Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: SCRIETIMI SI MIE CA AM NEVOIE DE PARERI din 31 dec 2003 12:10 de DyaboliQ
Vrea orice asa ca vreau un fel de "reteta" ca sa ii fac ceva nu stiu ca sa-i mai potoleasca pofat asta nebuna.
Re: PROBLEMA-DILEMA....!!!!!!!! din 31 dec 2003 11:25 de FireSoul
Fostele tale care iti baga limba in gat de fata cu actuala nu merita prea mare atentie din partea ta. data viitoare cand se mai intampla, explica-i respectivei care e situatia. daca e grea de cap, poate o "repara" prietena ta cu vre-o ...
Re: SCRIETIMI SI MIE CA AM NEVOIE DE PARERI din 31 dec 2003 10:58 de FireSoul
Daca ea vrea shi daca shi tu vrei, nu vad care e problema...:,
SHI DACA TE SIMTI EPUIZAT, cred ca nu ar zuice "nu" daca ai vrea sa-i faci sex oral.
Just do what you feel:heart:
Re: Re: SCRIETIMI SI MIE CA AM NEVOIE DE PARERI din 31 dec 2003 09:14 de DyaboliQ
Sunt 100% ca nu o sa ma creada nimeni dar, era fratimiu de 14 ani. Mai sun o data sunt 100% sigur ca nu o sa ma credad nimeni asa ca ma astept la toate.Datii drumu.....
Re: SCRIETIMI SI MIE CA AM NEVOIE DE PARERI din 31 dec 2003 03:08 de per/sil
Mai tu iti bati joc de noi?. ESTI UN MINCINOS. Acum citeva zile(27dec.) erai SKY_MAN, aveai 14 ani si intrebai daca sa faci sex la virsta asta: Iata postul: "E o fata ( prietena mea ) pe strada la mine si acum 2 zile cand eram numai noi doi ...
Re: Re: Re: Circumcizie din 31 dec 2003 02:11 de per/sil
Dragule, daca te referi la postul meu (cel cu copy-paste), atunci TU esti cel care n-a inteles chiar NIMIC.
Mai mult, dai si cu bata-n balta. "Copy-paste-ul" l-am facut dintr-un post la care si EU am contribuit dar nu era cazul sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am dezvirginat-o sau era deja, din 30 dec 2003 22:11 de DyaboliQ
Da tre' sa-ti dau dreptate in privinta asta.A si incerca sa nu te mai enervezi , ca u e bine.. ok ?
Re: Re: Re: din 30 dec 2003 19:17 de DyaboliQ
1.Nu duc o viata plictisita , ocupata sau ceva de genu , pur si simplu nu imi intra in gratii peste 10 ori pe saptamana .
2.Nu aam probleme fizice.
:D
Re: Re: Re: Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m din 30 dec 2003 16:58 de andra16
pentru fete e foarte importanta virginitatea...
de aia !!!
pentru ca daca dai peste un bou...ce habar nu are de pe ce lume e...si faci sex cu el...ramai insarcinata....ca e el bou..si habar nu are de pe ce planeta vine...binenteles ca habar ...
Re: Re: Re: din 30 dec 2003 16:52 de andra16
a face sex e o placere,,,,si banuiesc ca prietena ta a rpins gustu...da n-ai treaba ..dupa o perioada o sa-i treaca
numai ca o sa ai mult de muca..
bafta !!!
Re: Re: din 30 dec 2003 12:22 de Pisoias
In cazul asta, spune-ne daca nu vrei fiindca chiar nu vrei (plictiseala, duci o viata ocupata, etc.) sau fiindca nu mai poti fizic. Daca este ultima varianta, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi fiindca poti sa inveti sa faci cata dragoste ...
Re: din 30 dec 2003 11:00 de DyaboliQ
Faza e ca eea vrea mai mult nu eu , eu ma satur de 9 ori pe sapt.
din 30 dec 2003 05:58 de Pisoias
daca amandoi vreti mai mult sex, care este problema? :)
Profitati si faceti cata dragoste vreti voi, experimentati cu chestii noi, etc.
Bafta :)
Re: Interesant... din 30 dec 2003 05:51 de Pisoias
Ai incercat Trojan? Am auzit ca sunt unele din cele mai rezistente. In plus, conteaza si faptul daca marimea prezervativului se potriveste cu marimea penisului. Daca ultimul este prea mare pentru prezervativ, este normal sa existe probleme.
din 29 dec 2003 23:13 de Pisoias
Atomickid, imi pare rau ca nu ti-am scris mai devreme. Nu reusesc sa intru pe site-ul englezesc despre care ti-am vorbit.
Fa o chestie: du-te la www.literotica.com si viziteaza forumul lor (discussion board). O data acolo, fa click per forumul ...
Re: Re: nu cred din 29 dec 2003 22:20 de andra16
deci vrea sa spun....ca nu prea am inteles ce ai spus ...dar...
parerea mea e ca....virginitatea se manifeste in moduri diferite la fiecare..
unele fete nu au deloc himen..altele nu au dureri...altele nu au dureri pentru ca se ...
Re: nu cred din 29 dec 2003 20:59 de tomytta
buna uite acum 2 saptamani am fost penetrata de prietenul meu cu degetul si am sangerat prima oara,a doua oara cand a incercat cu 2 degete m-a durut f.rau si mi-a curs mault sange,iar cand m-a penetrat prima oara cu penisul m-a durut asa tare ca nu ...
Re: Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt?? din 29 dec 2003 12:19 de andra16
bine ca esti tu macho........
nu te lauzi cu forma in care ai pus prezervativul...cu cu dotarea.....:p:lol:
Re: Cat de dureros poate fi? din 28 dec 2003 22:41 de andra16
1_tu ai grija cum faci..intereseaza-te....citeste reviste....aduna informatii..
si ai grija..cand :"intrii" iao lent,...lent de tot..ca 4 fete doare....nu tare...dar doare...
depinde de tine daca va durea sau nu..
si....fii sigur ...
Re: Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a minti din 28 dec 2003 22:37 de andra16
nu a mai avut pe nimeni..
dupca cum s-a mai raspuns,,,,daca daca tu esti ***** si nu te imformezi..
si daca in plus nu ai incredere in ea..
i-ai distrus viatza...
mai bina o lasai in pace...baetzii astia....
mai informeaza-te cand te apuci de ...
Pagina 3524 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
90 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |