Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: vreau sa slabesc din 26 dec 2003 06:51 de Pisoias
incearca sa faci exercitii fizice si sa mananci adecvat. Daca vrei o dieta, cauta cea lui Michel Montignac.
Re: din 26 dec 2003 05:01 de DarkAngel
NU trebe sa iti maresti penisul...mi se pare aiurea sa refuze.. incearca sa o convingi.. si explicai ca trebuie sa incerce.
Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 26 dec 2003 01:43 de qqq
mai m-am gandit . e groaznic ca s-a intamplat asta dar raul e facut . ma gandeam la inceput sa-i trimiti peisaje in mail-uri fara un cuvant . intra pe www.alpinet.org si trimite-i de acolo . ai grija sa trimiti numai poza . e de preferat sa nu fie ...
Re: Ajutati-ma pls!!! din 25 dec 2003 22:09 de qqq
trimite-i in fiecare zi cate un mail . nu te astepta la un raspuns pt ca nu o sa obti . fa-o partasa la viata ta , povesteste-i cate putin . nu conteaza ca iti raspunde agresiv dar nici tu nu exagera . important e sa simta ca o tratezi ca pe un amic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 25 dec 2003 20:53 de Pisoias
De nimica. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ni-l cere noua.
Despre intrebarea ta, spune-mi daca intelegi limba engleza ca sa te redictionez spre un site unde ai putea afla ce simt femeile dupa ce au fost violate.
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 25 dec 2003 18:52 de atomickid
Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari.As mai avea o intrebare: Cam ce simte ea in momentele astea.Stiu ca nu aveti de unde sa stiti, dar intreb in general, ce simte o fata dupa ce a fost violata.M-ar ajuta mult sa stiu lucrul asta.
Re: Un singur testicol.... din 25 dec 2003 04:11 de per/sil
De unde sti ca ai doar un singur testicul? Din ceea ce spui rezulta ca acest fapt NU a fost confirmat de un medic pentru ca altfel ai fi primit de la el raspunsul la "nelamurirea" ta. Mai mult ca sigur, celalalt testicul e pe-acolo pe ...
Re: metoda calendarului din 24 dec 2003 20:00 de arabela
NU. corpul omenesc nu e automatizat sa stii cu precizie elvetiana cand incepe ovulatia. traim in sec. XXI, duceti-va la un cabinet de planning daca nu stiti ce metoda vi se potriveste.
Re: metode de contraceptie din 24 dec 2003 19:33 de arabela
carissima,
prezervativul te protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Ai grija sa fie cumparat dintr-o farmacie, ca nu poti stii daca a fost pastrat in conditii optime intr-un chiosc/taraba.
totusi, daca cunosti istoria sexuala a ...
Un singur testicol.... din 24 dec 2003 00:48 de TheDarkMan
Am si eu o nelamurire....Daca m-am nascut cu un singur testicol....pot exista probleme?.(sa nu fie fertili spermatozoizi,sau diferite probleme)....ect Vam pupat ....Si Sarbatori fericite la toti !!! B)
Re: pilula de a doua zi din 23 dec 2003 18:38 de conanecu
Salut.
Imi pare bine ca am dat peste asa o intrebare si da-mi voie sa iti spun ce a patit cineva apropiat mine.
A facut dragoste cu partenerul, la sfarsit el a observat ca prezervativul s-a rupt (mentionez ca prezervativul era singura protectie), ...
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 23 dec 2003 18:14 de Pisoias
In cazul acesta, daca intentiile tale sunt nobile, fa-i sa inteleaga ca esti dispus sa astepti pana cand ea va dori sa fie ajutata, fa-i sa inteleaga ca tu esti disponibil s-o ajuti si sa-i dai suport fara sa pui presiune pe ea.
Inteleg ca ...
Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 23 dec 2003 17:23 de atomickid
As vrea s-o ajut, dar nu prea am cum.Nu vrea s-o vad.Sau cel putin nu acum.Probabil se simte jenata de ranile fizice.Nu tin neaparat sa o vad.Atata timp cat ea nu vrea, ar fi cea mai mare greseala sa apar la usa ei.
Am inteles ca are nevoie de ...
Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 23 dec 2003 17:16 de atomickid
Se pare ca acum nici nu-mi mai raspunde la mail-uri.I-am spus ca voi fi alaturi de ea, indiferent ce s-ar intampla, ca vreau s-o ajut, ca nu as lasa pe nimeni sa-i faca vreun rau, ca o iubesc...Se pare ca vrea sa sufere in tacere.Nu stiu cat de ...
din 23 dec 2003 01:15 de Lukas
Daca partenera nu vrea sa faca sex cu tine,din cauza ca penisul tau este prea mic.Cum as putea sa-mi maresc penisul pt a putea sa o satisfac?
Va multumesc.
Re: virgine la 25 de ani din 23 dec 2003 01:03 de Muresan Luci
Sarut mainile,sant Lucian din Cluj.Mie nu mi-i se pare un lucru iesit din comun.Eu sper ca atunci cand crezi ca esti pregatita sa faci lucru asta,nu sari in brate la primul baiat care il intilnesti.
P.S.Mi-ar face o mare placere daca am putea ...
Re: Intrebare Intrebatoare :.: E tare din 22 dec 2003 21:59 de moi
:D
Re: ??? din 22 dec 2003 21:56 de Pisoias
daca vorbesti despre exercitiile de abdomene, nu. Nici un exercitiu nu va face ca grasimea sa fie data jos pe anumite locuri.
Pentru a da grasimea (incluziv de pe burta), cea mai buna metoda este: exercitiu (depans de energie) + o ...
Re: Re: what should i do?! din 22 dec 2003 21:56 de O Fata
Acum doua zile un prieten mi-a zis ca era intr-un bar cand a fost rugat de o lesbi sa o "termine" pe partenera ei...Crezi ca femeile se pot satisface ok reciproc?Crezi ca al tau corp de asta are nevoie?Cum ti-ai dat seama ca esti lesbi ...
Re: metoda calendarului din 22 dec 2003 21:45 de O Fata
Dragule,asta se stabileste in functie de durata menstruatiei fetei...daca are una ce dureaza 7 zile,poate face sex neprotejat cu 7 zile inainte de a-i veni urmatoarea si 7 zile dupa ce i-a trecut...pricepi?exista riscul de a ramane insarcinata in ...
Pagina 3527 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
102 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |