Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 18:23 de hormonul
Ca de exemplu:iti creste mai mult par in nas decat pe cur!:D:D
Re: va plac baietii rasi? din 10 feb 2004 18:14 de matamare
mie imi lac fetele rase;)
Re: pilule contraceptive - dileme din 10 feb 2004 17:49 de onegirl
cu pilula traba sta in felul urmator: in primul rand acestea sunt personalizate asa ca ar fi trebuit sa mergi la un planning first si acolo iti recomandau ceva potrivit pentru tine. Apoi...pastila pe care nu ai luat-o in prima zi de ciclu puteai sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau n din 10 feb 2004 13:22 de korbin
Eu cred ca aveti drepatate amandoi: exista femei care n-au probleme in angajarea unei relatii sexuale fara implicare sentimentala, dar aici e o chestie statistica...proportional mai putine femei fac sex fara acoperirea unei relatii de orice fel ...
Re: : O mica dilema din 10 feb 2004 10:25 de taty
Achiesez la ce spune Jan. Imi aduc aminte (sunt mai bine de 14 ani de atunci)si tare ma mai amuz de cum a fost si pentru mine "prima data"...:p
Eram emotionat pana in vf. urechilor. Si ca sa fie tacamul complet, tipa (desieram ...
Re: Vreau sa invat sa fac sex oral din 10 feb 2004 10:01 de Sodoma
Ai dreptate, nu esti chiar in plop, fiindca esti de-a dreptul dusa cu pluta!:wacko::wacko:
Sunt si priceput si am si cheia succesului, dar nu o introbag in orice yala...:p:p
Cat despre cum se face, iti sugerez, fara caterink de data ...
Re: Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 10 feb 2004 09:41 de Y ?
Iar remarca ta, nu arata decat ca nuesti cu nimic mai prejos decat ceea ce critici.
Oricum nick-ul tau demonstreaza ca nu ai depasit varsta refrenului infantil "da', de ce?"...:p
Despre cat" de searbada, dar activa" este in ...
va plac baietii rasi? din 10 feb 2004 08:52 de curios
As fi curios daca fetele prefera ca partenerul sa fie ras, partial ras sau nerasi. De ce?
Re: problema,caut rezolvare din 10 feb 2004 01:14 de Agrisan
Adevarul este la mijloc: el este hiperexcitabil, desi 10 minute de sex nu este putin. Este totusi putin pentru o femeie care se excita greu si preludiul nu este suficient de lung. Acesta, insa poate duce la o ejaculare precoce a barbatului. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu? din 10 feb 2004 01:02 de scorpio
Nu-mi vine sa cred... Tu ai cunoscut vreodata vreo femeie normala(nu ma intereseaza alea pe care le-ai futut),vreau sa zic:ai macar o idee vaga despre cum GANDESTE o femeie?Tare ma indoiesc...Auzi la el...femeia care nu face diferenta intre sex si ...
Re: Re: Metode de masturbare la fete din 10 feb 2004 00:49 de Y
Pentru Alupigus: Ce ar fi sa ne faci la toti barbatii ceea ce spune numele tau citit invers.
Pentru Bella: cred ca o p...(un baiat) ti-ar prinde mai bine decat un vibrator. E mai naturala si mai ieftina.
Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 10 feb 2004 00:43 de Y
Vad ca esti foarte activa, Lavinia: esti pe toate paginile. Si mai ales in discutii fara noima si miez. Ma intreb daca in p... esti la fel de searbada, desi activa.
Penis fracturat??? din 9 feb 2004 23:56 de Agrisan
Lavinia, sti care-i culmea metodicii: sa inveti pe altii ceea ce nu sti. Asta faci tu. Daca esti ceea ce spune numele mi se pare ca nu ai p..., doar atunci cand ti-o da un barbat. De altfel nu esti singura din pagina. Mai invata putina anatomie.
: O mica dilema din 9 feb 2004 23:46 de Jan
Nu trebuie sa te sperii. La primul contact sexual pot aparea o multitudine de anomalii, inclusiv sa-ti moara p... inainte de a o introduce. Una din cauze poate fi si timpul mare de lamurire a partenerei, combinata cu emotia foarte mare pe care o ...
Re: Re: impas in rel de 2 ani? din 9 feb 2004 22:57 de lavinia
Bravo, pentru primul mesaj!
Wellcome to the club!:)
Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 9 feb 2004 22:21 de adeline
Scrieti si pe mail!:D:D
Re: impas in rel de 2 ani? din 9 feb 2004 22:21 de tora
am implinit de curand 3 ani de cand sunt cu un baiat.ar trebui sa stii ca o rel dureaza doar daca e intretinuta!!!(!),iar iubirea e la fel ,e ca un foc pe care trebuiesc puse paie non-stop ca el sa arda,daca vine ploaia poti sa iti iei adio de la ...
Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 9 feb 2004 22:09 de adeline
Psihologul,teoreticianul si practicianul Bebe Mihaescu,va raspunde la intrebarile dumneavoastra existentialiste,care sigur va framanta la fix 22.13 !
Mai bine ma uit la "La Bloc"!Ca "Teo: s-a dus!:D:D
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 feb 2004 20:55 de lavinia
Depinde foarte tare de fiecare corp in parte, de tipul chiuretajului , de tipul anesteziei!
Nu as putea sa-ti spun mergi linistita ca e super!
Ce pot sa-ti spun este ca e suportabil, trece si nu e un capat de tara!
Ai nevoie de mult sprijin ...
Re: problema,caut rezolvare din 9 feb 2004 20:07 de lavinia
Eu nu am inteles ceva!
Cum adica ai orgasm cu ajutorul masturbarii?
Adica el termina inaintea ta, iar tu ai orgasm dupa, prin diferite alte mijloace?
Pagina 3501 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
102 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |