Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ??? din 19 feb 2004 11:22 de duran
crezi ca nu are importanta?
daca are doar negi la picioare ??
ai in cazul asta este vorba de cu totul altceva!si oricum ea, nu s-a maritat cu el bolnav.
asa ca ....;)
Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !! din 19 feb 2004 03:57 de Najpaptk
in mod normal cred ca o fata ar trebui sa se planga de durere mai ales prima data deci tu ar trebui sa te gandesti daca s-a purtat ca o virgina sau ca una care a mai avut experienta asta
Re: Re: Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei din 19 feb 2004 03:50 de Najpaptk
ma...pai daca tot raspunzi macar raspunde si tu ce v-am intrebat ...voi ce parere aveti despre lucrurile astea ca nu ne intereseaza ce vocabular are xander sau nu stiu cine :)
Re: Re: Re: probleme mari din 19 feb 2004 01:29 de valy2jan
Daca o iubesti cu adevarat lasa sa se "cicatrizeze" simtamantul ei. Referitor la sexul oral, daca ea nu vrea nu o poti face, mai ales acum, cand in mintea ei s-a intiparit faptul ca penisul tau, pe langa ca este scarbos i-a pricinuit si ...
Re: Re: probleme mari din 19 feb 2004 01:08 de levi82
Cand am zis "ca la carte" am vrut sa zic ca voi tine cont de toate informatiile pe care le-am adunat despre aceasta problema, cam tot ce mi-ati zis voi. Problema este ca sunt foarte :love: zapacit dupa ea si mi-e frica ca nu mai vrea sa o ...
Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !! din 19 feb 2004 00:50 de valy2jan
Nu te supara ca te contrazic, dar multor femei le place sa apara in fata barbatilor ca fecioara; poate si datorita pretentiilor unor barbati. Am cunoscut o curva, care atunci cand se culca cu barbati necunoscuti, sustinea ca e virgina. Ba o femeie ...
Re: Re: Re: sex la 12 ani?? din 19 feb 2004 00:41 de valy2jan
Atentie! Nu se numeste relatie cu minore, ci pedofilie. Pe pasarica ei scrie puscarie, chiar daca ea vrea. Si apoi, din punct de vedere al eticii masculine te intreb: ai putea sa iti bati joc de ea, facand sex? Ai totusi o varsta care impune o ...
Re: Re: ??? din 19 feb 2004 00:29 de valy2jan
Este o problema foarte delicata. Eu daca as fi in locul lui i-as da, din iubire fata de ea, libertate sa aiba un amant. Am cunoscut un asemenea caz. Dar pentru majoritatea persoanelor, o relatie extraconjugala a partenerului(ei) este o suferinta in ...
Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat? din 19 feb 2004 00:14 de valy2jan
Si cat de multa dreptate ai. Daca nici unul nu cere sau arata ce ar dori, atunci se ajunge la o raceala a relatiilor, la intrebarea: de ce nu-si da seama ce vreau, oare nu are pe altcineva si face sex numai din obligatie? Aceasta este urmata sau ...
Re: virgin la 20 de ani din 18 feb 2004 23:54 de valy2jan
As spune ca parerea cea mai autorizata ar fi a ta. Esti singurul care poti sa spui de ce. Daca ne intrebi ce parere avem, buna sau rea, eu pot sa-ti spun ca pentru a te dezvirgina poti gasi oricand ocazia. A iubi si a face sex din dragoste e totusi ...
Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat? din 18 feb 2004 23:13 de georgiana
daca spui ca 'cererile' vin abia dupa cativa ani ce te retine langa acea persoana? gandul ca intr-o zi ai sa poti sa iti iei inima in dinti sa discuti ceea ce vrei de la viata sexuala... si intre timp ce faci.... te sacrifici ca ti-e rusine sa ...
Re: ??? din 18 feb 2004 23:05 de georgiana
s-au inventat jucariile pt. satisfacerea libidoului...poate participa si el...
dar daca totusi vrei o relatie, fa-o fara stirea lui... doare prea mult
Re: ??? din 18 feb 2004 22:17 de nemesis
Pai eu zic sa-l omoare, daca tot vrea sa scape de el, decat sa-l tortureze cu relaii extraconjugale si cu o asemenea lipsa de respect...
Re: Oral vs. Vaginal din 18 feb 2004 21:23 de pisicuta
de obicei sex normal,dar daca le place si oral nu e nici o problema,in viata de cuplu,e ceva normal.
Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o din 18 feb 2004 21:04 de pisicuta
da am avut orgasm multiplu,chiar.de obicei orgasmul la fete vine mai greu,bine asta depinde si de pers cu care o faci, cat de mult esti excitata,etc.daca ai gasit pers potrivita e perfect.
Re: Re: Re: Vreau sa invat sa fac sex oral din 18 feb 2004 17:37 de nemesis
Good point, darling! That's the answer!
Re: prezervativul din 18 feb 2004 16:22 de Dacnomana
Eu as face-o fara,daca ar fi dupa mine,dar vezi tu ca e dupa sanatate.Am auzit ca prezervativele din poliuretan sunt mai subtiri decat alea din latex si sunt mai bine suportate de voi,baietii.
Re: De ce mint barbatii??? din 18 feb 2004 15:58 de Dacnomana
Pe cine minti tu,mai?Auzi:din motive bine fondate si logice si mai zic unii ca cica sa ne protejeze.Vraja marii..
Stati sa va zic ce minciuna a fost in stare sa zica ex-ul:ca e bolnav "soldatelul" si ca n-ar fi cinstit sa ma tina langa ...
Re: sex la 12 ani?? din 18 feb 2004 15:24 de Infector
Idem Ninja-Schija-American + ... Frate da ce te faci matale daca fata asta ciripeste si ajunge ciripeala la urechile tatalui ei sau a mamicutei ei ....(12 ani se cheama minor aflat in tutela parintilor) si te trezesti cu garda la usha ?Ah?Ia zi ...
Re: nu mai vreau mirosuri din 18 feb 2004 15:13 de Infector
Te sfatuiesc sa mergi urgent la un doctor pentru analize.Daca ai contactat o BTS timpul curge in defavoarea ta..deci nu mai amana..sa nu iti fie rusine de propriul corp..e vb de sanatatea ta...o clipa de jena salveaza o viata de chin.Nu ai ...
Pagina 3491 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |