Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Virgina ? Da sau nu !

din 11 dec 2003 10:20 de mememica

De ce nu o intrebi direct?Sau daca nu iti permiti chestia asta de ce nu aduci vorba despre sex si usurel,usurel poate iti marturiseste ea... :D Dar pana la urma conteaza asa de mult daca este virgina sau nu....(?)

Re: Vreau raspuns urgent

din 11 dec 2003 10:09 de mememica

Atat timp cat ea nu a facut sex cu altul in timp ce erati impreuna... nu vad ce te-ar deranja.Intr-adevar prima data te vei simti mai inferior dar poti trece peste asta daca te gandesti ca totusi si ea a fost "incepatoare" si cu ...

Re: Re: o mica intrebare ........

din 11 dec 2003 09:50 de mememica

Sunt de acord!!!! Eu desi imi iubesc ffffoarte mult pritenul uneori nu facem dragoste ci sex.Se intampla sa nu avem chef de dragalashenii, romantisme sau d'astea ci doar ne dorim sa ne simtim bine, fizic vorbind. Eu nu cred ca se ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 11 dec 2003 02:53 de per/sil

In cazul asta revin...si o sa-ti spun si eu ceva ce n-o sa-ti placa. Mai baiete, ca altfel nu stiu cum sa ma adresez, se pare ca problema ta e foarte grava si n-ai prea inteles nimic din tot ce s-a spus aici. Cu alte cuvinte, noi - binevoitori, dar ...

Virgina ? Da sau nu !

din 11 dec 2003 00:06 de IDMAN

1. Nu pot sa citesc toate formurile pt ca sunt pe Dial-up si la mine netu este inca "o problema", de aceea sorry daca sa mai discutat aceasta intrebare in alt forum. 2. Cum as putea sa imi dau seama/aflu daca prietena mea este virgina ? ...

Re: Vreau raspuns urgent

din 10 dec 2003 23:33 de Pisoias

Ea a facut sex cu alcineva inainte sau dupa ce v-ati pus impreuna? Cat de departe stati? Va puteti vedea regular? Ce este exact ceea ce te doare cel mai mult? .

Re: .. e prea mica

din 10 dec 2003 23:12 de Sandra

Nu sunt de vina nici noptile nedormite,nici bautura,nici fumatul...nu are sange in pix...daca esti dezamagita,lasa-l.

Re: .. e prea mica

din 10 dec 2003 22:57 de Pisoias

marimea este gentica,la fel ca si faptul ca are ejaculatii precoce (daca am inteles bine). Chestia buna este ca el poate sa si-o si mareasca si sa invete sa dureze mai mult. :) Daca tii la el, incearca sa-l intelegi, sa-l incurajezi ...

Vreau raspuns urgent

din 10 dec 2003 22:37 de anthony81

Buna tuturor!Iubesc si eu o fata,e prima mea iubire si sunt impreuna cu ea de 4 luni,nu stiu cum dar am ajuns sa o iubesc.Si ea mi-a spus asta dar nu stiu ce sa cred,Pana aici e bine,dar am o problema,ea nu mai e virgina si eu sunt.Mi-a marturistit ...

de ce nu am fost eu primul?

din 10 dec 2003 18:32 de nicoleirina

atunci situatia se schimba, daca tu ai facut-o prima oara cu ea, e ceva misto, nu pot sa rad de asa ceva, mi-ar fi placut si mie sa gasesc pe cineva ca tine dar n-a fost sa fie... acum nu am ce sa mai zic, ai vut pe cineva ca tine, care sa se ...

Re: Re: Re: Re: Chiar o raritate?

din 10 dec 2003 17:41 de vorbaretzu

Daca stiai ca nu e virgina mai erai cu ea ? Poate ca ea nu stia ca exista baieti ca tine in realitate si a facut-o cu cel mai finut pitecantrop... Eu te inteleg perfect, nu sunt departe de felul tau de a fi, dar nu ai dreptul sa judeci relatia ...

Re: Re: Re: Consideratii despre tot

din 10 dec 2003 15:46 de claudiu

adevarul gol golut e ca societatea in care traim are un mare aport la toate ,,dramele sexuale'din ziua de azi.lipsa unei gindiri coerente si per ansamblu despre viata a tinerilor si mai ales lipsa de informatii ajuta ca toate astea sa se ...

Re: Re: m-a inselat, cum mergem mai departe?

din 10 dec 2003 13:26 de claudiu

sa-ti spun un lucru:nu exista,,a fost un accident,,.asa ceva nu exista .cred ca nu era drogat ca sa poata sustine ca a fost un accident.si din pacate chestia asta cu ,,a fosty un accident'o sa se repete.si daca nu vrei sa auzi mereu ,,a fost un ...

Re: 25 Noiembrie! Violenta impotriva femeii...

din 10 dec 2003 13:24 de nemesis

Magnitudinea si profunzimea subiectului, gravitatea faptelor si motivele care stau in spatele lui, sunt subiecte de o complexitate greu de imaginat. Vina o poarta atat "pitecantropii" gunoaiele umane, care circula printre noi cat si - in ...

Re: Re: Re: Chiar o raritate?

din 10 dec 2003 13:20 de marius

vreau sa va spun o poveste.povestea mea.a fost o data ca niciodata un baiat idealist care credea ca lumea asta poate fi frumoasa si relatiile perfecte.el credea ca va veni o zi in care va intilni o fata asa cum era si el.neatinsa de nici un baiat un ...

Re: Re: Consideratii despre tot

din 10 dec 2003 09:44 de ssorin

impotriva unui asemeni val de cuvinte patimase nu mai indraznesc sa spun nimic. Imi pare rau totusi ca ai inteles total gresit ceea ce am vrut sa spun. Totusi, nu inteleg avantul cu care imi combati ideile.....poate ar fi bine daca te-ai ...

Re: ce faceti voi ca sa ...

din 10 dec 2003 08:05 de penetru

Dar poate nu ai nici un complex de inferioritate ci esti intr-adevar o fiinta inferioara:D:DLasand gluma la o parte,presupun ca daca ai avea parte de un orgasm adevarat ai avea mai multa incredere in tine iar micul tau secret te-ar face sa te simti ...

Re: o mica intrebare ........

din 10 dec 2003 00:09 de copilita

asta-i ca shi cum ai intreba: "Ce parerea aveti? Maine fetele vor purta toate fuste, sau toate pantaloni?" E vb de de partener, in primul rand de sentimentele ce le ai fata de el, insa shi de starea, dorintele shi nevoile tale din ...

Re: durerea

din 9 dec 2003 23:50 de DarkAngel

Daca doctorul zice ca totul ii ok poate asa ii incearca un lubrifiant si daca nici atunci nu merge atunci poate mai trebe sa faci o vizita la doctor

Re: o mica intrebare ........

din 9 dec 2003 23:37 de DarkAngel

Depinde .. cred ca mai mult sex decat dragoste.. multi nu cred ca stiu ce ii aia dragostea..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3535 din 3731
«   1 ... 3532   3533   3534   3535   3536   3537   3538 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare