Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: hmm

din 28 dec 2003 22:32 de andra16

eu cred ca ...k sa faci asha ceva...tre sa ai muuullllta experienta si incredere in celalat...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 28 dec 2003 21:17 de qqq

asa se simte acum . e normal . a trecut printr-o situatie pe care nu a putut sa o controleze si se invinovateste pt asta . e bine ca ti-a raspuns . inseamna ca iti accepta ajutorul . vorbeste cu ea dar nu-i aduce nici o critica chiar daca o sa ...

Re: Re: Re: un sfat va rog....

din 28 dec 2003 20:45 de DyaboliQ

Deci totul a revenit la normal nu ? daca da imi pare bine ptr. tine ( dar tot nu stiu cum ierai iertata de mult ca nu a vb cu tine nimic ... in fine ) hai pa.B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ?

din 28 dec 2003 20:27 de DyaboliQ

E si un sentiment acolo nu e numai atractie fizica.Oricum ce e facut e facut . A m facu-to deja aseara , a si nu-ti fa griji ca nu am uitat de protectie..:P

Re: Re: Circumcizie

din 28 dec 2003 19:20 de Ale

Foarte interesant postul de mai sus. Multumim pentru Copy-Paste-ul realizat. Oricum, cred ca tu n-ai inteles ideea. Ideea e ca omul nu vroia o circumcizie doar asa, ca sa-si vada penisul fara preput. Omul are o problema medicala, care trebuie ...

Re: Re: Circumcizie

din 28 dec 2003 19:19 de Ale

Foarte interesant postul de mai sus. Multumim pentru Copy-Paste-ul realizat. Oricum, cred ca tu n-ai inteles ideea. Ideea e ca omul nu vroia o circumcizie doar asa, ca sa-si vada penisul fara preput. Omul are o problema medicala, care trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ??

din 28 dec 2003 19:13 de Ale

Este si vre-un sentiment in relatia voastra, sau doar atractia fizica ? Daca este si sentiment, asculta-ti inima.. Eu zic sa mergi mai departe, nu are de ce sa-ti fie teama. Ce poate merge prost? Oricum, in primul rand, sa nu uitati de protectie. ...

Re: pielea penisului

din 28 dec 2003 19:09 de Ale

Esti sigur ca sunt doar rupturi ? Nu sunt semne ale sifilisului sau alte btv ? Daca doar te-ai masturbat, nu poate fi asa ceva, dar daca ai avut si contacte sexuale neprotejate fa-ti niste analize. Alifia se numeste Nidoflor, se gaseste in ...

hmm

din 28 dec 2003 15:42 de yo

O faci din dragoste... nu numa ca esti infometata si vrei sa o sugi... lol... daca nu ii place prietenei nu o mai faci ... logic... dar nu vei stii niciodata si o sa mori fara sa stii... pacat! Micile placeri ale vietii... Faceti dragoste nu sex... ...

Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA

din 28 dec 2003 15:18 de yo

bah ... prezervativele nu se rup asa aiurea.. trebuie sa le pui cum trebuie ... daca le aplici aiurea... in mod sigur se rup. Macho ce suntetzi :ninja:

Re: Sex-Shop

din 28 dec 2003 12:20 de esca

.. cred ca e o idee preconceputa,, Prima data e mai greu, pana vezi ca este un magazin normal,vanzatorul nu este un obsedat care vrea sa inchida usa si sa ti-o puna.. si nici daca te intalnesti intamplator pe strada , nu are sa zambeasca cu ...

Re: Re: la cati dintre voi s-a rupt atza

din 28 dec 2003 10:04 de tot eu

serios vorbind, eram curios daca la toti se rupe si care sunt sansele sa nu se rupa

Cat de dureros poate fi?

din 28 dec 2003 02:41 de bogdy19ro

Sal...Sunt virgin si am o prietena care este si ea virgina... Am discutat despre cum ar fi prima oara si ea spune ca e dureros...Voi ce parere aveti? Cat de dureros este daca suntem amandoi virgini? :wacko: Multumesc! (Bogdan)

Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ??

din 27 dec 2003 21:52 de DyaboliQ

Eu simt ca sunt dar am ceva indoieli. ...sti tu .....

Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ??

din 27 dec 2003 21:48 de Unik-a

Daca tu crezi ca esti pregatit atunci...parerea mea este ca ar trebui sa o faci.

Re: intrebare ...

din 27 dec 2003 21:38 de DyaboliQ

Depinde de starea in care e el si ma rog ,, in fine daca iul bati ( de exmplu ) multi nu plang dar sunt si unii care plang chiar si la 16-20 de ani asa ca depinde de circumstante...

Re: Re: sa fac sex la 14 ani ??

din 27 dec 2003 21:36 de SKY_MAN

Pai ea are 15. Ma intalnesc maine cu ea si........:heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 27 dec 2003 19:12 de atomickid

Pana mai ieri mi se parea o idee excelenta.Dar nu stiu daca ma pot abtine cateva saptamani sa nu ii scriu nici un cuvant.Cred ca ar fi mai bine daca as continua cu mail-urile scrise.Nu?poate reusesc s-o fac sa iasa din carapace, in cele din ...

Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 27 dec 2003 18:59 de atomickid

De unde le scoti frate?Foarte frumoase vorbe ai spus mai devreme.mersi mult.

Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!!

din 27 dec 2003 16:45 de andra16

blackmind...esti tare daca tu ai scris astea.... p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3525 din 3731
«   1 ... 3522   3523   3524   3525   3526   3527   3528 ... 3731   »

loading...