Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Continenta sexuala!-daca aveti rabdare sa citi din 22 feb 2004 10:16 de lavinia
Si am zis ca produc curent electric, si nici nu stiam ca e adevarat!
:lol:
Au sfeclit-o astia de la electrica cu asa o concurenta....!:lol::lol::lol:
Super lectura ,pentru cafeua de dimineata!:lol:
Re: Re: De ce mint barbatii??? din 22 feb 2004 09:44 de adeline
Am spus doar un banc,nu chiar o parere personala sau poate chiar era o parere personala,privita prin prisma gandirii si principiilor mele!
Sunt intru totul de acord cu tine,doar cu rezerva ca nu numai pe aceasta latura,chestiunea este ...
Continenta sexuala!-daca aveti rabdare sa cititi.. din 21 feb 2004 23:52 de adeline
CONTINENTA SEXUALA
Mici trucuri în arta amorului cu continenþã
Maeºtrii tantrici spuneau cã: “a crede cã fiinþa îþi este limitatã doar la corpul fizic ...
Re: virgin la 20 de ani din 21 feb 2004 23:15 de adeline
Este ceva nefiresc cu tine!Cu atatea calitati? Ar fi trebuit sa...fi deja violat,pe la 16 ani,daca nu vroiai de bunavoie...!:D:D
Re: virgin la 20 de ani din 21 feb 2004 18:42 de DarkAngel
Nush ce sa zic dar eu daca as fi in locul tau mi-as cauta o prietena... zic ca ai asteptat destul ;)
Re: Re: casatorie din 21 feb 2004 15:20 de duran
..are you talking to me???????(?)
Re: Re: sexul-E chiar asa important? din 21 feb 2004 10:38 de duran
ex : manastirea Sambata!
....au si calugari:
lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: The french kiss din 21 feb 2004 10:32 de duran
si daca nu afla?... lasa lucrurile sa decurga de la sine ,fi naturala, si vei fi surprinsa sa aflii cit de bine stii sa saruti!
Re: sexul-E chiar asa important? din 21 feb 2004 10:28 de ODETTE
daca chiar esti impotriva sexului, si te deranjeaza atat de mult ca se vb. despre sex, sa sti ca la noi in tara exista si manastiri
Re: Re: salut,am nevoie de un sfat din 21 feb 2004 10:21 de ODETTE
ai dreptate si mai este un lucru de mentionat: menstruatia nu va mai veni la ora obisnuita
Re: casatorie din 21 feb 2004 10:17 de ODETTE
tu ce crezi cum va fi viata noastra sexuala dupa 5 ani de casatorie? daca stim sa o pastram activa nu cred ca va fi o problema.depinde foarte mult de noi,de cum vrem sa fie: ca atunci cand ne-am cunoscut sau nu
Re: Re: Re: frigiditatea din 21 feb 2004 09:33 de lavinia
:lol::lol::lol::lol:
Da, da, da! E fata!
Si mai e si frigida pe deasupra!
:lol::lol:
Najpac ti-am zis ca ti-as da un premiu?:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt giorgianaaaaaaa din 21 feb 2004 09:26 de lavinia
Adevarul este ca mi-ar place sa plec la greblat...... cu tine!:lol::lol::lol:
Da' crezi ca se supara cineva daca o sa uit sa greblez? Nu de alta, dar cu tine uita omul de ce a plecat, de ce a venit!:lol:
Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin din 21 feb 2004 03:52 de Najpaptk
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cine stie ce copii ies
Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarcin din 21 feb 2004 03:24 de Najpaptk
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cine stie ce copii ies
Re: Re: frigiditatea din 21 feb 2004 01:45 de Najpaptk
prost sau proasta esti ......mi se face greata cand citesc mesaje de genul asta cred ca daca esti fata esti sigur frigida......academica...ptuh s-au adunat ratatii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2004 00:11 de georgiana
gata? pleci? si eu care speram sa am o noapte alba langa calculator sa citesc in continuare bancurile tale si raspunsurile astea ce m-au vrajit cu adevarat
fugi si fa nani dar nu te mai gandi la prasit ...cel putin nu pe aici...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2004 00:07 de lavinia
Da! Poate!
Poate daca te intalneam mai devreme, mi le puneam mai devreme!
Dar un proverb zice ca: niciodata nu e prea tarziu!
Hai sa facem un compromis! Ca tu te pricepi! Voi comentati in continuare, eu fac nani! Si citesc dimineata la cafea! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt giorgianaaaaaaa din 21 feb 2004 00:06 de georgiana
dar nu in londra ca face tara de ras daca descide gura... ea si cu cheeky girls
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sex din 20 feb 2004 23:57 de georgiana
ti-am spus deja ca nu meriti, nu? stai la prasit in romania ca faci tara de rusine daca vii pe aici
Pagina 3488 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
104 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |