Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dedicatie din 20 feb 2004 23:26 de georgiana
esti prea increzuta si mult prea patetica sa ti se raspunda( si totusi ti-am mai dat o sansa sa te reabilitezi)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dedicatie spec din 20 feb 2004 23:24 de lavinia
Nu cred ca ai face o chestie rea!
:lol:
Numai ca trebuie sa te gandesti la consecinte!
Stii foarte bine ca mie imi place ( sa fiu in primele randuri- a nu se intelege gresit) si s-ar putea sa le lase gura apa la fetele astea in asa hal, incat ...
Re: Re: Re: pt giorgianaaaaaaaa din 20 feb 2004 23:18 de georgiana
nici o problema... la mine e abia 21:23 si inca nu mi-e somn ...
Re: Re: pt giorgianaaaaaaaa din 20 feb 2004 23:16 de Alex
Nu prea folosesc msn dar o sa te anunt in seara asta daca o sa il folosesc.tu mai stai aici ca mai discutam pe site.:heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dedicatie speciala din 20 feb 2004 23:02 de georgiana
nu te flata singurica... coarda mea sensibila e prea greu de atins... ideea era sa incepi sa scrii bancurile tale marfa aici ca sa lasi celelalte subiecte in pace sa nu ne mai chinui cu ele la fiecare subiect nou...
atentie toata lumea lavinia v-a ...
Re: Re: Re: Re: ce parere aveti de sexul oral? din 20 feb 2004 22:29 de lavinia
Cine zice ca vreau sa te fac sa razi?
Sau ai avut sentimentul ca m-am adresat tie?:x:x
Prost sentiment!:lol::lol::lol:
Re: pt giorgianaaaaaaaa din 20 feb 2004 22:18 de georgiana
ai msn messenger?
daca da,da-mi nick-ul.
nu am decat mesn messenger din pacate
pt giorgianaaaaaaaa din 20 feb 2004 22:13 de Alex
Si eu te pup.Poti sa imi dai pls o adresa de mail, un nume,un nick pe mirc daca intri, Un nr de celular plsssssssssssssssssssssssssssss
ssss.Te pup:heart::heart::heart::heart::heart::heart::love::love::love:
Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (pro din 20 feb 2004 22:06 de georgiana
mai fat-o.... tu altceva nu ai de facut decat sa spui bancuri? este deja prea mult
Re: Re: Re: ce parere aveti de sexul oral? din 20 feb 2004 21:57 de georgiana
si ce legatura are asta cu subiectul?
propune un subiect cu si despre glume draga daca vrei sa ne faci sa radem
Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 20 feb 2004 21:54 de YLoveCamelia
lavinia, scumpete
inteleg, defapt observ de ceva timp ca iti face placere sa plesnesti reply uri numai sa nu taci.
daca esti moderator nu esti obligat sa raspunzi oriunde,oricum ci mai degraba cred ca obiectiv,la subiect si mai ales ...
Re: Re: ce parere aveti de sexul oral? din 20 feb 2004 21:25 de lavinia
O blonda superba se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca
cu maica stareta.
- Ce e, fata mea?
- Maica stareta, trebuie sa ma ajuti. Am pacatuit foarte tare si vreau
ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?
- Dar ce s-a intamplat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss din 20 feb 2004 20:15 de Aby
ce faci daca el rade de tine cand afla ca nu sti sa saruti?
Re: virgin la 20 de ani din 20 feb 2004 19:57 de just A
ce astepti?
majoritatea fetelor (frumoase)vor un tip experimentat...
nu crezi ca ai asteptat destul?
daca esti pecum ai spus nu inteleg de ce esti complexat! cauta-ti o prietena si experimentati impreuna,succes!
Re: Re: Re: Re: credeti ca e normal sa fii virgina din 20 feb 2004 14:18 de nemesis
Si tu erai acela care spunea ca prea multi dau raspunsuri "la misto"... Pacat ca nu te vezi si pe tine!
Virgina la 16? Nu stiu daca este normal sau nu pentru ca depinde de definitia pe care o dai normalitatii... Virginitatea este o ...
Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme) din 20 feb 2004 14:04 de nemesis
Depinde de varsta, dar presupunand ca esti tanar (2x ani) ar trebui sa dureze 15-20 de minute (in medie).
Personal xxxx (cenzurat) dar pentru asta iti trebuie disciplina :ninja:. Sunt diferite trucuri pentru a intarzia ejacularea, trucuri pe ...
Re: Re: orgasm..am sa-l ating vreodata? din 20 feb 2004 13:05 de Pork
...situatia difera mult de la un caz la altul...am intalnit care nu puteau ajunge la orgasm nici dupa ore intregi de munca dupa cum am intalnit si una care avea orgasm multiplu de 5 stele doar daca o mangaiai usor pe coapsa.
Unele ajung la orgasm ...
Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (pro din 20 feb 2004 10:36 de tataYa
exista riscul ca dupa prima (sau a doau) ejaculare (cea din actul sexual) sa nu mai poata intra in erectie sau sa-i fie foarte greu sa o controleze.Necesita putin exercitiu si cred ca, in cazul lui, nu trebuie sa riste.
Re: salut,am nevoie de un sfat din 20 feb 2004 10:22 de duran
este asa cum spune georgiana...
Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 20 feb 2004 10:21 de adeline
Tu esti cel mai bout dintre toti,dupa parerea mea!:D
Si nu prea cred ca esti mult mai in fata,decat musteriul "adrisant"!:D
Pagina 3489 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |