Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 29 ian 2004 03:14 de scorpio

you must be crazy,man!!! zi-mi si mie ,te rog tare de tot, de ce pisicii mei ai vrea sa faci asa ceva???chiar asa tare te-a deranjat??? io chiar nu inteleg(poate pt.ca cred ca am fost oarecum circumcis cand am fost mic),ca pe mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 29 ian 2004 03:09 de agrisan

Sunt de acord cu cele spuse, dar trebuie sa va spun ca sunt si unele femei care le pasa. Am citit intr-o revista parerea a doua femei, artiste, daca-mi aduc bine aminte: penisul sa aiba cel putin 18 cm, iar testicolele sa nu atarne.

Re: Re: pot sa reusesc?

din 29 ian 2004 02:58 de agrisan

Numai tu il cunosti. De regula pe barbati nu-i deranjeaza sa aiba o amanta cu trecut dubios, dar refuza sa o aiba de sotie. Motivele: multe, din care gandul ca ce vor spune cei care-l cunosc, este determinanta. Daca el nu te vrea de sotie, nu poti ...

Poti sa-ti rupi singur atza?

din 29 ian 2004 02:47 de agrisan

Pentru Gogul: lasa natura sa-si faca "meseria". Daca vrei totusi sa o faci, du-te la medic. Sunt destule pericole daca o faci singur. Pentru curiosul: depinde de la persoana; la unii se rupe complet, la altii partial; sunt si cazuri cand ...

Re: pot sa reusesc?

din 29 ian 2004 02:39 de scorpio

in general pe barbati ii intereseaza anormal de mult trecutul partenerei si asta nu cred ca o poti schimba! si dragostea cu de-a sila...se cheama viol. eu personal as zice sa il lasi pe el singur sa isi dea seama daca simte la fel;daca nu simte,e ...

din 29 ian 2004 02:31 de gexy

cred ca e o chestie super normala, doar daca o faci cu o persoana in care ai incredere. pt mine e o placere sa fac asta cu actualul meu prieten. nu incepem nici o partida de sex fara oral:p

Re:

din 29 ian 2004 01:51 de agrisan

Unde ai facut avortul? Daca la spital, adu-i o adeverinta sau pune-l in contact cu doctorul care l-a facut. Nu am inteles: ai avut contact sexual dupa 5 zile de la avort? Si medical este o mare greseala. De asemenea nu ne-ai spus de ce trebuie sa-i ...

Re: am si eu o intrebare

din 29 ian 2004 01:28 de agrisan

Meeee, trebuie ca el sa vada ca te simti bine si in timpul actului sexual si dupa, nu numai sa auda acest lucru. Unor femei le este rusine sa-si manifeste placerea, lucru interpretat de barbati ca aceata lipseste. Fetelor, nu va fie rusine sa va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

din 29 ian 2004 00:43 de agrisan

Nu esti o exceptie. Formele postludiului sunt foarte variate. Ceea ce ai spus ca faci, este ceva normal si este chiar postludiu. Cum te-ai simti daca barbatul s-ar ridica imediat din pat sau ti-ar intoarce spatele.

Re: Re: Re: masturbarea?! thx ++

din 29 ian 2004 00:37 de agrisan

pentru gosu@yahoo.com ti-am trimis un documentar. Informeaza-ma daca l-ai primit.

Re:

din 29 ian 2004 00:30 de agrisan

Cred ca gresesti. Acest lucru este valabil numai daca femeia arew ciclul menstrual de 28 de zile nu si pentru cele mai scurte.Totul depinde de lungimea ciclului menstrual. Si eu am folosit calendarul destul de mult, dar am patit ca a ramas gravida ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 23:46 de copilita

ori sunt io exceptia, ori sunt barbat, :wacko: , insa la mine 'lenea' aia placuta, zacutu' ala survine chiar imediat... nu-mi vine decat sa zac, sa ma pupe incet, shi sa radem de cat de bine-a fost...:huh:

Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

din 28 ian 2004 23:39 de agrisan

Daca trebuie sa o intrebi cum o cheama, inseamna ca pentu ea actul sexual nu inseamna nimic, deoarece nu te cunoaste. Daca va cunoasteti si ea a dorit sa faceti sex, postludiu se poate face chiar si in acest caz. Cred ca initiatorul rubricii este ...

Re: Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 23:30 de copilita

1. de ce cu parere de rau? (sau era doar o politete fara sens?) 2. nu am zis ca intrebarile de pe forum sunt penibile, ci ca oricine ar incerca sau ar raspunde LA UNELE, raspunsurile sunt mai mult sau mai putin irelevante, pt ca numai tu si ...

Re: Re: intrebare pt toata lumea...

din 28 ian 2004 23:25 de copilita

bineinteles ca am pus intrebari si eu, insa nu de genul: "cum sa-mi fac fericit partenerul?"... "cum sa imi dau seama daca ma insheala?"... etc, etc, intrebari care nu au ce raspunsuri sa-shi gaseasca la alti oameni decat la ...

Re: Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 23:16 de copilita

nu stiu cat de bine ar fi sa discute cu ea despre asta(cu actuala partenera)... chiar daca sunt de parere ca absolut totul trebuie impartashit(am shi facut un pact in ideea asta, cu nelipsitele precizari "daca, odata, se va intampla ...

Re: Re: masturbarea?! thx ++

din 28 ian 2004 23:06 de Mojo

maan :)daca intr-adevar te pricepi la chestii dinastea......sa stii ca m-ai linistit foarte mult.....eu chiar m-am ingrijorat putzin dupa ce mi-a spus un prieten ca un doctor a pomenit de urmari grave ale masturbarii..(afectiuni fizice) hmm:p eu ...

Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 22:32 de copilita

asta, a oferii enorm, fara a cere nimic, inseamna mult pentru omul care primeste... insa nu va fi asa la nesfarsit, crede-ma...(chiar daca si-ar propune sa faca asta mereu, nu va putea, se va fi frustrata la un moment dat, si va cere mai mult...) ...

Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 21:55 de anca

Am un prieten de aproape 3 ani si de abia acuum mi-am dat seama ce mult il iubesc.adevarul e ca suntem foarte diferiti si de aceea intre noi mereu au aparut mici conflicte.intr-un timp credeam ca nu o sa reusesc sa trec peste ele.Am avut o relatie ...

Re: Re: Re: .. ati simtit vreodata ?

din 28 ian 2004 18:43 de georgiana

si ti-ar fii mai bine sa te sacrifici pt. cei din jur? dar viata ta cum crezi ca o sa fie? dar cum crezi ca o sa se simta ea peste 10 ani cand o sa afle ca ai stat cu ea nu pt. ca o iubeai ci numai din recunostinta si din rusinea fata de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3512 din 3731
«   1 ... 3509   3510   3511   3512   3513   3514   3515 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare