Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 21:04 de lavinia
Nuuuu! La tine e altceva!
Mutatiile genetice determina cresterea parului pe partea dorsala a corpului ( in cazul tau de exemplu)!
:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: virgine la 25 de ani din 10 feb 2004 18:38 de onegirl
norocoase ca au pierdut cativa ani de placere si nebunii?
Re: Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 18:23 de hormonul
Ca de exemplu:iti creste mai mult par in nas decat pe cur!:D:D
Re: va plac baietii rasi? din 10 feb 2004 18:14 de matamare
mie imi lac fetele rase;)
Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 17:49 de onegirl
cu pilula traba sta in felul urmator: in primul rand acestea sunt personalizate asa ca ar fi trebuit sa mergi la un planning first si acolo iti recomandau ceva potrivit pentru tine. Apoi...pastila pe care nu ai luat-o in prima zi de ciclu puteai sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau n din 10 feb 2004 13:22 de korbin
Eu cred ca aveti drepatate amandoi: exista femei care n-au probleme in angajarea unei relatii sexuale fara implicare sentimentala, dar aici e o chestie statistica...proportional mai putine femei fac sex fara acoperirea unei relatii de orice fel ...
Re: : O mica dilema din 10 feb 2004 10:25 de taty
Achiesez la ce spune Jan. Imi aduc aminte (sunt mai bine de 14 ani de atunci)si tare ma mai amuz de cum a fost si pentru mine "prima data"...:p
Eram emotionat pana in vf. urechilor. Si ca sa fie tacamul complet, tipa (desieram ...
Re: Vreau sa invat sa fac sex oral din 10 feb 2004 10:01 de Sodoma
Ai dreptate, nu esti chiar in plop, fiindca esti de-a dreptul dusa cu pluta!:wacko::wacko:
Sunt si priceput si am si cheia succesului, dar nu o introbag in orice yala...:p:p
Cat despre cum se face, iti sugerez, fara caterink de data ...
Re: Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 10 feb 2004 09:41 de Y ?
Iar remarca ta, nu arata decat ca nuesti cu nimic mai prejos decat ceea ce critici.
Oricum nick-ul tau demonstreaza ca nu ai depasit varsta refrenului infantil "da', de ce?"...:p
Despre cat" de searbada, dar activa" este in ...
va plac baietii rasi? din 10 feb 2004 08:52 de curios
As fi curios daca fetele prefera ca partenerul sa fie ras, partial ras sau nerasi. De ce?
Re: problema,caut rezolvare din 10 feb 2004 01:14 de Agrisan
Adevarul este la mijloc: el este hiperexcitabil, desi 10 minute de sex nu este putin. Este totusi putin pentru o femeie care se excita greu si preludiul nu este suficient de lung. Acesta, insa poate duce la o ejaculare precoce a barbatului. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu? din 10 feb 2004 01:02 de scorpio
Nu-mi vine sa cred... Tu ai cunoscut vreodata vreo femeie normala(nu ma intereseaza alea pe care le-ai futut),vreau sa zic:ai macar o idee vaga despre cum GANDESTE o femeie?Tare ma indoiesc...Auzi la el...femeia care nu face diferenta intre sex si ...
Re: Re: Metode de masturbare la fete din 10 feb 2004 00:49 de Y
Pentru Alupigus: Ce ar fi sa ne faci la toti barbatii ceea ce spune numele tau citit invers.
Pentru Bella: cred ca o p...(un baiat) ti-ar prinde mai bine decat un vibrator. E mai naturala si mai ieftina.
Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 10 feb 2004 00:43 de Y
Vad ca esti foarte activa, Lavinia: esti pe toate paginile. Si mai ales in discutii fara noima si miez. Ma intreb daca in p... esti la fel de searbada, desi activa.
Penis fracturat??? din 9 feb 2004 23:56 de Agrisan
Lavinia, sti care-i culmea metodicii: sa inveti pe altii ceea ce nu sti. Asta faci tu. Daca esti ceea ce spune numele mi se pare ca nu ai p..., doar atunci cand ti-o da un barbat. De altfel nu esti singura din pagina. Mai invata putina anatomie.
: O mica dilema din 9 feb 2004 23:46 de Jan
Nu trebuie sa te sperii. La primul contact sexual pot aparea o multitudine de anomalii, inclusiv sa-ti moara p... inainte de a o introduce. Una din cauze poate fi si timpul mare de lamurire a partenerei, combinata cu emotia foarte mare pe care o ...
Re: Re: impas in rel de 2 ani? din 9 feb 2004 22:57 de lavinia
Bravo, pentru primul mesaj!
Wellcome to the club!:)
Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 9 feb 2004 22:21 de adeline
Scrieti si pe mail!:D:D
Re: impas in rel de 2 ani? din 9 feb 2004 22:21 de tora
am implinit de curand 3 ani de cand sunt cu un baiat.ar trebui sa stii ca o rel dureaza doar daca e intretinuta!!!(!),iar iubirea e la fel ,e ca un foc pe care trebuiesc puse paie non-stop ca el sa arda,daca vine ploaia poti sa iti iei adio de la ...
Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 9 feb 2004 22:09 de adeline
Psihologul,teoreticianul si practicianul Bebe Mihaescu,va raspunde la intrebarile dumneavoastra existentialiste,care sigur va framanta la fix 22.13 !
Mai bine ma uit la "La Bloc"!Ca "Teo: s-a dus!:D:D
Pagina 3501 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
99 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||