Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 16:01 de Teo

Iubirea in general da, dorinta sexuala... hmm... bineinteles ca as vrea sa uite ca exista si alte femei pe lume, dar chiar crezi ca e posibil? eu de exemplu nu il insel si nici nu o s-o fac (dealtfel sunt sigura ca nici el), dar asta nu inseamna ...

Re: Virgina

din 18 sep 2003 15:58 de Ssorin

pai....tre sa afli de ce nu vrea... Daca tine la tine si are 21 de ani ar cam trebui sa vrea.Incearca sa vb serios pe tema asta. Poti incepe niste jocuri sexuale cu ea, spunandu-i ca nu vrei neaparat sa ajungi la sex. Putetzi ajunge chiar si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 15:10 de TendrePoison

atunci ce rost mai are iubirea? pentru ca, din cate stiu eu, ea ESTE... monogama, daca pot spune asa... :.

Re: Virgina

din 18 sep 2003 14:58 de Ssorin

pai....tre sa afli de ce nu vrea... Daca tine la tine si are 21 de ani ar cam trebui sa vrea.Incearca sa vb serios pe tema asta. Poti incepe niste jocuri sexuale cu ea, spunandu-i ca nu vrei neaparat sa ajungi la sex. Putetzi ajunge chiar si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 14:21 de Teo

Daca nu stiu, nu e problema mea, ci viata lui intima. Sunt genul care da un telefon inainte sa vina acasa :) Asa mi se pare corect... desi as suferi sa ma stiu inselata, nu cred ca oamenii sunt monogami prin natura lor... :(

Re: cum convingi o fata

din 18 sep 2003 14:16 de TendrePoison

o bati la cap intr-una, zi si noapte, in culcare si-n sculare, fara pauza... doar esti barbat, nu? :wacko: macar psihic, tot cedeaza ea cumva! :wacko::ninja:

Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 14:12 de TendrePoison

daca te-a inselat, a vrut sa te insele sau s-a simtit atras de o alta persoana... mai este partenerul tau? :x

Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 18 sep 2003 14:05 de Teo

Imi place ca oamenii sa fie constienti de valoarea lor, nu suport ca cineva sa fie modest. Vreau ca iubitul meu sa stie ca il iubesc pentru ca merita - pentru ca e destept, ca e un tip extraordinar etc. Si sinceritatea... nu o consider neaparat o ...

Re: Re: care-i faza cu atza

din 18 sep 2003 04:35 de mihaelajulia

daca vrei suna-m? la 0049.69.26010843 sau 0049.175.9489109 sau scrie-mi pe miraj@gmx.de

Re: Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "atza&

din 18 sep 2003 04:32 de mihaelajulia

Te pot ajuta eu s? ti-o rup cu dintii,dar asta nu inseamna ca o vei avea mai lunga.Daca ai fi fost musulman ,parintii tai ar ti-ar fi facut-o din motive religioase,de salubritate,si poate ar fi ajutat-o sa se mai dezvolte cu 2-3 cm...Acum e putin cam ...

Re: nu vrea cu nici un chipSEX ORAL cum sa o conv

din 18 sep 2003 03:32 de mihaelajulia

Fericit poti fi si si dac? ea nu ti-o suge. Las?-i timp,incerc? si tu cu ciocolat?,frisc?,miere... Si r?bdare

Nu vrea cu nici un chip sex oral, cum sa o conving?

din 18 sep 2003 02:52 de kingdom

mi-am bagat "botul" la "pasarica" ei din prima si i-a placut foarte mult dar chiar si cand incercam sa bat vreun apropo ca mi-ar place si mie sa-mi faca la fel ea zice ca nu poate sa faca asa ceva. ea spune ca ma iubeste dar tot nu cred fiindca daca ...

Re: Ce ati face pt persoana iubita???

din 18 sep 2003 00:05 de Oxygen88

CA SA RAD DE PROSTI!!!!!!

Re: Inhibarea ejacularii

din 18 sep 2003 00:02 de DarkAngel

Pai eu cred ca poti sa rezisti mult nu numai daca ai un antrenament special ci cred ca este si o problema de "atitudine" si daca te poti controla mintal daca de exemplu o faci cu una si nu esti super excitat dar ai chef..si nu te gandesti ...

Re: PRIETENEI MELE NU-I PLACE SEXUL

din 17 sep 2003 23:52 de DarkAngel

Pai incearca sa mai schimbi ceva din viata de zi cu zi.. dar este important sa discuti cu ea si sa o intrebi daca are vreo problema daca ar vrea sa faca altceva ..sa incerce ceva. nou daca mai tine la tine...dar din moment ce locuieste cu tine banui ...

Re: cum convingi o fata

din 17 sep 2003 23:44 de DarkAngel

Cu ff multa rabdare...:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 17 sep 2003 23:13 de copilita

"draga"... sunt mii de tipi...daca-ti alegi un badaran, ii vina ta in totalitate... poate-s naiva, sau copila, insa intru practic in sfera sexului doar cand iubesc si sunt iubita, respect si sunt respectata, am incredre, etc... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 17 sep 2003 22:51 de evelyn

Draga Copilita, ce are scula cu prefectura? de ce e ea de vina ca el e un badaran, si-i intoarce spatele?E una sa fii naiva si alta sa fii tarfulitza, sunt doua lucruri total diferite. Mi-e teama ca ai patit-o si acum vrei sa negi scriind vrute si ...

daca nu ai timp ie bine si asa dar daca nu nimeni

din 17 sep 2003 21:52 de sein

:lol:

Re: Re: Re: Ce te dezgusta?

din 17 sep 2003 13:48 de Teo

Din pacate, ai prea mare dreptate. :(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!