Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Noi barbatii suntem chiar asha de prosti ??? din 23 oct 2003 11:30 de SarkBrain
Mai am si eu o mare intrebare... noi barbatii suntem chiar asha de prosti... din ce cauza... ne uitam dupa toate... loazele ??? Acuma serios vedem si noi o femeie si hopa pe ea... la urma urmei eu chiar nu ne inteleg pe noi ... de ce ne uitam noi ...
Re: De ce? din 23 oct 2003 04:45 de Pisoias
Nu esti anormala de loc.
Daca stii putina engleza, viziteaza link-ul urmator: www.the-clitoris.com/f_html/hymen.htm
sunt si poze, care te pot ajuta.
Re: Re: Re: Nu pot s-o fac din 22 oct 2003 22:15 de georgiana
imbat-o... fa-o sa uite de durere... fa-o sa-si ia gandul de la durere...daca este relaxata destul crede-ma ca durerea nici nu o sa existe sau daca o sa existe o sa fie o 'durere placuta'
chestia cu ' doare ca dracu cand o faci pt. prima oara' este ...
Re: MASTURBARE ÎN FAÞA PARTENERULUI din 22 oct 2003 18:51 de cristina
este frumos daca o faci cu mina partenerului..
Re: MASTURBARE ÎN FAÞA PARTENERULUI din 22 oct 2003 18:32 de FireSoul
Daca ambilor parteneri le provoaca placere, dc nu? Orice e permis atunci cand amandoi vor si se iubesc :heart::)
Re: Re: stie cineva cat costa un lubrifiant? din 22 oct 2003 13:12 de DrSexpert
Gasesti pe la 100-150.000
Re: sexuln anal din 22 oct 2003 11:25 de spidi
Impotriva sunt cei sau cele care refuza sexul anal din motive de ordin psihic, al educatiei primite sau pentru ca au avut o experienta nefericita. In afara contraindicatiilor in cazul anumitor afectiuni, nu am auzit de efecte neplacute, daca ...
Re: Re: Ati face-o cu o... din 22 oct 2003 09:53 de boy
si eu as incerca,probabil ar trebuii sa fiu putin baut ca sa incerc dar as face-o.
Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 22 oct 2003 09:40 de vorbaretzu
Daca nu vrei banane atunci poate niste radacini sau frunze de bambus...
Re: help for me din 22 oct 2003 08:31 de un prieten
Dupa mine cred ca ar trebui sa il iei pe cel mai bun prieten al tau si sa va duceti la tirfe.Gindeste-te putin daca ai avea o relatie si s-ar ajunge la sex ce ai face(?)Deci dupa mine ca sa te urci in pat cu o fata care o consideri prietenA ta ...
poti sa ramai insarcinata pe stop din 22 oct 2003 04:22 de dalxxx
am si eu o intrebare eu si prietena mea de aici engleza ne contrazicem in doua subiecte unul poti sa ramai insarcinata daca esti pe stop? poate cineva sa imi explice calendarul femeii
Re: stie cineva cat costa un lubrifiant? din 22 oct 2003 04:01 de nikki anglia
aici in anglia i £2 care in romania is 100.000 scriemi daca vrei si iti trimit eu cateva kinkybabe007@msn.com
Re: help for me din 22 oct 2003 03:45 de nikki anglia
hi dan eu cred ca este timpul sa pui osul la treaba aici in anglia sunt cazuri ca ale tale aratate la show de televiziune de obicei totul este sa castigi putin curaj si sa faci asa trebuie sa te pui pe treaba puneti in cap trei lucruri care crezi ca ...
Re: Re: Tehnici de agatzat din 21 oct 2003 23:04 de eu
tu o sa ii zici "Bond! James Bond!" iar ea iti va spune 'off...fuck off'
Re: Raspuns iteligent!!! din 21 oct 2003 22:09 de YLoveCamelia
tuh etsi eminamente un dobitoc.
etsi un dobitoc emerit prin ceea ce dovedesti ca reprezinti intr o forma tare pura si absolut, incontestabil nealterata in nici un fel
Re: Re: Re: Sex la telefon! din 21 oct 2003 22:02 de YLoveCamelia
constat ca dai improtanta mesajelor care in viziunea ta apar ca fiind daca nu inteligente... cel putin interesante , exceptie faq cele de la celalalt pol.
personal, nu cred ca etse cazul sa clasific mesajele dupa criteriul in cauza , asta ...
Re: diane 35 din 21 oct 2003 20:51 de camelia
Le folosesc de foarte multi ani , de aceea am spus ca sint foarte bune...Sint multumita de Diane 35..de acord cu tine, trebuie sa ai o pauza , din cind in cind..
Re: Re: Re: Despre romani si Romania din 21 oct 2003 20:46 de camelia
Nemesis , cu tot respectul , dar daca tu stii atit de multa carte , de ce vorbesti, sau de ce dai raspunsuri la analfabeti? Nu am avut nimic impotriva mesajului , mi-a placut foarte mult, dar am vrut sa iti aduc aminte , ceea ce spuneai tu ...
Re: Re: Re: Re: Nudismul din 21 oct 2003 20:37 de YLoveCamelia
gandesti sau spui asta numai fiindca esti pudic
Re: Re: Re: Re: Nudismul din 21 oct 2003 20:35 de camelia
Daca asi face asa ceva? Nu cred , nu sint tipul de peroana ...pentru nudism...Dar este foarte normal si nu am nimic impotriva..
Pagina 3562 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |