Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ma iubeste?

din 4 nov 2003 21:40 de DarkAngel

La intrebarea asta numai tu trebe sa sti raspunsul..tinand cont ca iti cunosti prietenul din ceea ce zici...si tebuie sa simti...

Re: Re: Re: nu stie nimeni?

din 4 nov 2003 21:38 de DarkAngel

Excelent vreau sa te felicit pt o exprimare ca la carte ... nici daca citesti pe diagonala ce ai scris tu nu suna bine!!!!:lol::lol:

Re: Urgent plss

din 4 nov 2003 16:07 de Dracusorul

spune`tzi`m si mie cine se pricepe si sa fie si pe intelesul meu am 17 ani si am fost virgin pana acuma catva vreme si m`am culcat cu o fata ca afirma ca este virgina ... i`ar dupa prima "partida" penetrarea a fost simpla din cate cunosc si ...

Cat e normal sa "reziste" un baiat ....

din 4 nov 2003 15:55 de Dracusorul

(?)Cat e normal sa "reziste" un barbat in pat cu persoana iubita cand face dragoste, nu sex repet, DRAGOSTE, si daca imi puteti spune recordurile voastre in acest "domeniu" !!;)

Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

din 4 nov 2003 15:37 de Dracusorul

Trebuia sa ne intrebi pe noi chestia asta?!!!!! da tare mai esti crede-ma de ce nu vorbesti cu el sa ii explici ca nu iti face placere , iar daca iti place.. atunci nu ii zi nimik :p !

Re: MASTURBARE ÎN FAÞA PARTENERULUI

din 4 nov 2003 15:26 de Dracusorul

Da de ce nu... daca ambii sunt de acord..de fapt totul e posibil...numai vezi ca exista si limite si nu as vrea sa fiu in ipelea ta daca le intreci :D dar daca va spuneti totul unul celuilat e ok (!),parerea mea

Re: se va casatori cu mine?

din 4 nov 2003 12:57 de spidi

Din ceea ce spui se pare ca el stie exact ce vrei de la el. Daca n-ar realiza ca vrei sa te mariti ar insemna ca e dobitoc, si nu cred ca-i cazul. E absurd sa traiesti cu o femeie si sa nu-ti dai seama ce vrea. Sincer, m-i se pare ca-i nehotarat ...

Re: relatia la distanta!

din 4 nov 2003 12:56 de Pisoiul

eu sper ca genul asta de relatie sa dureze, caci altfel pierd aiurea timpul!!hihihi! el e acasa, eu la paris, ne mailuim, ne sunam, eu mai si scriu ad-labam, ca femeile sunt mai romantice! si toante! acu' daca s-o indragosti de vre'o fata, asta e, nu ...

Re: Re: Re: Re: se va casatori cu mine?

din 4 nov 2003 09:24 de necunoscuta

vai unde era maturul.stii ceva mai bine pastreaza pt tine sfaturile astea.sincera sa fiu nu ma intereseaza parerea ta care mi se pare stupida.

relatia la distanta

din 4 nov 2003 04:39 de Fraulein

cred in dragoste ca in ceva suprem. Eu leg dragostea adevarata de fericirea suprema, de implinire. Daca nu este sa fiu aproape de persoana pe care o iubesc in viata asta, atunci cu siguranta in viata de dupa moarte vom avea o vesnicie impreuna:p:D

Re: relatia la distanta!

din 4 nov 2003 04:31 de Teufelin

Cred ca in final tu esti cel sau cea care decide daca merita sau nu...personal sunt implicata intr-o relatia la 2000 km distanta si pot spune ca toate momentele de incertitudine sunt acaparate de momentele de fericire cand stiu sigur ceea ce simt si ...

vreo doua hectare

din 4 nov 2003 02:25 de vasdi

[Sa sti ca daca ti-o baga si simti ca te gadila la omulet s-ar putea sa fi inca virgina ]

Re: Re: Re: se va casatori cu mine?

din 3 nov 2003 23:09 de copilita

eu nu pot sa inteleg un lucru... de ce nu discuti cu el deschis... de ce ne intrebi pe noi, cand ar trebui sa-i spui lui, clar, ce simti fata de el si de relatia voastra, ce ashtepti de la el shi de relatia voastra, shi sa-l intrebi cat itit ...

Re: Re: Re: se va casatori cu mine?

din 3 nov 2003 21:21 de cuMinte

fata draga....tu ce vrei? sa te mariti cu orice pret sau sa traiesti fericita langa el? eu zic ca e cazul sa te hotarasti foarte clar asupra problemei: daca vrei maritish - da anunt la matrimoniale, s-o gasi vreunul care sa te ...

Re: nu stie nimeni?

din 3 nov 2003 15:45 de nimeni

vei ramane insarcinata atunci cand te vei fute in cur , daca eu voi naste vibratoare mici mici...dupa o masturbare pe cinste.... iti dai seama ce afacere voi face????/:love:

Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine s

din 3 nov 2003 15:26 de nimeni

dar daca pozele mai sunt inca in alt calculator sau pe o disketa ceva....?

ma iubeste?

din 3 nov 2003 11:05 de necunoscuta

sunt disperata si am nevoie de ajutor.locuiesc cu prietenul meu de 1an jumate la el acasa impreuna cu parintii lui.pe perioada de vara ai lui insa nu au locuit cu noi si a fost super.acum insa de cand s-au intors nimic nu mai este la fel.el nu mai ...

Re: Re: se va casatori cu mine?

din 3 nov 2003 10:18 de necunoscuta

a deci daca el are acum 26ani inseamna ca nu se va casatori pana la 30ani?daca eu am deja 30ani inseamna sa mai astept inca 4ani sa ma ceara de nevasta? adica sa ma marit la 34ani?si daca se razgandeste pe mine cine mai ma ia atunci?iti dai ...

E curbata...

din 2 nov 2003 23:18 de AndreiP

O am curbata (intr-o parte :))... (15cm da E CURBATA) si sunt virgin... asta poate crea probleme daca imi incep viatza sexuala? Se poate remedia situatia in vreun fel?

Re: sunt insarcinata

din 2 nov 2003 22:25 de copilita

o prietena mi-a zis sa ma gandesc bine ce ash face, in cazul in care ash ramane insarcinata... bineinteles, alaturi de sfaturile de rigoare, pt a nu ramane... mi-a zis sa ma gandesc bine inainte de momentul in care voi fi confruntata cu aceasta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3556 din 3731
«   1 ... 3553   3554   3555   3556   3557   3558   3559 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare