Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sarcina din 7 oct 2003 23:13 de DarkAngel
Nu poate sa ramana
Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 7 oct 2003 20:04 de angel
sunt cu prietenul meu de 9 luni.acum 2 sapt a dat pt 1 oara in mine dintr-un motiv extraordinar de tampit.atunci si-a cerut scuze si l-am iertat.de atunci in fiecare zi cauta motiv sa dea in mine.eu am vrut sa ne despartim dar el m-a amenintat si ...
Re: O am de 5 cm ! din 7 oct 2003 17:16 de eliane
mon ami, exista si pentru asta o solutie: extensoarele de penis! Daca ai mai mult de 18 ani (si cred ca da), atunci acceseaza un site sex shop si da o fuguta sa-ti iei o astfel de jucarie. Partenerei tale ii poti explica :love: ca esti "open ...
Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT ! din 7 oct 2003 17:05 de Fify
hmmm...nu ai despre ce sa vb cu o fata? foarte simplu....informeaza-te direct sau indirect ce fel de carti, muzica, sporturi ii plac si "lanseaza-i" unul dintre subiectele respective(mai ales ca dc subiectul chiar o pasioneaza va vorbi mai ...
NU am putut face sex! din 7 oct 2003 16:55 de Fify
Sincera sa fiu probabil o sa ma luati shi pe mine toti ca este prea devreme eu avand 15 ani dar decizia a fost luata. nu a fost pentru el(nici macar nu stia ca imi doresc asa ceva) a fost pt mine. Totul a decurs perfect pana la un moment ...
Re: sunt virgin... din 7 oct 2003 14:53 de vorbaretzu
daca era asa atunci toate jegurile alea care traiesc pe la marginea oraselor ar fi trebuit sa fie superbarbati... ma refer la tiganii aia care nu au vazut prezervativ in viata lor...
sarcina din 7 oct 2003 13:11 de sweet_kiss
poate o fata sa ramana insarcinata daca actul sexual este neprotejat iar el nu ejaculeaza in ea?
Re: prostituate in Bucuresti din 7 oct 2003 08:53 de vorbaretzu
Pentru ei (pesti) nu conteaza daca bagi loveaua in fatza... Iti alegi cea mai putin slinoasa "femeie" de acolo. Eu am fost mai deemult intr-un bordel din Buc. cu un prietene de-al meu la insistentele lui. Mi-a venit sa borasc cand am ...
Re: Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT ! din 7 oct 2003 08:05 de Ypse
Cui i-ar place sa discute despre cartile lui Kafka sau despre literatura in general ... Si mircu nu-l mai folosesc de vreo 1an jumate .. (nu o iau de rau)
Re: nu vrea cu nici un chipSEX ORAL cum sa o conv din 7 oct 2003 02:36 de Mihaella
Asta pentru ca este inhibata. Sunt o gramada de metode ca sa vada ca este ceva normal etc. Prima este sa o ajuti sa se joace cu organele tale fara probleme(ficat, plamani etc:)). Apoi poti doar sa o exciti foarte tare... si vine de la sine...
Re: sinuciderea .........ultima solutie? din 7 oct 2003 02:34 de Mihaella
Fii antena aici! Poti sa faci orice in viata cu o singura exceptie: nu face lucruri ireversibile. Orice se repara, orice bioritm cat de jos ajunge, de fiecare daca cu cinci minute inainte sa se ridice vei crede ca nu mai exista solutii. Solutii ...
Re: NU MA OCOLITI !!! NEVOIE DE SFAT ! din 7 oct 2003 02:21 de Mihaella
Nu mi-o lua in nume de rau, insa daca nu ai cu ce sa ii starnesti interesul acum sau ce sa discuti cu ea, ce vei face dupa?(in afara de sex:)) Mai bine mai lashi mirkul, bagi gheara pe o carte, doua, cinci, faci oleaKa de cunostinte generale, etc ...
Re: Nu se mai scoala cand..... din 7 oct 2003 02:16 de Mihaella
Ea trebuie sa nu ii ia 10 minute sa il puna. Un mic sex oral(fara prez. daca zici ca nu ii place) inainte deasemenea. Dar daca nu vrea nici asa, atunci mai e o solutie: inainte sa inceapa sa ti-l puna, puneti-va in pozitia 69, mangaie-i ...
Re: Virgina din 7 oct 2003 02:10 de Mihaella
Schimb-o! Chiar daca o sa vrea sa faca sex pana la 30 ani, probabil n-o sa obtii in viata ta un sex oral de la ea, and so on...
Re: violu' din 7 oct 2003 01:45 de Mihaella
Parerea mea este ca trebuie sa o scoti cumva din carapace. Cu cat o ajuti sa se lamenteze si sa planga mai mult cu atat e mai rau. Daca o ajuti sa creada ca pentru tine nu conteaza chestia asta si ca totul a fost ceva fizic ca un accident, care ...
Re: par pubian??? din 7 oct 2003 01:35 de Mihaella
Aici trebuie sa faci o balansare foarte buna. De exemplu daca te apuci si te razi si pubian si in continuare intre picioare si faci sex cu el dupa doua zile, o sa fie putin naspa, iar dupa trei patru maxim o sa fie tragic pentru el. PDar problema ...
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 7 oct 2003 01:16 de Mihaella
Eu aveam 16 ani cand am facut-o prima data. Cu prezervativ desigur. A fost super si stii care a fost primul gand dupa ce am facut-o? Ca am fost proasta ca nu am facut-o mai devreme si am pierdut timpul. La 14 ani pilule sa fim seriosi. ...
Re: Re: Re: Este erectia rusinoasa? din 7 oct 2003 01:08 de Mihaella
Asa gandesti pentru ca ai fost crescut aiurea cu aceasta rusine. Daca o sa mergi la anul la Vama Veche o sa vezi ca exista si fete rase sau foarte excitate(ca mi s-a intamplat si mie, de ce vezi in jur) carora li se vede clitorisul, sau care ...
Re: vibrator din 7 oct 2003 00:59 de Mihaella
Iti pot raspunde eu mai sigur ca am doua:) Sotul meu stie si chiar primul mi l-a cumparat el(ma rog si pe al doilea dar eu l-am vazut si l-am cerut). Primul care l-am primit era la marime putin mai mica decat penisul lui(probabil sa nu ii faca ...
Re: Re: Re: Re: E greu de facut educatia sexuala din 7 oct 2003 00:49 de Mihaella
Vreau sa te intreb o chestie: ce cauti pe astfel de forum, unde se vorbesc numai "porcarii" etc? Nu e de ajuns ca o gramada de preoti pipaie sau violeaza copii, acum o mai dati si de gard.
In al doilea rand fiind agnostica(puteti cauta ...
Pagina 3569 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |