Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
X din 26 sep 2003 14:39 de PUYA
ITI PLACE LA NEBUNIE
DAR DACA AY CU CINE E BINE:D
Re: Re: cand esti inselata? din 26 sep 2003 13:52 de FireSoul
Numai ca semnele astea pt aparea si daca el are alta problema.;)
Re: cand esti inselata? din 26 sep 2003 13:50 de afrodita
buna intrebare! din comportamentul lui. observi daca e mai distant, mai preocupat de altceva, daca zimbeste cu ochii-n tavan sau ca si-a amintit ceva si cind il intrebi cauta repede o explicatie. se indeparteaza si fizic de tine.nu mai are ...
Re: Re: sex din 26 sep 2003 13:46 de FireSoul
:heart::heart::heart:Putrificator,deci...Puiut:love:,vrei sa ma "purifici" in noaptea asta? :heart::heart::heart:
Re: Help me din 26 sep 2003 11:05 de Ssorin
Sa stii ca e si o chestie de atitudine. Daca te comporti cu fetele pe care le cunosti, ca si cum ai vrea sa le fii doar amic...te vor considera ca atare. Incearca sa fii fermecator in preajma lor, fara insa a da impresia ca vrei sa ...
Re: Re: Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in din 26 sep 2003 10:59 de Ssorin
What does a cop say to a condom...Cover me, I'm going in!!!
:lol::lol::lol:
Re: Re: par pubian??? din 26 sep 2003 10:50 de Ssorin
Draga prietene...te anuntzam oficial ca pe 'pasarica' nu creste par. Ca sa te iriti...ar trebui sa lingi vreo doua ore...(iar atunci o sa-ti cada limba de tot). NU TREBUIE SA EXISTE PAR ACOLOOOO...decat in timpul ei liber :p
Re: Re: doar un orgasm? din 26 sep 2003 03:05 de mihaelajulia
Daca esti fata,s-ar putea sau sa fi pre tanara,nsi inca organisnul nu epregatit,sau sa fi un tip care se excita preferential clitoridian si nu vaginal.Adica cu degetul sau limba la "buton".
Re: Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund din 26 sep 2003 02:53 de mihaelajulia
Omul are dreptate.Si eu am auzit ca exista familii de homosexuali care au copii.Poate ca unul din ei si-a dat drumul fara condom in fundul celuilalt.Intrebarea e insa cine a alaptat copilul?
Re: Re: Re: .. ce-i impinge pe barbati..sa-si caut din 26 sep 2003 02:49 de mihaelajulia
Robin,daca as fi spus c^ti bani am facut pe langa faptul de a-mi desface picioarele ca amanta ,sau lumea ar zice ca sunt interesata material,sau mi-ar veni finantele pe cap.Plus de asta,sunt destui barbati pe forum Imi place sa-i las sa creada ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche din 26 sep 2003 02:42 de mihaelajulia
Daca nu mureau,cartea devenea dupa primul capitol un banal roman de dragoste.Asa..ne da noua o tema de forum
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce te dezgusta? din 25 sep 2003 23:54 de Teo
Suna prea cunoscut ce spui. :( Eu n-am putut sa-i pun capat cat inca mai era frumos, pentru ca amandoi eram convinsi ca ne iubim si ca suntem suflete pereche. De fapt, ideea de despartire era ireala, era primul meu iubit, eram impreuna de la 17 ...
Re: Re: Ce parere aveti...? din 25 sep 2003 22:55 de copilita
:blink: Cred ca nu ati citit atent intrebarea... tu si altii... intrebarea nu era ce parere ai daca se culca cu tine de la prima intalnire, ci daca prima oara cand se culca cu tine face sex oral... se poate intampla dupa 10, 20, 100 de ...
Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 25 sep 2003 18:48 de Quankhi
pai si ce ai tu cu mutantii? nu ai vazut in X-Man ca aia lupta pt drepturi egale in societate?
Re: Re: Re: par pubian??? din 25 sep 2003 18:37 de Quankhi
pai daca vrei asa de mult un tatuaj, ti l pot face eu... :D
Re: doar un orgasm? din 25 sep 2003 18:21 de Quankhi
pai in primul rand as vrea sa stim si noi daca esti fata sau baiat...pt ca mi s a intamplat si mie sa nu mai ejaculez dupa un numar dar rar si e o binefacere la baieti...la fete e mai nasol un pic
Re: sex din 25 sep 2003 18:19 de Quankhi
pai pur si simplu pt ca este cel mai cool lucru existent si purificator...tu esti fericita daca simti si poti sa o faci tot timpul...nu te lua dupa ce zic ceilalti...dar ai grija sa nu exagerezi
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 25 sep 2003 12:52 de FireSoul
Yo nu shtiu ce aveti cu omu'.Astia de la Cernobal sunt mai ciudati de felul lor...:D
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 25 sep 2003 12:10 de Ssorin
Auzi...sa faci o clisma inainte, pt ca foetusul sa creasca in mediu curat si dezinfectat...
In orice caz, cred ca singurul lucru pe care s-ar putea sa-l nasti este un ...carnacior
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 25 sep 2003 12:08 de Ssorin
Auzi...sa faci o clisma inainte, pt ca foetusul sa creasca in mediu curat si dezinfectat...
In orice caz, cred ca singurul lucru pe care s-ar putea sa-l nasti este un ...carnacior
Pagina 3576 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |