ramane insarcianata dar sansele sunt destul de mici in ...

Re:

din 12 aug 2003 17:05 de DarkAngel

Daca ai ai avea proble... nu prea cred .. adica daca nu ii cumva o razie de politzie prin zona...nu vad de ce sa ai probleme... numa intrebarea e daca tu nu ai mai avut prietena...te tine sa te duci la o prostituata si sa o platesti sa iti ofere ...

din 12 aug 2003 17:01 de DarkAngel

Nu cred/// :mellow:

Re: inceputul

din 12 aug 2003 16:58 de DarkAngel

Incearca sa prelungesti durata preludiului... poate ar ajuta daca ati incerca alta pozitie...

se poate?

din 12 aug 2003 16:09 de suzy

La mare am intalnit un tip.si pot sa spun ca am facut oarecum dragoste dar fara sa existe penetrare pt ca sunt virgina.Intrebarea mea este daca el er fi putut ejacula fara ca eu sa-mi fi dat seama.in caz de ejaculare as putea ramane insarcinata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e norm

din 12 aug 2003 14:12 de preaom

logic sau nu, se pare ca pe-aci prin creierul tau (al vostru) nu s-a auzit ori inteles teoria relativitatii...ce poate fi aplicata in orice domeniu...pe intelegerea ta, asta inseamna ca ce ti se pare tie logic (pentru ca esti prea destept) altora ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 12 aug 2003 12:33 de DarkAngel

Pai mie nu mi se pare asa de grav... tu numa cu ea ai facut-o...dar inainte sa o cunosti? Si daca te casatoresti cu ea de ce iti mai faci griji ?

Re: Re: Re: Re: compatibilitate?

din 12 aug 2003 09:05 de TendrePoison

mda... am citit si eu articolul asta mai demult... era mai simplu sa-i spui unde-l poate gasi si mai indicat sa-i raspunzi "cu cuvintele tale" la intrebare... :lol: ...sau ma insel eu si ti-ai imbunatatit cunostintele de lb. romana ...

Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 12 aug 2003 08:38 de Adinutza

nu intzeleg de ce totzi baietzii vor ca ei sa fie primii pt prietenele lor (adik fetele trebuie sa fie virgine), dar se roaga de fata sa cedeze luni intregi... si oricum ce mai conteaza daca a mai fost cu altul, daca pe tine te iubeste si are ...

Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa?

din 12 aug 2003 03:27 de camelia

Ceea ce ar trebui sa faci, este sa te bucuri de timpul petrecut impreuna cu partenera ta si sa nu-ti pese de absolut nimic... Din moment ce mergi la plajile de nudisti, totusi nu inteleg , de ce iti mai este rusine, la o adica, cind esti in ...

Re: Re: Re: compatibilitate?

din 12 aug 2003 03:08 de camelia

Cris: Am sa iti dau unul dintre miile de raspunsuri pentru compatibilitatea sexuala....este unul dintre subiectele cunoscute de mine cel mai bine........ Un cunoscator al tainelor astrologiei nu are niciodata dreptul sa afirme ca persoana A ...

Re: Re: compatibilitate?

din 12 aug 2003 00:24 de cris

dooh?-foarte inteligent.probabil si cand aveati 10 ani raspundeati la fel.nu sa schimbat nimic intre timp?.nemesis........lamureste-ma.vad ca sunt multi cei care ar avea nevoie de un raspuns inteligent

Re: cum e cu sarutul

din 12 aug 2003 00:04 de nico5xII51

Si eu am patit ca tine,ti-e teama de refuz,ai emotii,gandestete ca ea asta doreste,asta asteapta de la tine.Pregatestete sufleteste pentru asta,daca sunteti sau nu prieteni spunei ce e in sufletul tau,sunt sigur ca nu va rade de tine.daca spui ...

Re: care e solutia pentru lipsa de chef?

din 11 aug 2003 23:40 de nico5xII51

Se intampla si la alte case.Inteleg ca de el iti place doar ca nu ai apetit sexual.si la noi se mai intampla. Daca iti iubesti partenerul,atunci iti vine usor sa ii faci cste o bucurie;sex se poate face in mai multe feluri.Ofera-i ,mai in gluma ...

Re: Re: cum e cu sarutul

din 11 aug 2003 21:44 de hazel

:p rogi un prieten sau o prietena??? esti baiat sau fata? :D:D:D

Re: e gresit ?

din 11 aug 2003 17:27 de DarkAngel

Daca fata a fost deacord si nu s-a intamplat nimic nu are de ce sa fie o pedofilie..din punct de vedere legal...nu stiu :)

Re: cum e cu sarutul

din 11 aug 2003 17:24 de DarkAngel

De ce sa iti fie frica de sarut.. nu este nimic periculos...si pana una alta ce ai de pierdut daca incerci..inveti ceva nou.. si din cate stiu eu primul sarut il vei tine minte mult timp..nu trebe sa fi expert...lasa-te condus de partenera...daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3603 din 3731
«   1 ... 3600   3601   3602   3603   3604   3605   3606 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare