Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: parul pubian

din 15 oct 2003 08:54 de YLoveCamelia

daca are blana , ma duc mai bine sa iau o cafea...:x

Re: toata ziua ma gandesc la sex...

din 15 oct 2003 04:24 de Pisoias

Din cele spuse de tine, esti o nimfomaniaca. A fi o nimfomaniaca inseamna a iubi/dori mult sexul. Atat. Nu se specifica daca ajunge repede sau nu la orgasm. Acuma, a fi o nimfomaniaca nu este rau deloc, chiar... :love: :, Acuma, despre ...

Re: orgasmul

din 15 oct 2003 01:25 de darklord

:D:lol::lol::D:p daca nu le folosesti ruginesc si cad:D

Re: violu'

din 15 oct 2003 01:10 de darklord

momentan nu o forta in nimik , nici sa iesiti excesiv nici sa-si verse tot amarul , nimik, fi langa ea chiar daca nu zice nimik , iar cand o face fi preg sa o asculti si sa ai o vb buna un sfat, xcum iti recomand sa o duci la un psihiatru pt ca e ...

Re: toata ziua ma gandesc la sex...

din 14 oct 2003 22:27 de YLoveCamelia

mai gandeste te si la altceva ..daca ai cu ce... if you know what I mean

Re: Re: iubeste sau se preface?!

din 14 oct 2003 22:19 de YLoveCamelia

mere..sau cartofi...whatever... oricum ideea si exemplul tau sunt irelevente sau mai adecvat zis nepotrivite ptr a conclude ceva in cazul defata. nu este lesne sa dai un sfat pertinent intotdeauna...:.

Re: iubeste sau se preface?!

din 14 oct 2003 16:52 de vorbaretzu

Roag-o sa faca ceva dificil pentru tine dar, ATENTIE, sa ai nevoie de ceea ce-i ceri, nu sa fie doar un test, ca atunci tu esti personajul negativ... Roag-o sa vina cu tine la piata, cumpara vreo 15 kilograme de mere si 4 pungi de pufuleti pe care ...

Re: Re: Re: NU A MAI INTRAT!

din 14 oct 2003 12:54 de marius

si prietenei mele i s-a intimplat o data.nu e nimic important.la o fata excitarea e foarte importanta si e important sa fi foarte relaxata sa nu te gindesti la nimic altceva.atunci nu vor mai fi probleme ,sau chiar daca vor mai fi o sa treci peste ...

Re: Re: sex dupa un avort

din 14 oct 2003 11:36 de eu

intrebarea mea nu se referea la riscul unei noi sarcini. pt ca deja iau anticonceptionale. si nu le-am luat de capul meu. intrebarea se referea daca din punct de vedere fizic cat de repede am voie sa reiau viata sexuala. cat despre rh-ul negativ. nu ...

Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 14 oct 2003 00:19 de Wortex

Normal ca ramai ce credeai deci cand ejaculeaza sa ti-o bage in vagin si asa100% nu ramai....God

Re: sex dupa un avort

din 13 oct 2003 23:59 de casanova

40 de zile, ca daca mu o iei de la capat dupa 2 luni.si mai ales ca dupa un avort se prinde imediat. asa ca atentie.s-ar putea ca dupa 3 -4 avorturi sa-ti doresti un copil si sa nu mai poti avea.verifica-ti rh-ul, daca e negativ e jale.primul copil ...

Re: Re: Casatoria ??

din 13 oct 2003 23:54 de un fvost cas

daca ai casa ta, salariul tau, sau mai bine zis banii tai, e bine si daca-ti mai si place persoana in cauza fa-o.Daca depinzi de altii mai stai.Dragostea trece prin stomac sa stii , asta in primul rind.Cind ti-e foame si nu ai bani de-o cafea,un suc ...

Re: Re: Re: Re: fetelor le place sa faca sex oral?

din 13 oct 2003 23:54 de Wortex

Sunt de accord si cu ce-s mai tare bucurestenciile ca in majoritate is din "provinci" venite.altfel pusa intrebarea baietilor le place sexu` oral?Da de ce nu le ar placea si fetelor.Fi fara griji ca le place si iata(fara suparare) ca ...

Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri

din 13 oct 2003 23:26 de FARAFRICA

daca stati impreuna fa o criza adevarata de isterie, loveste-l cu ce ai la indemina, fa-l sa-i fie frica de mervii tai. Fa-l sa te te dea el afara din casa, sa se roage el sa se termine relatia.Ameninta-l ca atunci cind doarme ai sa-l omori, ...

Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate !

din 13 oct 2003 19:47 de micutzu

Camelia (fiica) si CarmenT (mama) erau cu un negru pe o insula pustie. Dupa o luna CarmenT ii zicea negrului "fiule" iar Camelia "varule". Ce se intamplase? Le-a tras-o negru de le-a innebunit!! :o

Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate !

din 13 oct 2003 19:21 de micutzu

Completare: da sa ii spui sa mai si sufle din cand in cand ca o sa-ti intre cearceafu-n cur. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate

din 13 oct 2003 19:13 de georgiana

... imi pare rau cami dar te-a cam prins aici...scoala vietii? nici daca ai avea 10 vieti nu ai invata-o... ca ai prins cateva minute dintr-o lectie a scolii vietii, bravo tie dar nu te da mai desteapta decat crezi pt. ca la urema urmei nu-i nimeni ...

Re: Ii prea mare oare?

din 13 oct 2003 19:08 de micutzu

Daca te mai chinui putin si mai tragi de ea o sa ajungi la 20. Keep up the good work. :D

Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete

din 13 oct 2003 19:05 de micutzu

"Marimea nu conteaza", dar face diferenta. :D

Re: Re: violu'

din 13 oct 2003 18:53 de georgiana

imi place cum gandesti... cred ca esti o persoana tare sensibila... mi-ar place sa stiu mai multe despre tine

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3565 din 3731
«   1 ... 3562   3563   3564   3565   3566   3567   3568 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare