Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: incita din 24 oct 2003 16:04 de necunoscuta
sex oral cred ca este cel mai bun remediu - cel putin asta este parerea mea
Re: din 24 oct 2003 14:33 de eu
Simplu maestre, totul depinde de excitatia femei; i-ti dau un exemplu: poti sa dai de mama curvelor dar daca nu e excitata o sa spui ca ai dat peste a mai stramta femeie - si invers. Daca vrei sa fi sigur du-o la un control, acolo vei afla cu ...
Re: se va casatori cu mine? din 24 oct 2003 12:36 de Dada
Oricat de mult il iubesti,trebuia sa-ti pui problema de la bun inceput, daca te-ai mutat cu el...))))))))
Iti permiti sa mai copilaresti???????
Spune-i clar ce vrei, pentru ca acelasi raspuns ti-l va da si acum si peste 5 ani. Nu mai pierde ...
Re: Re: Divorturi.... din 24 oct 2003 10:38 de xander
Ma intreb daca ai fost/esti casatorit?:=))))))))))motivul e adevarat.
Re: Este bine...(va rog sa raspundetzi!!!!!!) din 24 oct 2003 09:45 de Pisoias
o sa-ti mai creasca inca vre-o 4-5 ani.
Dupa cat stiu eu, ,marimea penisului nu are o medie la o anumita varsta fiindca poate creste pe neasteptate. Deci, poate sa-ti mai creasca inca 3,5,7, SAMD cm.
Oricum, nu te ingrijora. Invata bine ...
Re: un barbat se poate plictisi? din 24 oct 2003 09:41 de xander
La inceput toate-s bune shi frumoase......dragoste la 0 grade,nu observi prea mult din defectele celuilalt.......apoi cu timpul le percepi shi subconstientul lucreaza..........ea e prea cicalitoare,sau prea linistita,nu vrea aia,vrea ...
Re: Despre romani si Romania din 24 oct 2003 04:18 de dalxxx
hi motivul pt care nu se mai fac coppi in romania in ziua de azi este situatia materiala din romania si saracia din romania dar credetima ca sunt cazuri de acest fel si in alte tari nu numai in romania eu sunt in anglia din 1999 si sunt foarte multe ...
Este bine...(va rog sa raspundetzi!!!!!!) din 24 oct 2003 01:11 de Snyckers(14)
Numele meu este Emil, sunt din Bucuresti si am 14 ani.Este normal ca la 14 ani,marimea penisului meu sa fie de 14 cm?daca nu,ce as putea sa fac?
Re: Sex intre sani din 23 oct 2003 23:06 de Adi
Eu cred ca mai mult ar vrea sa-i faci un sex oral si nu sa il duci la doctor. Curind nu te va mai deranja ca te stropeste. Daca nu vrei o sa gasesasca pe altcineva care ii place.
Re: un barbat se poate plictisi? din 23 oct 2003 18:45 de FireSoul
Nu mumai barbatul, ci si femeia! Daca cei doi se iubesc, plictiseala nu prea apare...Daca totusi apare, atunci e nevoie de o schimbare (nu de parteneri!)de obiceiuri, practici etc. Daca e iubire, se trece si peste asta :heart:
Re: incita din 23 oct 2003 18:39 de FireSoul
Fa-i ceva original, ceva de care n-a prea avut parte si care-i place. Sau lasa-l sa doarma putin, iar cand se va trezi, va fi ca nou:,
Re: incita din 23 oct 2003 18:28 de spidi
Cred ca depinde si de sexul partenerului, ca nu-i tot una de-i barbat sau femeie.
incita din 23 oct 2003 18:12 de catnofour
daca partenerul este obosit,cum il poti incita,incat sa fie ca "nou"?
un barbat se poate plictisi? din 23 oct 2003 16:52 de necunoscuta
credeti ca un barbat se poate plictisi de o femeie cu care locuieste de un an si ceva?daca da de ce?daca nu de ce?
Re: Re: Re: Noi barbatii suntem chiar asha de pros din 23 oct 2003 15:43 de vorbaretzu
auzi, creiere...
daca vei face dragoste cu o virgina si nu o vei parasi niciodata atunci ai voie sa pui problema in termenii astia. Asa gandesc si eu. Dar nu ai dreptul sa judeci trrecutul partenerei tale inainte dee a fi cu tine...
Esti putin ...
Re: Re: Re: Noi barbatii suntem chiar asha de pros din 23 oct 2003 15:22 de DarkAngel
Man la o prostituata de ce nu te duci cum ai zis.. ? alea is mai murdare si boli si bla bla`uri din astea iti zic eu de ce nu te duci pt ca pe aia o poate avea oricine cine este dispus sa dea 300.000 pe cand la una care nu ii prostituata si fata ...
Re: Re: Noi barbatii suntem chiar asha de prosti ? din 23 oct 2003 15:15 de SarkBrain
Mai eu iti zic una... ca tu sa-mi raspunzi cu alta!):(
Si ce e daca a fost cu altul... ce ma priveste ??? ha ??? probleme se pune in felul urmator... din ce cauza sa fiu :love: dupa una ? De ce ? :o
Re: Divorturi.... din 23 oct 2003 15:13 de vorbaretzu
Slanina !
Incapacitatea shoriciurilor de a intra in comuniune.
Multe din cererile in casatorie se fac prea repede si pripit. Multi cred ca iubesc, cand de fapt ei doar sunt putin aburiti de anumite aspecte ale celeilalte persoane.
Sfat: daca ...
Re: Noi barbatii suntem chiar asha de prosti ??? din 23 oct 2003 15:04 de vorbaretzu
da, mai creiere, dar daca fata s-a indragostit de un pitecantrop care a lasat-o pentrru alta ? Cu ce e ea vinovata ca si-a pierdut virginitatea. Cred ca esti putin cam falocentrist... :D
Si vine imediat mihaelajulia si o sa-ti spuna ca in 5 ...
Re: Re: nu stie nimeni? din 23 oct 2003 11:34 de jeans
stiu ca noi romani sunteti inapoiati dar atata - cum iti pare aceasta fraza?esti inapoiat,ce zici?tu ai scris-o.........problema romanilor(fraieri)este ca atunci cand ajung ...afara....se cred straini...de altfel asa faci si tu dar tot roman ...
Pagina 3561 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |