Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

......intrebare

din 21 aug 2003 17:53 de Yo!

daca ai Sifilis......te poti trata si cum? ........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbat

din 21 aug 2003 14:55 de sabba

Si daca ar citi intai care ar fi problema? Sa presupunem ca nu stie tot ce scrie, dar isi da silinta, se documenteaza si pe urma da un raspuns super!Mi se pare laudabil, nicidecum condamnabil! Eu de exemplu nu stiam atatea lucruri concrete despre ...

Re: Wierd

din 21 aug 2003 12:22 de nemesis

Procentual, sub 2%, si asta numai daca contactul a fost destul de lung pentru a permite "lubrifiere" si din partea ta...

Re: o mica problema..............

din 21 aug 2003 12:11 de nemesis

Daca imi tai numai "un pic" venele, inseamna ca am vrut sa ma sinucid doar..."un pic" ??? Daca este purtatoare de boli, atunci sansele sunt destul de mari... Test HIV peste 6 luni este relevant... asa ca daca vrei sa ai ...

Re: Re: Re: ce stitzi despre "ondinism"

din 21 aug 2003 01:49 de nico5xII51

Multunesc dar,ce sa fac daca nu am invatzat engleza. Intrebarea se referea la "ONDINISM" SI NU ODINISM

Re: Re: Re: Re: prostituate in Bucuresti

din 21 aug 2003 00:45 de cristi

Felicitari!! Bun raspunsul tau!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 aug 2003 00:25 de cristi

Nici macar nu o cunosc pe Camelia, foarte bine, dar o apreciez foarte mult, este o femeie foarte inteligenta si din greseala am vazut mesajele tale pentru ea....Nu cred vre-o data , ca ea ar avea nevoie de un avocat....stie foarte bine sa iti dea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal si co

din 21 aug 2003 00:16 de cristi

Junioaro...nu te juca cu dracu, ca nu este bine.. Daca iti arde de glume...ar trebui sa ma cauti prin alta parte , dar un singur lucru iti spun terminate...ca nu imi plac jocurile cu pustoaice asa ca tine!! Si cu impiedicatul, ai grije sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal si contra

din 20 aug 2003 23:11 de copilita

daca-mi dai trei exemple din care ar trebui sa inteleg ca e o dulce, promit sa o las in pace... daca-mi dai cinci, o mai shi laud din cand in cand :lol:... insa lasa-mi macar dreptul de a fi ipocrita cand o fac :D Pushtoaica, nepushtoaica, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 aug 2003 23:00 de copilita

...precum i-am zis shi ei, daca nu intelegi, nu te repezii sa zici ca-s tampita, sau am figuri. Nu tu stabileshti de ce-i loc aici, sau de cine. Toti avem loc... shi daca eu nu, sigur nu tu trebuie sa-mi zici asta... daca tot suntem la ...

Re: Re: o mica problema..............

din 20 aug 2003 22:49 de copilita

...tu ai citit ce i-ai scris!? E posibil sa fi luat o boala, da' nu-ti face griji... ashteapta sa vezi ceva ciudat... pana ishi face nishte analize din intamplare shi ishi da seama ca are HIV, sa citeasca o carte, sa-l raspandeasca in ...

Wierd

din 20 aug 2003 22:08 de Dizzy

Lume...Toti vorbiti despre sex neprotejat...boli..si alte kesty de astea....dangerous... Eu mi-am inceput viatza sexuala de curand shi totushi am o mare nelamurire ...chiar daca vi se pare banala...daca penetrezi o fata de cateva ori shi nu ...

Re: o mica problema..............

din 20 aug 2003 20:51 de camelia

Pentru siguranta ta, intodeauna este bine sa te protejezi , cind ai ""sex"" cum spui tu cu cineva... Din moment , ce ai penetrat-o , este posibil sa te inbolnavesti , daca ea...a fost bolnava de ceva.. Dar tu nu iti face ...

Re: Prima Picatura

din 20 aug 2003 19:06 de Pe probate !

Sau daca a cazut pe pat sau in mana fetei,stai linistit ,nici nu gaureste ,nici nu arde si nici nu ia foc !:)) :)) :))

Re: Re: Poate ramane gravida?

din 20 aug 2003 10:27 de TendrePoison

stagiu? :wacko: poate stagiu militar :wacko: :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal si contracept

din 20 aug 2003 04:03 de cristi

Copilo: Totusi nu inteleg reactia ta fata de Camelia.. Dupa parerea mea, ea este o dulce si daca nu iti da prea multa atentie, asta este pentru ca nu vrea sa se complice cu o pustoaica asa la virsta ta... Vezeti de treaba ta...si o sa fie ...

Re: :(

din 20 aug 2003 03:38 de camelia

Raspunsul la intrebarea ta, este NU!!!

Re: curios

din 19 aug 2003 23:42 de Mifa

nu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere

din 19 aug 2003 22:17 de copilita

1. Tu, ca barbat, explica-mi ce intelegi. 2. Pentru mine totul e alb sau negru in dragoste. Ori, ori. Cand iubesc, si sunt cu omul respectiv, nu imi accept nici macar flirturi inocente. In timp ce iubesc, nu ash putea sa ma umilesc shi sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii d

din 19 aug 2003 21:50 de nemesis

Ceea ce crezi (credeai) tu, axxa, este adevarat! Nu ca mi-ar pasa de opinia voastra dar nu scriu din carti, si nici nu ma documentez inainte. Am trecut de perioada in care ma documentam in legatura cu viata sexuala, cam acum 2-3 ani... Cum iti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3598 din 3731
«   1 ... 3595   3596   3597   3598   3599   3600   3601 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare