Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ???

din 19 feb 2004 11:22 de duran

crezi ca nu are importanta? daca are doar negi la picioare ?? ai in cazul asta este vorba de cu totul altceva!si oricum ea, nu s-a maritat cu el bolnav. asa ca ....;)

Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !!

din 19 feb 2004 03:57 de Najpaptk

in mod normal cred ca o fata ar trebui sa se planga de durere mai ales prima data deci tu ar trebui sa te gandesti daca s-a purtat ca o virgina sau ca una care a mai avut experienta asta

Re: Re: Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei

din 19 feb 2004 03:50 de Najpaptk

ma...pai daca tot raspunzi macar raspunde si tu ce v-am intrebat ...voi ce parere aveti despre lucrurile astea ca nu ne intereseaza ce vocabular are xander sau nu stiu cine :)

Re: Re: Re: probleme mari

din 19 feb 2004 01:29 de valy2jan

Daca o iubesti cu adevarat lasa sa se "cicatrizeze" simtamantul ei. Referitor la sexul oral, daca ea nu vrea nu o poti face, mai ales acum, cand in mintea ei s-a intiparit faptul ca penisul tau, pe langa ca este scarbos i-a pricinuit si ...

Re: Re: probleme mari

din 19 feb 2004 01:08 de levi82

Cand am zis "ca la carte" am vrut sa zic ca voi tine cont de toate informatiile pe care le-am adunat despre aceasta problema, cam tot ce mi-ati zis voi. Problema este ca sunt foarte :love: zapacit dupa ea si mi-e frica ca nu mai vrea sa o ...

Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !!

din 19 feb 2004 00:50 de valy2jan

Nu te supara ca te contrazic, dar multor femei le place sa apara in fata barbatilor ca fecioara; poate si datorita pretentiilor unor barbati. Am cunoscut o curva, care atunci cand se culca cu barbati necunoscuti, sustinea ca e virgina. Ba o femeie ...

Re: Re: Re: sex la 12 ani??

din 19 feb 2004 00:41 de valy2jan

Atentie! Nu se numeste relatie cu minore, ci pedofilie. Pe pasarica ei scrie puscarie, chiar daca ea vrea. Si apoi, din punct de vedere al eticii masculine te intreb: ai putea sa iti bati joc de ea, facand sex? Ai totusi o varsta care impune o ...

Re: Re: ???

din 19 feb 2004 00:29 de valy2jan

Este o problema foarte delicata. Eu daca as fi in locul lui i-as da, din iubire fata de ea, libertate sa aiba un amant. Am cunoscut un asemenea caz. Dar pentru majoritatea persoanelor, o relatie extraconjugala a partenerului(ei) este o suferinta in ...

Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 19 feb 2004 00:14 de valy2jan

Si cat de multa dreptate ai. Daca nici unul nu cere sau arata ce ar dori, atunci se ajunge la o raceala a relatiilor, la intrebarea: de ce nu-si da seama ce vreau, oare nu are pe altcineva si face sex numai din obligatie? Aceasta este urmata sau ...

Re: virgin la 20 de ani

din 18 feb 2004 23:54 de valy2jan

As spune ca parerea cea mai autorizata ar fi a ta. Esti singurul care poti sa spui de ce. Daca ne intrebi ce parere avem, buna sau rea, eu pot sa-ti spun ca pentru a te dezvirgina poti gasi oricand ocazia. A iubi si a face sex din dragoste e totusi ...

Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 18 feb 2004 23:13 de georgiana

daca spui ca 'cererile' vin abia dupa cativa ani ce te retine langa acea persoana? gandul ca intr-o zi ai sa poti sa iti iei inima in dinti sa discuti ceea ce vrei de la viata sexuala... si intre timp ce faci.... te sacrifici ca ti-e rusine sa ...

Re: ???

din 18 feb 2004 23:05 de georgiana

s-au inventat jucariile pt. satisfacerea libidoului...poate participa si el... dar daca totusi vrei o relatie, fa-o fara stirea lui... doare prea mult

Re: ???

din 18 feb 2004 22:17 de nemesis

Pai eu zic sa-l omoare, daca tot vrea sa scape de el, decat sa-l tortureze cu relaii extraconjugale si cu o asemenea lipsa de respect...

Re: Oral vs. Vaginal

din 18 feb 2004 21:23 de pisicuta

de obicei sex normal,dar daca le place si oral nu e nici o problema,in viata de cuplu,e ceva normal.

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 18 feb 2004 21:04 de pisicuta

da am avut orgasm multiplu,chiar.de obicei orgasmul la fete vine mai greu,bine asta depinde si de pers cu care o faci, cat de mult esti excitata,etc.daca ai gasit pers potrivita e perfect.

Re: Re: Re: Vreau sa invat sa fac sex oral

din 18 feb 2004 17:37 de nemesis

Good point, darling! That's the answer!

Re: prezervativul

din 18 feb 2004 16:22 de Dacnomana

Eu as face-o fara,daca ar fi dupa mine,dar vezi tu ca e dupa sanatate.Am auzit ca prezervativele din poliuretan sunt mai subtiri decat alea din latex si sunt mai bine suportate de voi,baietii.

Re: De ce mint barbatii???

din 18 feb 2004 15:58 de Dacnomana

Pe cine minti tu,mai?Auzi:din motive bine fondate si logice si mai zic unii ca cica sa ne protejeze.Vraja marii.. Stati sa va zic ce minciuna a fost in stare sa zica ex-ul:ca e bolnav "soldatelul" si ca n-ar fi cinstit sa ma tina langa ...

Re: sex la 12 ani??

din 18 feb 2004 15:24 de Infector

Idem Ninja-Schija-American + ... Frate da ce te faci matale daca fata asta ciripeste si ajunge ciripeala la urechile tatalui ei sau a mamicutei ei ....(12 ani se cheama minor aflat in tutela parintilor) si te trezesti cu garda la usha ?Ah?Ia zi ...

Re: nu mai vreau mirosuri

din 18 feb 2004 15:13 de Infector

Te sfatuiesc sa mergi urgent la un doctor pentru analize.Daca ai contactat o BTS timpul curge in defavoarea ta..deci nu mai amana..sa nu iti fie rusine de propriul corp..e vb de sanatatea ta...o clipa de jena salveaza o viata de chin.Nu ai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3491 din 3731
«   1 ... 3488   3489   3490   3491   3492   3493   3494 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare