Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: pentru fete

din 21 sep 2003 23:03 de copilita

cred ca marimea-i numai un detaliu, inca un aspect al 'problemei'... conteaza sentimentul, dorinta, pasiunea, gradul de excitatie, ce stie sa faca cu ce are, cum shtii sa percepi ce ti se ofera, cum shtii sa 'intelegi' ce ar dorii, cum shtii sa ...

Re: va rog,ajutati-ma...e urgent!!!

din 21 sep 2003 22:03 de ankke

parerea mea e ca nu ai de ce sa fii ingrijorata...cred ca din 4 teste nu se pot insela toate si daca ai luat si anticonceptionale...nu e nici o problema...dar daca vrei sa fii mai linistita...mergi la un control ginecologic...nu strica la nimic...

Re: va rog,ajutati-ma...e urgent!!!

din 21 sep 2003 21:05 de laura

si eu am patit la fel, la mine e din cauza mancarii. pilulele nu influenteaza testul...poate fi pozitiv si daca folosesti pilulele...eventual incorect.:)

Re: Re: Dragostea exista?

din 21 sep 2003 20:19 de FireSoul

Daca aveai chef de caterinca,e OK,dar daca asa gandesti...chiar esti blonda(nimic personal cu blondele numa' ca daca tot se fae shto de neuronu' lor..):p

Re: Re: Re: Re: Re: dragoste sau bani ?

din 21 sep 2003 20:12 de FireSoul

Asta daca esti prea prins de lumea asta unde oamenii cred ca totul se rezuma la bani

Re: Cum se saruta ??

din 21 sep 2003 16:57 de Crizaaa

:heart:

Re: Cum se vindeca neancrederea?

din 21 sep 2003 12:57 de FireSoul

Chestie:daca partenerul in cauza il iubeste pe celalalt cu adevarat va sti ca ei 2 sunt soulmates shi asa vor ramane indiferent ce se va intampla intre ei.Pot sta separati si 50 ani,ei se vor iubi la fel de mult.Ideea e ca atunci cand 2 suflete ...

Re: Cum se saruta ??

din 21 sep 2003 12:26 de FireSoul

Daca nu tii cat de cat la persoana cu care te kiss-uiesti prima data,s-ar putea sa-ti cam fie greata.Oricum,prima data vin in contact buzele,apoi,limbile,ca si cum te-ai juca.Sau spun-i ca nu stii si te invata ea...:p

Re: Poate ramane gravida?

din 21 sep 2003 12:21 de silsil

da,daca tipa era in perioada fertila.

Re: sunt curioasa

din 21 sep 2003 12:16 de FireSoul

N-are cum sa simta daca exista ovare sau nu,deoarece ar trebui sa treaca intai de colul uterin,de...or,ei tot intra si ies numai in vagin,si numai la ovare nu se gandesc ei atunci:)!

sunt curioasa

din 21 sep 2003 12:12 de silsil

daca nu ai ovare,barbatii simt acest lucru in timpul sexului,si nu sunt multumiti?

Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT !

din 21 sep 2003 11:57 de FireSoul

Nu conteaza cum arati,ci cum gandesti.Daca te-a ales pe tine,stie ea ce stie,nu te mai obosi sa vezi de ce...Cel mai important in chestia asta e sa ai incredere in tine.Apropie-te de ea cat poti de mult(fara a deveni stresant!) shi ai ...

Re: cum convingi o fata

din 21 sep 2003 11:48 de FireSoul

Sunt de acord cu xander,numa' ca mie shi prietenului meu ne-au trebuit cam 6 luni de la aparitia ideii...deci,merge...Daca vrei sex "adevarat" cu prietena ta si daca o iubesti,nu te grabi SHI NU O BATE LA CAP. NU O BATE LA CAP!!! SPER ...

Re: Cat tre sa dureze actul sexual

din 21 sep 2003 11:33 de xander

cand e putzin,e rau,cand e mult iar e rau:)))))) Tre doar sa potrivesti durata cu trairile voastre. In special tre sa te concentrezi asupra ei,caci tu te eliberezi oricum......daca mai vrea o sa stii sigur.)))

Re: cat de important e sexul intr-o relatie?

din 21 sep 2003 11:27 de xander

sexul intr-o reletzie???Merge f bine fara doar daca e o relatzie de dragoste de mama,tata,frate ,sora_))))))Intr-o relatzie normala sexul detzine primul loc,chiar daca sunt pareri diferite p.aci!

Re: cum convingi o fata

din 21 sep 2003 11:23 de xander

Pai....ofera-i tu un sex oral ca la carte shi daca-i place shi te iubeste o sa.tzi intoarca intr.o zi placerea.Dac o face 0 data nu va mai avea inhibitzii......dar NU O BATE LA CAP,,,,,..cum se zice pe aici,ci las-o sa aleaga singura ...

Re: Re: Re: Re: PRIETENEI MELE NU-I PLACE SEXUL

din 21 sep 2003 11:15 de xander

N-ai mai auzit de femei ce nu suporta asta???cred.,ca aici nu-i vorba de iubire sau altceva. Pare a fi o chestie fiziologica.NU-i place shi basta. Cel mai sanatos ar fi ptr amandoi sa o shimbi,chiar daca unii zic ca sexul nu conteaza intr-o ...

Re: o mica intrebare...URGENTA

din 21 sep 2003 10:51 de xander

eu n-am auzit pe nimeni sa.si puna guma cu manushi sterilizate:)))) Nu vad dec -tzi faci griji?

o mica intrebare...URGENTA

din 21 sep 2003 10:14 de dezorientat

Exista vre-un risc daca mana care a atins penisul (fara prezervativ), atinge apoi prezervativul care urmeaza sa fie aplicat... Raspundetzi..pls!!!

va rog,ajutati-ma...e urgent!!!

din 21 sep 2003 01:03 de andrea2003

salut,am 19 ani si ma cam framanta ceva f.tare. am observat ca de ceva timp am abdomenul umflat....ma gandeam ca poate fi o sarcina. am facut pana acum 4 teste si toate au iesit negative,dar eu tot sunt ingrijorata de burta mea. faza e ca folosesc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3580 din 3731
«   1 ... 3577   3578   3579   3580   3581   3582   3583 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare