Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 2 oct 2003 08:44 de vorbaretzu

Atunci apeleaza la o agentie matrimoniala, cu toate ca nu prea e o optiune fericita... Dar eu nu inteleg: cum adica nu-ti gasesti prietena ? Nu ai prietene (amice) ? Sau stai in casa toata ziua ? ori esti super pretentios...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 2 oct 2003 01:59 de Maddy_1980

:p Hai sa fac eu pe petitoarea un pic. Da si tu mai multe detalii depre tine De unde esti, ce varsta ai..si ce fel de fata iti doresti. Ca sincer nu e destul sa vrei o prietena stabila. Trebuie sa vrei mai mult...nu doar sa existe. Si sa stii ca ...

Re: Re: Tehnici de agatzat

din 1 oct 2003 23:04 de DarkAngel

Faine replicile de agatzat man..am si eu o intrebare;; De unde le-ai luat? ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 1 oct 2003 22:55 de eu

Mersi pt sfat vorbaretzule dar mie nu imi trebe o bucata... sex ci prietena ...daca intelegi ce vreau sa zic nu is disperat ca nu am femeie..ci prietena..si mie asta mi se pare mai grav...si totusi am rabdare dar pana cand? .....:blink:

Re: Tehnici de agatzat

din 1 oct 2003 14:46 de lorri

Din cate am observat, ai cerut tehnici de agatat, nu numai replici de agatat. Dupa mine, ca sa agati un tip trebuie sa-l fixezi un timp cu privirea, insistent, poate chiar obraznic de insistent, si daca nu vine la tine inseamna ca e fraier... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 1 oct 2003 12:56 de vorbaretzu

Daca esti asa de disperat du-te la bordel...

Re: Am doar 13cm .

din 1 oct 2003 11:09 de gonzo

consoleaza-te!nu esti singurul batut de soarta.acum cind esti tinar chiar nu conteaza dar mai tirziu da,din pacate.solutia ar fi o operatie(se poate) daca ti-o permiti.MERITA pe bune.

cuvinte obscene!

din 1 oct 2003 01:57 de batranul

ma adresez atat doamnelor cat si domnilor, oare daca in pat totul este permis,si din punct de vedere al limbajului folosit, chiar se poate folosi tot genul de expresii obscene????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me

din 1 oct 2003 00:03 de dark lord

eee daca nu ai fi timid (ca zici ca arati si ai ce-ti tb) ai avea gramada , eu am stat 2 ani si intr-o excursie m-am combinat cu o fata super cuminte dar cu care nici nu-mi trecuse prin cap, important e sa nu te grabesti si sa nu disperi , ...

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 30 sep 2003 18:43 de Adytza

:p:p

Te rog

din 30 sep 2003 17:30 de marius19

Daca te-as ruga sa ma ajuti ai putea? Prietena mea ii insarcinata si dorim sa faca avort ai putea sa-mi dai nr de telefon ? Esti din timisoara? www.mariusovidiu@personal.ro Te rog :( Marius19

Re: Ce ati face?

din 30 sep 2003 13:31 de lorri

Tu intrebi ce ar face un baiat in locul tau, dar te intereseaza parerile fetelor, ciudat. Sau poate consideri un mare deavantaj faptul ca, chiar daca esti destept si bogat, esti totusi virgin.Cred ca cel mai mult conteaza dragostea. Daca esti ...

Re: barbat fidel toata viata?

din 30 sep 2003 13:26 de lorri

Parerea mea este ca exista...dar cazuri foate rare. Nu stiu daca mai rare decat femeile care sunt fidele unui barbat toata viata, dar oricum. La inceput toti par fideli, dar apoi lucrurile se schimba.

Re: Rasul in zona pubiana

din 30 sep 2003 12:22 de nemesis

1. Este, daca nu indicata, cel putin igienica 2. DA ! Atat cel din zona pubiana, cat si cel din celelalte zone. P.S. Se poate folosi si crema epilatoare, dar cu mare atentie pentru ca ea sa nu ajunga DELOC pe corpul penian sau pe glandul ...

Re: Ce ati face?

din 30 sep 2003 09:22 de vorbaretzu

... si daca mai am si un ghiul da aur pe degetul mic... :p 10-15 milioane $ cash zici ? Normal ca as incepe o afacere... Am mai zis undeva: banii si iubirea, baba si mitraliera, primaria din Barbulesti si razboiul din Vietnam, Irina Loghin ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 30 sep 2003 08:54 de vorbaretzu

:blink: a ?

Re: Re: Re: sex oral

din 30 sep 2003 04:47 de mihaelajulia

daca ai ghinion gasesti cuie si in _izda.Daca ai noroc,poti sa inghiti tone de sperma d-nul doctor Ovi,acidul clorhidric din stomac distruge virusul HIV

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 30 sep 2003 04:18 de mihaelajulia

Dragilor!Pana la 3 luni fatul(viitorul copil) inca nu este format,Si poate dpdv legal avortat.Pe urma este crima.Toate avorturule se fac cu anestezie locala si pe vena.Anestezie generala(totala)nu-ti face nimeni.Pentru inceput,dupa anestezie,se ...

Re: sexul anal

din 30 sep 2003 00:48 de diana

Este super,curaj si sa folosesti un lubreficant de calitate(nu crema de fata/corp).Partenerul trebuie sa te extite la maxim iar tu sa fi cat mai degajata si calma :love:SUCCES:heart::p

sexul anal

din 30 sep 2003 00:38 de Lury

Ce parere aveti despre sexul anal ? Eu una as incerca dar , imi este frica ! Daca cineva a facut,sa-mi raspunda cum este si cum trebuie facut ...(?)(!)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3573 din 3731
«   1 ... 3570   3571   3572   3573   3574   3575   3576 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare