Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 13:42 de vorbaretzu
Faci confuzie intre " ate indragosti" si "a iubi". Poti sa te indragostesti de mai multe persoane ptr.ca dragostea nu e un sentiment total. Insa iubirea nu se poate indrepta decat catre o singura persoana. Au zis-o si altii mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: ..Amanta din 15 sep 2003 12:44 de Delia
Nu vad de ce asociezi amantele cu orgiile. Aici vorbim de amante nu de curve de sosea. Si-apai chestia cu slanina... ce sa-ti mai zic... e o chestie pe care cu siguranta numai tu o intelegi.
In nici un caz nu am intrat pe site-ul asta sa gasesc ...
Re: Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 12:33 de YLoveCamelia
nu fi asha transhant cu nenea.se poate f bine sa iubesti 2 persoane.tu crezi ca daca iubesti deja pe cineva ,din dragostea asta nu te poti indragosti concomitent de altcineva.te inseli.ai fi avut dreptate daca dragostea ar fi fost un sentiment ...
Re: Re: Re: Re: ..Amanta din 15 sep 2003 12:09 de vorbaretzu
Trebuie sa recunosc, draga Deli (cu "a") ca ai o imaginatie f. bogata. Deci tie ti se pare ca ideea de amanta este respingatoare doar pentru o sotie de 45 de ani, grasa, cu trei copii si inselata de sot.
Spre surprinderea ta sunt M si ...
Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 09:31 de vorbaretzu
Esti un om slab, influentabil, care sare la prima pisica ce ridica coada. Nu o iubesti pe nici una din ele ci, de fapt, nu ai idee ce vrei. S-ar putea sa ramai singur daca alergi dupa doua iepuroaice... :)
ps: si ce faci de nu te merita nici ...
Re: sa am incredere in test de sarcina???? din 15 sep 2003 02:03 de DarkAngel
Pai daca au avut efect cum trebe o sa influenteze...dar am o nelamurire tu ai folosti testul si tia dat un rezultat si dupa ce ai luat pilule a dat alt rezultat...ca daca a fost pozitiv inainte sa iei pilulele si negativ dupa ce ai luat pilulele ...
Re: help for me din 14 sep 2003 23:34 de ankke
in primul rand trebuie sa incerci sa nu mai fii atat de complexat..ce are daca ai 26 de ani si nu ai avut nici o relatie?
poate ai asteptat persoana potrivita, dar ea inca nu a aparut...oricum timp ai destul..fii mai indraznet si ai incredere in ...
Re: Re: Varsta primului sarut din 14 sep 2003 17:22 de Ral
:love:
Re: help for me din 14 sep 2003 14:35 de sorin
sa stii ca multora li se intampla chestia asta. si eu am fost crescut in acelasi mediu si a trebuit(cel putin dpdv sexual) sa caut multe chestii singur, lucru care mi-a intarziat oarecum intrarea in lumea sexuala. chestia cu increderea de sine e ...
Re: Am doar 13cm . din 14 sep 2003 14:06 de sorin
sal! media mondiala este in jur de 14 cm(din cate stia eu), dar gandeste-te ca africanii au o medie spre 17 sau 18 cm, iar indienii in jur de 10 cm. aste inseamna ca sunt oameni care au acte sexuale reusite si cu shurubei de 8 sau 9 cm. pare ...
Re: Re: Nu pot s-o fac din 14 sep 2003 00:11 de Nora
Camelia, intamplarea face sa-ti citesc raspunsurile. Draga mea nu te mai chinui, raspunsurile tale nu valoreaza doi bani.Nu e obligatoriu sa-ti spui parerea, mai intai informeaza-te si apoi scrie.ok?! mai invata cate ceva! spor la treaba! ciao
Re: Ce ati face pt persoana iubita??? din 13 sep 2003 22:24 de DarkAngel
Daca sti ce ai face tu de ce mai intrebi si pe altzii doar asa ca sa afli... sau poate te razgandesti ?
:p
Re: Nu pot s-o fac din 13 sep 2003 21:16 de camelia
Roxy:
Intr-o astfel de situatie , trebuie sa ai rabdare draga mea...Este normal ca doare putin, dar daca vrei cu adevarat sa o faci , ai sa reusesti!!
Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d din 13 sep 2003 19:16 de sorin
omu'...daca poti sa faci sex cu ea intreaga si nu te deranjeaza, nu inteleg de ce o chinui asa. Biata 'ata'. Vrei sa ai o scula mutilata? Mie nu mi s-a rupt, si nu ma deranjeaza cu nimic in timpul sexului.
Re: Re: cat pot rezista femeile fara sex , nu drag din 13 sep 2003 12:34 de mario
totul depinde de relatia voastra si daca tu ai inselato vreodata sau daca ea are mare incredere in tine pt. ca femeia e foarte razbunatoare.:ninja:
Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d din 12 sep 2003 23:02 de YLoveCamelia
mai cine tea prostit asa tare ? cine ti a spus ca daca ai ata esti virgin ? ata nu este facuta sa se rupa ci sa sustina partea frontala a preputului !
in mod normal ea trebuie sa ramana asa cum este !
asa ca nu mai pune botul la fraierii ...
Re: Re: exista.... din 12 sep 2003 22:49 de YLoveCamelia
nu am spus ca sunt suta la suta sigure la femei...ele cumpara pilule ca metode alternative..in cazul barbatilor ma refer la o metoda 100% eficienta tocmai ptr a putea inlocui toate celelalte metode mai putin eficiente atat la femei cat si la ...
Am doar 13cm . din 12 sep 2003 21:42 de Aleexx
Cum vam spus am doar 13cm ,dar imi st greu sa ma afisej in fata la o fata gol. mie cam rusine .Ce as putea face ,daca puteti sa`mi dati ceva sfaturi vas multumi.:unsure:
Sa am incredere in test de sarcina???? din 12 sep 2003 19:57 de orion2003
Salut!Am o nelamurire si poate ma puteti ajuta.As vrea sa stiu daca folosirea pilulelor poate afecta rezultatul testului de sarcina.Va rog raspundeti urgent!multumesc anticipat!
:x:o:unsure:
Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d din 12 sep 2003 17:29 de LatinSexyGuy
De ce tii neaparat sa iti rupi ata ... sa stii ca nu trebuie sa iti rupi ata ca sa nu mai fii virgin ...sunt si barbati care au ata intreaga ... ai putea apela la un medic pt a scapa de ata daca tot vrei asta!!!
Pagina 3584 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |