Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: boli venerice

din 7 nov 2003 09:38 de nemesis

Bolile cu transmitere sexuala, sunt numeroase, iar modurile de contactare sunt diferite. Ar trebui sa fii mai explicit, pentru ca nimeni nu se va apuca sa-ti enumere toate bolile si sa ti le caracterizeze! Pe scurt, iti pot spune ca sunt boli ...

Re: ma iubeste?

din 7 nov 2003 09:33 de nemesis

Parerea mea: cam asa se comporta majoritatea covarsitoare a barbatilor dupa casatorie. De ce? Pentru ca majoritatea lor, sunt fiinte slabe fara incredere in ei, iar atunci cand au reusit sa cucereasca o femeie, sa o faca "a lor" pentru ...

Re: Re: prietenul ma inseala!

din 7 nov 2003 09:09 de nemesis

Diplomata? ...daca te faci ca nu stii? Mda... e si asta o solutie! Eu insa, am una mai buna: paraseste-l fara comentarii!

Re: poti ramane insarc daca o faci in fund?

din 7 nov 2003 08:54 de penetru

Desigur,ramai gravida,dar daca o faci oral vei naste pe gura ceea ce e muuuult mai usor.Acuma du-te si impusca-te.

Re: Re: Re: poti ramane insarc daca o faci in fund

din 7 nov 2003 02:55 de batranul

CU O CLISMA ADEVARATA SE REZOLVA TOTUL! HA! HA! HA!

Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 7 nov 2003 00:28 de copilita

Sunt total de acord in legatura cu necesitatea femeii de a simtii nu doar dragoste, protectie, siguranta psihica, ci shi o materializare a acestora. Nu vreau sa zic prin asta ca femeia are nevoie neaparat de sex...are, bineinteles, insa, mai ...

Re: prietenul ma inseala!

din 6 nov 2003 23:45 de copilita

Deocamdata chiar nu cred ca putem discuta despre cele doua varinte... poate sunt doar amici, poate nu... nu ai cum sa shtii asta... trebuie sa dicuti cu el, sa il intrebi sincer shi direct despre ce este vorba... chiar daca va incerca sa minta, ...

Re: Raspunde-ti si mie va rog, sunt disperat

din 6 nov 2003 23:39 de axxa

Simplu si clar.E gravida!

Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat .

din 6 nov 2003 23:38 de axxa

Nu stiu.Cred ca 20 min.

Re: cum poti face un barbat sa fie nebun dupa tine

din 6 nov 2003 23:07 de axxa

Simplu.Nu poti "face un barbat sa fie nebun dupa tine tine" E ceva ce tre sa simta el.Daca incerci sa-l faci,devii o falsa si se poate prinde,daca are ceva IQ.

Re: Re: cum poti face un barbat sa fie nebun dupa

din 6 nov 2003 20:10 de Pisoias

aiaiaiaiaiaiai Problema relatiilor intre barbati si femei este ca nu se inteleg si nu par sa faca eforturi sa se inteleaga. In acest forum sunt o multime de exemple a acestui fapt, si de la barbati, si de la femei. Ce vor ...

Re: sunt virgin...

din 6 nov 2003 18:13 de Pisoias

Faptul ca nu faci sex nu-ti opreste cresterea sau dezvoltarea fizica. Incearca sa mananci bine, in special mancaruri care au proteine si vitamine fiindca aceste ajuta cel mai mult la construirea tisuurilor. Daca inca nu faci exercitiu, ...

Ce fel de sex prefera barbatii?

din 6 nov 2003 15:41 de draguta

in materie de sex ce prefera barbatii cel mai mult?si de ce?si daca ii oferi totul se mai duce in alta parte?

Re: Re: ma iubeste?

din 6 nov 2003 11:36 de necunoscuta

daca 4 ani e diferenta mare de varsta atunci ce mai zici de 10ani.si totusi exista cupluri care s-au inteles f bine si au intemeiat un camin cu toate ca femeia era cu 10ani mai mare ca barbatul.asa ca te contrazic.

Re:

din 6 nov 2003 11:23 de necunoscuta

sa spunem ca in materie de sex ii ofera de toate ce cum altfel mai poate sa il inebuneasca?si credeti ca daca ii ofera de toate in materie de sex nu se mai duce in alta parte?

Re: ma iubeste?

din 6 nov 2003 09:56 de vorbaretzu

Eu zic sa-l iei putin de guler si sa-i zici: "Bai Bulica, tu ce vrei de la viata asta ?". Diferenta de varsta e mare si sunt diferente de opinii, cu siguranta. Viata de cuplu inseamna discutie, acord, intelegere... Daca unul din voi nu e ...

Re: de ce m-a mintit?

din 6 nov 2003 08:43 de sim28

Nu incerca sa pui monopol pe viata lui, nu-l sufoca .... ai sa-l pierzi. Si daca vei continua asa, vei fi mereu nefericita. Daca te iubeste nu inseamna ca este al tau din toate punctele de vedere. Rabdare, si multa intelegere!De ce te-a mintit? ...

Re: Re: ma iubeste?

din 6 nov 2003 08:37 de necunoscuta

multumesc mult pentru sfat cred ca este cel mai potrivit si voi incerca de acum inainte sa il urmez.

Re: relatia la distanta!

din 6 nov 2003 08:33 de sim28

:heart: Aceasta relatie poate dura oricat, daca exista dragoste adevarata. Trebuie sa stii pt. ce suferi, si este extrem de important sa nu transmiti partenerului sentimente neplacute. Este normal sa clachezi din cand in cand, dar nu trebuie sa ...

Re: Re: Nu stiu ce sa fac!

din 6 nov 2003 08:04 de sim28

:)Nu pot decat sa dau nota 10 acestui mesaj. Un raspuns realist, scurt si la obiect. Iar ca sa scapi de stress, cumpara un test de sarcina.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3554 din 3731
«   1 ... 3551   3552   3553   3554   3555   3556   3557 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare