Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ce ne-am face daca toti am fi la fel ?!

din 29 oct 2003 08:51 de Cripto

Totul e in capul tau, cand vei gasi persoana potrivita, o sa se rezolve totul de la sine, si ca sa stai linistit, sa-i spui inainte ca "ai o problema". De ex. nevasta mea spune ca nu conteaza lungimea, doar ceea ce faci cu ea!

Re: Re:Love on the internet

din 29 oct 2003 03:48 de sandri76

Merita sa incerci ! Eu am avut o experienta dupa 3 luni de conversatie pe net, am ajuns sa credem ca suntem indragostiti , si am trecut oceanul toacmai in NY ca sa il cunosc ,e nu a fost sa fie am crezut doar, cand am ajuns acolo ...

Re: m-a inselat, cum mergem mai departe?

din 29 oct 2003 01:51 de darklord

Parerea mea e sa nu te pripesti , nu cred ca a face sex cu alta e un motiv destul de bun pt a da cu piciorul la ceva f frumos, bineinteles inselatul sa nu fie o obisnuinta ci doar o scapare, stii nimeni nu e perfect toti putem calca stramb o data ...

Re: Oare minte?

din 29 oct 2003 01:28 de spidi

Am mai intalnit cazuri cand intreaba daca mai ai mult. uneori o fac pentru ca ele s-au terminat deja sau din pura curiozitate. In alta ordine de idei ejacularea precoce este oarecum normala dupa o perioada mai lunga de abstinentza. daca al doilea ...

Re: Re: Re: cat costa un avort? (serios)

din 29 oct 2003 01:18 de Deea

sunt atatea clinici...suna si intreaba... PS Voi cei care sunteti gata sa judecati si sa ii spuneti ca o costa mai mult decat o suma de bani... ganditi-va ca ea stie mai bine... daca e sa fie insarcinata si sa vrea sa avorteze... ea stie mai ...

din 29 oct 2003 00:54 de Deea

da, poate... sa te iubeasca si acela sa nu fi fost un moment de ratacire ci pur si simplu o greseala... adica nu e cazul sa inceapa cu faze de genul nu mi-am dat seama....bla bla bla ... oricine greseste asa ...el a avut ghinionul sa fie ...

Re: prea repede

din 28 oct 2003 21:19 de jeans

nu te speria,toti barbatii trec prin asa ceva.partenera ta trebuie sa te inteleaga si totodata sa isi dea seama ca o placi foarte mult daca ti se intampla asta.un sfat ar fi ca atunci cand simti ca iti vine sa ejaculezi,te retragi o perioada si ...

Re: vreau raspuns!

din 28 oct 2003 21:05 de jeans

cred ca o femeie este solutia cea mai buna.;)

Re: Circumcizie

din 28 oct 2003 16:01 de orfanu

care sunt celelalte posibilitati?? chestia cu sensibilitatea mi se pare destul de grava.

Sunt barbatii fraieri?

din 28 oct 2003 15:51 de Coca Bogdan

Mai am si eu o mare intrebare... noi barbatii suntem chiar asha de prosti... din ce cauza... ne uitam dupa toate... loazele ??? Acuma serios vedem si noi o femeie si hopa pe ea... la urma urmei eu chiar nu ne inteleg pe noi ... de ce ne uitam noi ...

Re: Re: Re: Divorturi....

din 28 oct 2003 15:49 de Coca Bogdan

Alte pareri aveti ? ia sa vedem... cine voteaza pentru ... bani ... fain .. stima... job...:rolleyes:

din 28 oct 2003 12:35 de necunoscuta

Dragilor, am si eu o problema. Prietenul meu m-a inselat. Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul era minunat, paradis ce sa mai, eu il iubeam (ii spuneam adeseA), el la fel, sexul mergea excelent, nu era nici o problema. Si intr-o zi cand am ...

din 28 oct 2003 12:07 de necunoscuta

Dragilor, am si eu o problema. Prietenul meu m-a inselat. Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul era minunat, paradis ce sa mai, eu il iubeam (ii spuneam adeseA), el la fel, sexul mergea excelent, nu era nici o problema. Si intr-o zi cand am ...

Re: Re: se va casatori cu mine?

din 28 oct 2003 10:57 de necunoscuta

dar nu este nici o neintelegere.pur si simplu nu stiu cum sa pun problema.parerea mea este ca daca nu intentiona sa ne casatorim nu mai locuiam la el cu toata familia lui.normal ca se va casatori cu mine.dar vreau sa stiu cand vreau siguranta si ...

din 28 oct 2003 03:38 de batranul

incearca sa treci cu vederea si mai acorda-i o sansa! vezi totusi daca ii pare rau! la ultima ta intrebare e mai mult de spus!cu alta ocazie!

Re: Re: Bordelul

din 28 oct 2003 03:25 de batranul

Re: se va casatori cu mine?

din 27 oct 2003 23:08 de jeans

Re: Re: par pubian???

din 27 oct 2003 20:02 de Alex

:love:

vreau raspuns!

din 27 oct 2003 17:06 de xenaro

Masturbarea poate duce la cresterea parului pe corp sau cel putin la accelerarea cresterii lui.Daca da care este solutia?

Re: prea repede

din 27 oct 2003 15:03 de penetru

incearca sa te gandesti la altceva,nu te lasa dus de val,nu te concentra acolo.de asemenea ar ajuta si niste vechime in domeniu,nu te speria,toti am fost asa. vezi ca daca stai deasupra muschii abdominali se contracta si grabesc lucrurile. fi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3559 din 3731
«   1 ... 3556   3557   3558   3559   3560   3561   3562 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare