Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 22:33 de ankke
sa-ti spun ceva...daca de 7 ani doresti pe cineva din punct de vedere sexual eu cred ca te amagesti cand spui ca te-ai indragostit de ea...daca ai fi iubit-o , ai fi fost de mult timp impreuna cu ea...cel mai bine ar fi sa o uiti si sa te casatoresti ...
Re: Despre romani si Romania din 15 sep 2003 14:12 de vorbaretzu
cauza principala pentru care clasa mijlocie nu mai produce copii este lipsa mijloacelor materiale de a intretine mai mult de un copil. Si intr-o familie din clasa mijlocie parintii care muncesc platesc impozit la stat pentru o panarama de ...
Re: Re: Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 13:42 de vorbaretzu
Faci confuzie intre " ate indragosti" si "a iubi". Poti sa te indragostesti de mai multe persoane ptr.ca dragostea nu e un sentiment total. Insa iubirea nu se poate indrepta decat catre o singura persoana. Au zis-o si altii mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: ..Amanta din 15 sep 2003 12:44 de Delia
Nu vad de ce asociezi amantele cu orgiile. Aici vorbim de amante nu de curve de sosea. Si-apai chestia cu slanina... ce sa-ti mai zic... e o chestie pe care cu siguranta numai tu o intelegi.
In nici un caz nu am intrat pe site-ul asta sa gasesc ...
Re: Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 12:33 de YLoveCamelia
nu fi asha transhant cu nenea.se poate f bine sa iubesti 2 persoane.tu crezi ca daca iubesti deja pe cineva ,din dragostea asta nu te poti indragosti concomitent de altcineva.te inseli.ai fi avut dreptate daca dragostea ar fi fost un sentiment ...
Re: Re: Re: Re: ..Amanta din 15 sep 2003 12:09 de vorbaretzu
Trebuie sa recunosc, draga Deli (cu "a") ca ai o imaginatie f. bogata. Deci tie ti se pare ca ideea de amanta este respingatoare doar pentru o sotie de 45 de ani, grasa, cu trei copii si inselata de sot.
Spre surprinderea ta sunt M si ...
Re: Iubesc doua din 15 sep 2003 09:31 de vorbaretzu
Esti un om slab, influentabil, care sare la prima pisica ce ridica coada. Nu o iubesti pe nici una din ele ci, de fapt, nu ai idee ce vrei. S-ar putea sa ramai singur daca alergi dupa doua iepuroaice... :)
ps: si ce faci de nu te merita nici ...
Re: sa am incredere in test de sarcina???? din 15 sep 2003 02:03 de DarkAngel
Pai daca au avut efect cum trebe o sa influenteze...dar am o nelamurire tu ai folosti testul si tia dat un rezultat si dupa ce ai luat pilule a dat alt rezultat...ca daca a fost pozitiv inainte sa iei pilulele si negativ dupa ce ai luat pilulele ...
Re: help for me din 14 sep 2003 23:34 de ankke
in primul rand trebuie sa incerci sa nu mai fii atat de complexat..ce are daca ai 26 de ani si nu ai avut nici o relatie?
poate ai asteptat persoana potrivita, dar ea inca nu a aparut...oricum timp ai destul..fii mai indraznet si ai incredere in ...
Re: Re: Varsta primului sarut din 14 sep 2003 17:22 de Ral
:love:
Re: help for me din 14 sep 2003 14:35 de sorin
sa stii ca multora li se intampla chestia asta. si eu am fost crescut in acelasi mediu si a trebuit(cel putin dpdv sexual) sa caut multe chestii singur, lucru care mi-a intarziat oarecum intrarea in lumea sexuala. chestia cu increderea de sine e ...
Re: Am doar 13cm . din 14 sep 2003 14:06 de sorin
sal! media mondiala este in jur de 14 cm(din cate stia eu), dar gandeste-te ca africanii au o medie spre 17 sau 18 cm, iar indienii in jur de 10 cm. aste inseamna ca sunt oameni care au acte sexuale reusite si cu shurubei de 8 sau 9 cm. pare ...
Re: Re: Nu pot s-o fac din 14 sep 2003 00:11 de Nora
Camelia, intamplarea face sa-ti citesc raspunsurile. Draga mea nu te mai chinui, raspunsurile tale nu valoreaza doi bani.Nu e obligatoriu sa-ti spui parerea, mai intai informeaza-te si apoi scrie.ok?! mai invata cate ceva! spor la treaba! ciao
Re: Ce ati face pt persoana iubita??? din 13 sep 2003 22:24 de DarkAngel
Daca sti ce ai face tu de ce mai intrebi si pe altzii doar asa ca sa afli... sau poate te razgandesti ?
:p
Re: Nu pot s-o fac din 13 sep 2003 21:16 de camelia
Roxy:
Intr-o astfel de situatie , trebuie sa ai rabdare draga mea...Este normal ca doare putin, dar daca vrei cu adevarat sa o faci , ai sa reusesti!!
Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d din 13 sep 2003 19:16 de sorin
omu'...daca poti sa faci sex cu ea intreaga si nu te deranjeaza, nu inteleg de ce o chinui asa. Biata 'ata'. Vrei sa ai o scula mutilata? Mie nu mi s-a rupt, si nu ma deranjeaza cu nimic in timpul sexului.
Re: Re: cat pot rezista femeile fara sex , nu drag din 13 sep 2003 12:34 de mario
totul depinde de relatia voastra si daca tu ai inselato vreodata sau daca ea are mare incredere in tine pt. ca femeia e foarte razbunatoare.:ninja:
Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d din 12 sep 2003 23:02 de YLoveCamelia
mai cine tea prostit asa tare ? cine ti a spus ca daca ai ata esti virgin ? ata nu este facuta sa se rupa ci sa sustina partea frontala a preputului !
in mod normal ea trebuie sa ramana asa cum este !
asa ca nu mai pune botul la fraierii ...
Re: Re: exista.... din 12 sep 2003 22:49 de YLoveCamelia
nu am spus ca sunt suta la suta sigure la femei...ele cumpara pilule ca metode alternative..in cazul barbatilor ma refer la o metoda 100% eficienta tocmai ptr a putea inlocui toate celelalte metode mai putin eficiente atat la femei cat si la ...
Am doar 13cm . din 12 sep 2003 21:42 de Aleexx
Cum vam spus am doar 13cm ,dar imi st greu sa ma afisej in fata la o fata gol. mie cam rusine .Ce as putea face ,daca puteti sa`mi dati ceva sfaturi vas multumi.:unsure:
Pagina 3584 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||