Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
TREBUIE CITIT !!! din 6 ian 2004 16:20 de adi
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: Re: virgine la 25 de ani din 6 ian 2004 01:06 de Bau Bau
Mai colegu'... imi pare rau de tine... ca pana la varsta asta ai ramas de CARUTZA !!! :) Tot in 4 Labe te plimbi prin casa... 2 dimineatza si 2 seara:) Mult succes in continuare
Re: Re: Re: Re: Important si-nteresant din 6 ian 2004 00:31 de bibilicu
[re,
cred ca nu m-am facut inteles.
mai.. pielea nu urca cand sunt in erectie pana sus.. ramane mai in jos de corpii cavernosi ca la tot omu.. dar face cute jos... deci daca o intind cu mana ajunge pana aproximativ sus(daca o intind)
Re: Re: Re: Re: am si eu o intrebare!!! din 5 ian 2004 22:27 de SkUmPIKuL
ultima oara cand am facut-o neprotejata a fost in perioada fertila...si prietenul meu era putin ametit:D...
Re: Re: Ce fantezii sexuale aveti ??? din 5 ian 2004 13:50 de penetru
(?)(!)(>);)
Asta e ... rusinos, dar am 36 de ani si nu am facut-o : imi doresc sa fac sex in masina. Daca e Bucuresti iti dau eu masina.
Re: Re: Re: am si eu o intrebare!!! din 5 ian 2004 13:19 de benderteam
In principiu ar fi trebuit sa iei pastila de dupa. Btw, se numea pana nu de mult pastila de a doua zi, dar pentru ca marea majoritatea o folosea a doua zi acum se numeste sec ECP (emergency contraceptive pill). Cu cat o iei mai repede cu atat are un ...
Re: exista alta alternativa? din 5 ian 2004 07:59 de arabela
depinde de tipul avortului (tu la care te referi?), caci exista de doua feluri: avort prin operatie chirurgicala sau avort indus chimic, prin utilizarea unor substante. cel din urma se refera la administrarea unei compozitii chimice menite sa ...
hmm din 5 ian 2004 02:43 de rami
Este o eberatie ca ochii care nu se vad se uita.Eu momentan am 23 de ani si in urma cu 3 ani am plecat in Germania si aveam prieten de 4 ani de zile si uite ca nu l-am uitat si nici el pe mine.Si aici nu este vorba de promisiuni ,este vorba de ...
lasa-l ca baieti mai sunt din 4 ian 2004 22:55 de rami
Eu zic sa-l parasesti cat mai ai timp,ala nu este capapil sa iubeasca..este un animal.Crede-ma ca stiu eu ce zic,am fost in situatia ta.A fost mult prima palam ca pe urma lucrurile s-au agravat dar ma bucur ca l-am parasit pentru ca momentan el este ...
exista alta alternativa? din 4 ian 2004 20:52 de eli
daca ai ramas insarcinata, numai prin avort poti scapa de acea sarcina nedorita?
exista si alte metode prin care poti intrerupe sarcina?
Re: am si eu o intrebare!!! din 4 ian 2004 18:20 de Sorin
O sa te mai doara la urmatorul act sexual daca are loc la o perioada mai mare de timp. Dupa ce actul sexual se regularizeaxa nu o sa te mai doara.
Re: sex la 12 ani?? din 3 ian 2004 21:47 de Black Mind
(!)(!)(!)(!)
Gandeste-te ce inseamna primul barbat pentru o femeie in general... dar la 12 ani ?! Abia acum pune-ti problema daca vrei sa-ti asumi responsabilitatea asta, pentru ca, inevitabil, relatia va avea si un sfarsit. E total in afara ...
Re: virgine la 25 de ani din 3 ian 2004 20:44 de maris
N ar fi probabil nici o problema cu statutul tau de "virgina la 25 de ani" ...daca n ai fi intrat pe acest forum si nu ai fi pus aceasta intrebare. Presupun ca nu te prea accepti cu eticheta asta de virgina daca te preocupa atat ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare .. o chestie la ca din 3 ian 2004 13:38 de andra16
hm...pey...sigur ca se poate rezolva...dupa cum spunea si mai sus..exista pastile..sau injecti...ce actioneaza asupra sarcinii....
cunosc si eu cazuri...in care nu o fost nevoie de parinti...iar copii au fost minori..
insa .... ceasta ...
Re: Re: Ajutati`ma din 3 ian 2004 13:31 de andra16
eu zic sa fii mai tandru....hmm...e nashpa...habar nu am ce e de facut...oricum...mai incearca...si fa ceva sa fie romantic...poate nu e destul de excitata...sau...stiu eu ??
Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac prima oara din 3 ian 2004 13:29 de andra16
in primul rand....nu i-o tragi....o faceti..
in al doilea rand...nu te mai da mare ca daca sa o faci anal sau normal...
ca la urma urmei nici nu stii daca vei fi in stare sa o duci pana la capat....ca daca esti stresat...s-ar putea sa nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me plzzz! din 3 ian 2004 13:25 de andra16
EU ZIC CA MAI BINE TE PAZESTI...DECAT SA DAI DE BELEA..
ASHA AM PATIN SI YO PRIMA OARA..DAR CU TOATE CA STIAM CA NU E NIKA...AM LUAT POSTINOR..NICIODATA NU STII CE SE POATE INTAMPLA..SI MAI ALEX CAND E VORBA...DE NISTE CHESTII :lol: MICUTE SI ...
Re: am si eu o intrebare!!! din 3 ian 2004 13:18 de andra16
pey...si pe mine ma doare...uneori..depinde de gradul de excitatie....depinde de cantitatea de lichid..
depinde de mai mlute..
si nu nu e nimic anormal....sau exista si posibilitatea de a avea o mica raceala...ai grja..nu sta cu fundul pe ...
Re: Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 13:15 de andra16
sunt de acord..si imi imaginez in ce situatie te aflii...daca tu o iubesti..si ii vrei fericirea..las-o sa plece....nu poti obliga pe nimeni sa stea langa tine....razbunarea..nu este potrivita...cel putin nu atata timp cat voi..ati avut ceva ...
Re: razbunare sau uitare din 3 ian 2004 13:07 de tataYa
Adesea cand realizezi ca iubesti pe altcineva nu esti pregatit(a) sa-i marturisesti din prima si partenerului tau.Daca a spus ca te iubeste pe jumatate a spus adevarul, inca mai simtea ceva si pentru tine si nu vroia sa te raneasca in momentul ...
Pagina 3522 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
130 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |