Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal ra din 16 feb 2004 20:42 de adeline
Cre' ca in pestera!E prea intuneric acolo si nu sunt organizati deloc si vrea fata sa se asigure..!:D:D:D
Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman din 16 feb 2004 20:38 de duran
bai da e incredibil!!!
cum poti intreba asa ceva?
traieste in pestera?:p
Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE UN ORGASM? din 16 feb 2004 20:35 de duran
sefu.... va rog, daca nu cunosti abtine-te !!
da-i doar search si vei gasii!!
Re: Re: Re: Dragoste versus nevoi! din 16 feb 2004 20:35 de lavinia
Bai, cum ti-ai dat tu seama!
Eu sunt Tutankamon si o caut pe Nefertiti!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insa din 16 feb 2004 20:34 de adeline
Baii,nu fii rau..!Fata vrea sa stie sigur-sigur,tu nu vezi de cate ori a postat...(?):D:D
Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcin din 16 feb 2004 20:30 de adeline
Da,ramai insarcinata!Ai grija sa nu faci!Mai bine anal,ca sunt riscuri mai putine!:D
Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin din 16 feb 2004 20:30 de duran
poti sa ramai si o sa nasti o clisma:D:D:blink:
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 19:03 de je
incearca sa te retragi atunci cand simti ca ti vine,,stai timp de vreo 30 secunde cand continuii sa te saruti,,etc.. :) apoi,, incepi din nou,, repetat acest lucru,,ai sa vezi ca te va tine pana la 20 de min ..chiar si la primul Nr :) ! crede -ma
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: credet din 16 feb 2004 18:24 de duran
merg si io la faza asta
Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE UN ORGASM? din 16 feb 2004 17:55 de Pisoias
Si femeile pot ejacula. In engleza exista chiar un nume propiu "squirting" , insa se zice si "female ejaculation".
Vorbind de dictionare, du-te la www.m-w.com (Merriam and Webster, unul dintre cele mai bune dictionare pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: credeti ca din 16 feb 2004 16:33 de YLoveCamelia
ti am spus eu ca nu e indicat a lasa sapa in tentative tardive de afirmare.
sau daca preferi sa te afirmi ca pana acum...go on.. dar nu este benefic chiar si pt potentialul tau cel putin aparent sever restrictionat.
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 16:33 de tataYa
Incearca sa ai o ejaculare cu o zi inainte de actul sexual.In ziua in care faceti dragoste incearca sa ejaculezi prima oara din faza de preludiu(este bine sa ai tot suportul partenerei tale
). Vezi daca al doilea act sexual tine mai mult(nu forta ...
Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin din 16 feb 2004 16:23 de tataYa
risti sa cazi in derizoriu cu intrebarile tale. Multi se intreaba probabil daca sa se oboseasca sa-ti raspunda sau nu.Nu credeam ca mai e posibil in ziua de azi sa fii atat de neinformata.
Nu poti ramane insarcinata daca te rezumi strict la sex ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 15:47 de duran
a doua oara tot repede termini?
Sa zicem ... Propunere ! din 16 feb 2004 10:39 de SexExpert
An Infiintat de curand un canal pe mIRC in care se vb online despre probleme , intrebari , raspunsuri si fantezii despre sex :) ... nu sti daca pot spune numele canalului .. dar cu riscul de a parea ``rau`` am sa`l zic .. :D #SexExpert si apropos ...
Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcinata? din 16 feb 2004 09:33 de ADRY1
buna,
Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcinata?
Astept raspuns pe adresa adriana_ionescu@hotmail.com
Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcinata? din 16 feb 2004 09:31 de ADRY1
Buna,
Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcinata?
Astept raspuns pe adresa adriana_ionescu@hotmail.com
Re: nu stiu ce am facut din 16 feb 2004 03:34 de valy2jan
Pe langa ce s-a spus, mai pot fi si urmatoarele situatii: a avut himenul redus, doar pe marginea vaginului; i s-a rupt datorita unui efort facut prin departarea piciuarelor - gimnastica, sarituri peste obstacole, cazaturi etc; masturbare vaginala ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 16 feb 2004 02:26 de valy2jan
Noi am putea sa-ti dam unele sfaturi, daca ai raspunde la ce te-a intrebat Copilita, precum si la: cat de des faci sex. Incercati ca preludiu, masturbarea completa, reciproca. La varsta ta dupa 10-15 minute poti incepe un alt act sexual. Dar zic: ...
Re: Sex cu o prostituata din 16 feb 2004 02:17 de caca21maca
Da si sa-mi bag pula in masa si familia ei daca mia placut.Am futut-o si fara prezervativ de am inebunit in ziua aia de frica si nervi.Sa-mi bag pula in masa si voi
Pagina 3496 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |