Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: vreau sa slabesc

din 26 dec 2003 06:51 de Pisoias

incearca sa faci exercitii fizice si sa mananci adecvat. Daca vrei o dieta, cauta cea lui Michel Montignac.

Re:

din 26 dec 2003 05:01 de DarkAngel

NU trebe sa iti maresti penisul...mi se pare aiurea sa refuze.. incearca sa o convingi.. si explicai ca trebuie sa incerce.

Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 26 dec 2003 01:43 de qqq

mai m-am gandit . e groaznic ca s-a intamplat asta dar raul e facut . ma gandeam la inceput sa-i trimiti peisaje in mail-uri fara un cuvant . intra pe www.alpinet.org si trimite-i de acolo . ai grija sa trimiti numai poza . e de preferat sa nu fie ...

Re: Ajutati-ma pls!!!

din 25 dec 2003 22:09 de qqq

trimite-i in fiecare zi cate un mail . nu te astepta la un raspuns pt ca nu o sa obti . fa-o partasa la viata ta , povesteste-i cate putin . nu conteaza ca iti raspunde agresiv dar nici tu nu exagera . important e sa simta ca o tratezi ca pe un amic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 25 dec 2003 20:53 de Pisoias

De nimica. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ni-l cere noua. Despre intrebarea ta, spune-mi daca intelegi limba engleza ca sa te redictionez spre un site unde ai putea afla ce simt femeile dupa ce au fost violate.

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 25 dec 2003 18:52 de atomickid

Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari.As mai avea o intrebare: Cam ce simte ea in momentele astea.Stiu ca nu aveti de unde sa stiti, dar intreb in general, ce simte o fata dupa ce a fost violata.M-ar ajuta mult sa stiu lucrul asta.

Re: Un singur testicol....

din 25 dec 2003 04:11 de per/sil

De unde sti ca ai doar un singur testicul? Din ceea ce spui rezulta ca acest fapt NU a fost confirmat de un medic pentru ca altfel ai fi primit de la el raspunsul la "nelamurirea" ta. Mai mult ca sigur, celalalt testicul e pe-acolo pe ...

Re: metoda calendarului

din 24 dec 2003 20:00 de arabela

NU. corpul omenesc nu e automatizat sa stii cu precizie elvetiana cand incepe ovulatia. traim in sec. XXI, duceti-va la un cabinet de planning daca nu stiti ce metoda vi se potriveste.

Re: metode de contraceptie

din 24 dec 2003 19:33 de arabela

carissima, prezervativul te protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Ai grija sa fie cumparat dintr-o farmacie, ca nu poti stii daca a fost pastrat in conditii optime intr-un chiosc/taraba. totusi, daca cunosti istoria sexuala a ...

Un singur testicol....

din 24 dec 2003 00:48 de TheDarkMan

Am si eu o nelamurire....Daca m-am nascut cu un singur testicol....pot exista probleme?.(sa nu fie fertili spermatozoizi,sau diferite probleme)....ect Vam pupat ....Si Sarbatori fericite la toti !!! B)

Re: pilula de a doua zi

din 23 dec 2003 18:38 de conanecu

Salut. Imi pare bine ca am dat peste asa o intrebare si da-mi voie sa iti spun ce a patit cineva apropiat mine. A facut dragoste cu partenerul, la sfarsit el a observat ca prezervativul s-a rupt (mentionez ca prezervativul era singura protectie), ...

Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 23 dec 2003 18:14 de Pisoias

In cazul acesta, daca intentiile tale sunt nobile, fa-i sa inteleaga ca esti dispus sa astepti pana cand ea va dori sa fie ajutata, fa-i sa inteleaga ca tu esti disponibil s-o ajuti si sa-i dai suport fara sa pui presiune pe ea. Inteleg ca ...

Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 23 dec 2003 17:23 de atomickid

As vrea s-o ajut, dar nu prea am cum.Nu vrea s-o vad.Sau cel putin nu acum.Probabil se simte jenata de ranile fizice.Nu tin neaparat sa o vad.Atata timp cat ea nu vrea, ar fi cea mai mare greseala sa apar la usa ei. Am inteles ca are nevoie de ...

Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 23 dec 2003 17:16 de atomickid

Se pare ca acum nici nu-mi mai raspunde la mail-uri.I-am spus ca voi fi alaturi de ea, indiferent ce s-ar intampla, ca vreau s-o ajut, ca nu as lasa pe nimeni sa-i faca vreun rau, ca o iubesc...Se pare ca vrea sa sufere in tacere.Nu stiu cat de ...

din 23 dec 2003 01:15 de Lukas

Daca partenera nu vrea sa faca sex cu tine,din cauza ca penisul tau este prea mic.Cum as putea sa-mi maresc penisul pt a putea sa o satisfac? Va multumesc.

Re: virgine la 25 de ani

din 23 dec 2003 01:03 de Muresan Luci

Sarut mainile,sant Lucian din Cluj.Mie nu mi-i se pare un lucru iesit din comun.Eu sper ca atunci cand crezi ca esti pregatita sa faci lucru asta,nu sari in brate la primul baiat care il intilnesti. P.S.Mi-ar face o mare placere daca am putea ...

Re: Intrebare Intrebatoare :.: E tare

din 22 dec 2003 21:59 de moi

:D

Re: ???

din 22 dec 2003 21:56 de Pisoias

daca vorbesti despre exercitiile de abdomene, nu. Nici un exercitiu nu va face ca grasimea sa fie data jos pe anumite locuri. Pentru a da grasimea (incluziv de pe burta), cea mai buna metoda este: exercitiu (depans de energie) + o ...

Re: Re: what should i do?!

din 22 dec 2003 21:56 de O Fata

Acum doua zile un prieten mi-a zis ca era intr-un bar cand a fost rugat de o lesbi sa o "termine" pe partenera ei...Crezi ca femeile se pot satisface ok reciproc?Crezi ca al tau corp de asta are nevoie?Cum ti-ai dat seama ca esti lesbi ...

Re: metoda calendarului

din 22 dec 2003 21:45 de O Fata

Dragule,asta se stabileste in functie de durata menstruatiei fetei...daca are una ce dureaza 7 zile,poate face sex neprotejat cu 7 zile inainte de a-i veni urmatoarea si 7 zile dupa ce i-a trecut...pricepi?exista riscul de a ramane insarcinata in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3527 din 3731
«   1 ... 3524   3525   3526   3527   3528   3529   3530 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare