Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: hmm din 28 dec 2003 22:32 de andra16
eu cred ca ...k sa faci asha ceva...tre sa ai muuullllta experienta si incredere in celalat...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 28 dec 2003 21:17 de qqq
asa se simte acum . e normal . a trecut printr-o situatie pe care nu a putut sa o controleze si se invinovateste pt asta . e bine ca ti-a raspuns . inseamna ca iti accepta ajutorul . vorbeste cu ea dar nu-i aduce nici o critica chiar daca o sa ...
Re: Re: Re: un sfat va rog.... din 28 dec 2003 20:45 de DyaboliQ
Deci totul a revenit la normal nu ? daca da imi pare bine ptr. tine ( dar tot nu stiu cum ierai iertata de mult ca nu a vb cu tine nimic ... in fine ) hai pa.B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ? din 28 dec 2003 20:27 de DyaboliQ
E si un sentiment acolo nu e numai atractie fizica.Oricum ce e facut e facut . A m facu-to deja aseara , a si nu-ti fa griji ca nu am uitat de protectie..:P
Re: Re: Circumcizie din 28 dec 2003 19:20 de Ale
Foarte interesant postul de mai sus. Multumim pentru Copy-Paste-ul realizat. Oricum, cred ca tu n-ai inteles ideea. Ideea e ca omul nu vroia o circumcizie doar asa, ca sa-si vada penisul fara preput. Omul are o problema medicala, care trebuie ...
Re: Re: Circumcizie din 28 dec 2003 19:19 de Ale
Foarte interesant postul de mai sus. Multumim pentru Copy-Paste-ul realizat. Oricum, cred ca tu n-ai inteles ideea. Ideea e ca omul nu vroia o circumcizie doar asa, ca sa-si vada penisul fara preput. Omul are o problema medicala, care trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ?? din 28 dec 2003 19:13 de Ale
Este si vre-un sentiment in relatia voastra, sau doar atractia fizica ? Daca este si sentiment, asculta-ti inima.. Eu zic sa mergi mai departe, nu are de ce sa-ti fie teama. Ce poate merge prost? Oricum, in primul rand, sa nu uitati de protectie. ...
Re: pielea penisului din 28 dec 2003 19:09 de Ale
Esti sigur ca sunt doar rupturi ? Nu sunt semne ale sifilisului sau alte btv ? Daca doar te-ai masturbat, nu poate fi asa ceva, dar daca ai avut si contacte sexuale neprotejate fa-ti niste analize.
Alifia se numeste Nidoflor, se gaseste in ...
hmm din 28 dec 2003 15:42 de yo
O faci din dragoste... nu numa ca esti infometata si vrei sa o sugi... lol... daca nu ii place prietenei nu o mai faci ... logic... dar nu vei stii niciodata si o sa mori fara sa stii... pacat! Micile placeri ale vietii...
Faceti dragoste nu sex... ...
Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA din 28 dec 2003 15:18 de yo
bah ... prezervativele nu se rup asa aiurea.. trebuie sa le pui cum trebuie ... daca le aplici aiurea... in mod sigur se rup.
Macho ce suntetzi :ninja:
Re: Sex-Shop din 28 dec 2003 12:20 de esca
.. cred ca e o idee preconceputa,, Prima data e mai greu, pana vezi ca este un magazin normal,vanzatorul nu este un obsedat care vrea sa inchida usa si sa ti-o puna.. si nici daca te intalnesti intamplator pe strada , nu are sa zambeasca cu ...
Re: Re: la cati dintre voi s-a rupt atza din 28 dec 2003 10:04 de tot eu
serios vorbind, eram curios daca la toti se rupe si care sunt sansele sa nu se rupa
Cat de dureros poate fi? din 28 dec 2003 02:41 de bogdy19ro
Sal...Sunt virgin si am o prietena care este si ea virgina...
Am discutat despre cum ar fi prima oara si ea spune ca e dureros...Voi ce parere aveti?
Cat de dureros este daca suntem amandoi virgini?
:wacko:
Multumesc!
(Bogdan)
Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ?? din 27 dec 2003 21:52 de DyaboliQ
Eu simt ca sunt dar am ceva indoieli. ...sti tu .....
Re: Re: Re: Re: sa fac sex la 14 ani ?? din 27 dec 2003 21:48 de Unik-a
Daca tu crezi ca esti pregatit atunci...parerea mea este ca ar trebui sa o faci.
Re: intrebare ... din 27 dec 2003 21:38 de DyaboliQ
Depinde de starea in care e el si ma rog ,, in fine daca iul bati ( de exmplu ) multi nu plang dar sunt si unii care plang chiar si la 16-20 de ani asa ca depinde de circumstante...
Re: Re: sa fac sex la 14 ani ?? din 27 dec 2003 21:36 de SKY_MAN
Pai ea are 15. Ma intalnesc maine cu ea si........:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 19:12 de atomickid
Pana mai ieri mi se parea o idee excelenta.Dar nu stiu daca ma pot abtine cateva saptamani sa nu ii scriu nici un cuvant.Cred ca ar fi mai bine daca as continua cu mail-urile scrise.Nu?poate reusesc s-o fac sa iasa din carapace, in cele din ...
Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 18:59 de atomickid
De unde le scoti frate?Foarte frumoase vorbe ai spus mai devreme.mersi mult.
Re: Re: Re: Ajutati-ma pls!!! din 27 dec 2003 16:45 de andra16
blackmind...esti tare daca tu ai scris astea....
p
Pagina 3525 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
109 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |