Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: parul pubian din 15 oct 2003 08:54 de YLoveCamelia
daca are blana , ma duc mai bine sa iau o cafea...:x
Re: toata ziua ma gandesc la sex... din 15 oct 2003 04:24 de Pisoias
Din cele spuse de tine, esti o nimfomaniaca. A fi o nimfomaniaca inseamna a iubi/dori mult sexul. Atat. Nu se specifica daca ajunge repede sau nu la orgasm.
Acuma, a fi o nimfomaniaca nu este rau deloc, chiar... :love: :,
Acuma, despre ...
Re: orgasmul din 15 oct 2003 01:25 de darklord
:D:lol::lol::D:p daca nu le folosesti ruginesc si cad:D
Re: violu' din 15 oct 2003 01:10 de darklord
momentan nu o forta in nimik , nici sa iesiti excesiv nici sa-si verse tot amarul , nimik, fi langa ea chiar daca nu zice nimik , iar cand o face fi preg sa o asculti si sa ai o vb buna un sfat, xcum iti recomand sa o duci la un psihiatru pt ca e ...
Re: toata ziua ma gandesc la sex... din 14 oct 2003 22:27 de YLoveCamelia
mai gandeste te si la altceva ..daca ai cu ce...
if you know what I mean
Re: Re: iubeste sau se preface?! din 14 oct 2003 22:19 de YLoveCamelia
mere..sau cartofi...whatever...
oricum ideea si exemplul tau sunt irelevente sau mai adecvat zis nepotrivite ptr a conclude ceva in cazul defata.
nu este lesne sa dai un sfat pertinent intotdeauna...:.
Re: iubeste sau se preface?! din 14 oct 2003 16:52 de vorbaretzu
Roag-o sa faca ceva dificil pentru tine dar, ATENTIE, sa ai nevoie de ceea ce-i ceri, nu sa fie doar un test, ca atunci tu esti personajul negativ... Roag-o sa vina cu tine la piata, cumpara vreo 15 kilograme de mere si 4 pungi de pufuleti pe care ...
Re: Re: Re: NU A MAI INTRAT! din 14 oct 2003 12:54 de marius
si prietenei mele i s-a intimplat o data.nu e nimic important.la o fata excitarea e foarte importanta si e important sa fi foarte relaxata sa nu te gindesti la nimic altceva.atunci nu vor mai fi probleme ,sau chiar daca vor mai fi o sa treci peste ...
Re: Re: sex dupa un avort din 14 oct 2003 11:36 de eu
intrebarea mea nu se referea la riscul unei noi sarcini. pt ca deja iau anticonceptionale. si nu le-am luat de capul meu. intrebarea se referea daca din punct de vedere fizic cat de repede am voie sa reiau viata sexuala. cat despre rh-ul negativ. nu ...
Re: poti ramane insarc daca o faci in fund? din 14 oct 2003 00:19 de Wortex
Normal ca ramai ce credeai deci cand ejaculeaza sa ti-o bage in vagin si asa100% nu ramai....God
Re: sex dupa un avort din 13 oct 2003 23:59 de casanova
40 de zile, ca daca mu o iei de la capat dupa 2 luni.si mai ales ca dupa un avort se prinde imediat. asa ca atentie.s-ar putea ca dupa 3 -4 avorturi sa-ti doresti un copil si sa nu mai poti avea.verifica-ti rh-ul, daca e negativ e jale.primul copil ...
Re: Re: Casatoria ?? din 13 oct 2003 23:54 de un fvost cas
daca ai casa ta, salariul tau, sau mai bine zis banii tai, e bine si daca-ti mai si place persoana in cauza fa-o.Daca depinzi de altii mai stai.Dragostea trece prin stomac sa stii , asta in primul rind.Cind ti-e foame si nu ai bani de-o cafea,un suc ...
Re: Re: Re: Re: fetelor le place sa faca sex oral? din 13 oct 2003 23:54 de Wortex
Sunt de accord si cu ce-s mai tare bucurestenciile ca in majoritate is din "provinci" venite.altfel pusa intrebarea baietilor le place sexu` oral?Da de ce nu le ar placea si fetelor.Fi fara griji ca le place si iata(fara suparare) ca ...
Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri din 13 oct 2003 23:26 de FARAFRICA
daca stati impreuna fa o criza adevarata de isterie, loveste-l cu ce ai la indemina, fa-l sa-i fie frica de mervii tai.
Fa-l sa te te dea el afara din casa, sa se roage el sa se termine relatia.Ameninta-l ca atunci cind doarme ai sa-l omori, ...
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 13 oct 2003 19:47 de micutzu
Camelia (fiica) si CarmenT (mama) erau cu un negru pe o insula pustie. Dupa o luna CarmenT ii zicea negrului "fiule" iar Camelia "varule". Ce se intamplase?
Le-a tras-o negru de le-a innebunit!!
:o
Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 13 oct 2003 19:21 de micutzu
Completare:
da sa ii spui sa mai si sufle din cand in cand ca o sa-ti intre cearceafu-n cur.
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate din 13 oct 2003 19:13 de georgiana
...
imi pare rau cami dar te-a cam prins aici...scoala vietii? nici daca ai avea 10 vieti nu ai invata-o... ca ai prins cateva minute dintr-o lectie a scolii vietii, bravo tie dar nu te da mai desteapta decat crezi pt. ca la urema urmei nu-i nimeni ...
Re: Ii prea mare oare? din 13 oct 2003 19:08 de micutzu
Daca te mai chinui putin si mai tragi de ea o sa ajungi la 20.
Keep up the good work.
:D
Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete din 13 oct 2003 19:05 de micutzu
"Marimea nu conteaza", dar face diferenta.
:D
Re: Re: violu' din 13 oct 2003 18:53 de georgiana
imi place cum gandesti... cred ca esti o persoana tare sensibila... mi-ar place sa stiu mai multe despre tine
Pagina 3565 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |