Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: P.I.M.P.(care-i mai sexy???!!!) din 6 feb 2004 00:52 de ...
Mie-mi plac cele cu sanii mici, sa-i pot prinde intr-o mana, deoarece mi-e frica sa nu ma sufoc attunci cand este peste mine, daca are sanii mari. (Fobie de la masca di armata).
Si inca ceva: imi place sa aiba fundul mic in asa fel, incat sa-l ...
Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba din 6 feb 2004 00:38 de Agrisan
Am spus ca parerea mea e ca "trebuie sa exagerezi dar sa nu iei initiativa". Apoi analizand problema si apeland la memoria celor traite, mi-am dat seama ca in anumite cazuri se poate aplica si metoda de "a lua initiativa si sa nu ...
Re: Re din 5 feb 2004 23:51 de copilita
sti care e problema multor oameni? cred ca totul li se cuvine, ca e un cadou, pt care nu trebuie sa munceasca nici sa-l obtina, nici sa-l intretina... o relatie trebuie ingrijita, si privita, macar din cand in cand, obicetiv... balanta trebuie sa ...
Re: Re: Re din 5 feb 2004 23:40 de copilita
in momentul in care ti-ai expus problema pe forum, in vazul tuturor, E DREPTUL tuturor sa aiba o parere...
daca tie ti-e teama sa abordezi cu el un subiect, daca tu nu ai voie sa-i cauti prin telefon, ce incredere e asta...? si ce relatie e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul pa din 5 feb 2004 22:48 de copilita
ei, inca nu sti suficient din adevar, ca sa poti aprecia asta... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 18:10 de rul3r
:x Yup.Still a mother fucking loser.That's me!
Si mai am 73 de postari pana ajung eXpert. Mama o sa ma mandresc la toata lumea.:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 15:42 de little1
suite yourself :huh::huh:
sau cumva te-ai atacat :wacko:
invitatia ramane valabila:p
Re din 5 feb 2004 15:00 de necunoscuta
ruptura se va produce mai devreme sau mai tarziu?dar ce tu esti ghicitor in stele?dupa cate vad tot nu ai priceput nimic.este evident ca ma iubeste si ca vom fi impreuna toata viata dar nu asta era problema mea in situatia relatata de mine.eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 14:54 de adeline
Stai linistit ca nu plec!Am spus doar ca este ultima mea disertatie,de acest fel!:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 14:39 de adeline
Sunt de acord ca trebuie sa tii de o relatie!Desi eu vorbeam despre altceva!
Oricum ruptura se va produce,mai devreme sau mai tarziu!Cel putin ,din cate ne relateaza fata despre cum stau lucrurile!Pentru mine este foarte clar asta!Sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 14:05 de necunoscuta
iti multumesc scorpio pt tot.nu stiu dar parca zici ca ma cunosti.exact asa ai vorbit.este exact asa cum ai spus tu.dragostea asta pt el m-a orbit m-a facut din om neom.am avut prieteni care nu m-au jignit niciodata cu nimic si care s-au purtat f ...
Re: Re: Re din 5 feb 2004 14:01 de scorpio
Outch!!!L-o durut!
Re: Re din 5 feb 2004 13:43 de necunoscuta
in primul rand esti un badaran si nu stiu cu ce drept iti permiti tu sa ma judeci si sa ma caracterizezi.
parerile tale oricum nu conteaza dar vreau sa iti spun si eu cateva daca tot ti-ai permis sa ma jignesti.doza de prostie si naivitate o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 13:42 de scorpio
No chiar asa de greu a fost sa lasi un pic aciditatea la o parte??! Cred ca incepem sa ne intelegem...Ceea ce nu inseamna,bineinteles, ca mi-s perfect de acord cu tine,dar... it's a good start!
Crezi tu,man, ca mie nu mi-ar placea sa traim intr-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 10:39 de adeline
Okie,Scorpio!Imi place de tine!Esti baiat istet!:D:D:D:D
Chiar mi-a placut foarte mult cum iti sustii punctul de vedere!Si chiar ar trebui sa ma crezi ca nu conteaza daca esti filolog sau pui faianta ,atata vreme cat nu ai creierul odihnit!
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 feb 2004 02:56 de rul3r
Stupid me.La asa nick nick nici nu mai era nevoie.Ma duc sa-mi fac sepuku.:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba din 5 feb 2004 01:00 de scorpio
Hmmmmmmm....
:( Tare dificil,baiatu' ala!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul parten din 5 feb 2004 00:21 de scorpio
promit sa-ti dau raspunsurile exact pe-ntelesu' tau(acu, ca mi-ai explicat care e)... :D
Mersi! Apreciez efortul!(sincer).(daca am parut discriminator fata de oamenii care mai si citesc...nah o.k.,mea culpa, ce sa zic,imi cer scuze...)(vezi, I ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul parten din 5 feb 2004 00:17 de scorpio
promit sa-ti dau raspunsurile exact pe-ntelesu' tau(acu, ca mi-ai explicat care e)... :D
Mersi! Apreciez efortul!(sincer).(daca am parut discriminator fata de oamenii care mai si citesc...nah o.k.,mea culpa, ce sa zic,imi cer scuze...)(vezi, I ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2004 23:49 de copilita
te-ai uitat de ce gen(ca sa ma exprim frumos, shi sa nu te intreb daca te-ai uitat la sexu' lui adeline) e purtatorul user-ului adeline...? sau tu functionezi pe baza telepatiei?
ar fi interesant sa te uiti...;)
Pagina 3506 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |