Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: punctul G

din 18 feb 2004 14:53 de gtggtg

Poate punctul e G este in "cur" pe romaneste spus . si daca o forat in alta gaura nu avea cum sa-l gaseasca nu?:wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: punctul G

din 18 feb 2004 14:52 de gtggtg

Poate punctul e G este in "cur" pe romaneste spus . si daca o forat in alta gaura nu avea cum sa-l gaseasca nu?:wacko::wacko::wacko:

prezervativul

din 18 feb 2004 14:39 de gtggtg

Baieti si fete aveti ideie daca la fete le place anumite prezervative? si daca da care si de ce?

Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi u

din 18 feb 2004 14:14 de duran

Si daca parerea lui e diferita? cred ,ca un barbat poate fi rece ( o perioada relativ scurta)doar daca alte probleme ii absorb atentia,ex: servici ,griji ,lipsuri etc... sau gaseste in femeia respectiva "locul" eliberarii de tensiune ...

Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat

din 18 feb 2004 14:07 de bebelusa

nu sunt sofacanta cum zici tu...de ce spui "la varsta ta"...consideri ca nu sunt suficient de matura la 17 ani?eu zic ca sunt...in plus 2 ani e ceva timp,si nu as putea de pe o zi pe alta sa sterg totul cu buretele si sa ne ...

Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !!

din 18 feb 2004 13:16 de Dacnomana

Intreaba-te mai intai daca ar fi avut vreun motiv sa te minta!Nu vad de ce sa minta.Ce?I-ai dat cumva vreodata de inteles ca tii neaparat sa fie virgina?Ca daca era presata de chestia asta,atunci poate...

Re: Re: Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a m

din 18 feb 2004 12:49 de xander

de unde stii tu ca era fata mare????? pai numa ea stie dac a fost sau nu!

Re: Re: Re: prima oara...

din 18 feb 2004 12:38 de xander

stii bancu cu bula? Fuma bula la balcon... -Bula tu fumezi la 4 anishori???? zice vecina de la APARTAMENTUL DE deasupra -ha.he.he vecina,daca vrei sa stii am facut shi sex! -cu cine mai copile?????????? -hmm,nu mai stiu ca eram beat!

Re: Re: sex la 12 ani??

din 18 feb 2004 12:33 de xander

esti nebun daca te culci cu ea!..........gandeste -te ca e posibil sa termini repede cu ea.Balauroaicele astea tare-s sucite,.........apropo shtii care-i pedeapsa ptr corupere de minori?Potzi sa mergi tu in instantza cu mii de argumente........Dar ma ...

Re: Re: io 27 ea 34

din 18 feb 2004 11:47 de xander

nu prea vad nici un impediment.....Zici ca are o operatzie pe burta? te deranjeaza?Daca tu nu o gasesti dezgustatoare ,e ok..........in rest gandeste-te caci caracterul conteaza.Operatzia o vede lumea numa la plaja sau mai stiu eu unde,dar ce zice ...

Re: io 27 ea 34

din 18 feb 2004 11:21 de YLoveCamelia

nu, categoric nu poate impiedica o familie sa fie perfecta. ideea ca numai barbatii sunt cei care trebuie sa fie mai in varsta intr o casnicie este o simpla idee preconceputa, deci nejudecata. personal simt ca in cuplul stabil , o femeie ...

Re: va plac baietii rasi?

din 18 feb 2004 10:37 de Infector

Sal.Spre deosebire de alte persoane ce au incurcat forumul cu mIRC-ul eu chiar vreau sa te ajut ..soooo...cel mai bine intreaba-ti prietena cum ar vrea sa fie "jucaria"...poate ei ii place mai cu mot, poate mai "shaved"...ca ...

Re: Re: Re: io 27 ea 34

din 18 feb 2004 10:17 de si eu

Intre mine si sotia mea sunt 9 (!!!) ani diferenta, ea fiind mai mare. Ne-am casatorit cu 4 ani in urma, eu 25, ea 34 si cu un copil dintr-o casatorie anterioara. Intre timp a venit "barza" si la noi si toata lumea este OK! Asa ca, ...

Re: Ce sa ma fac?

din 18 feb 2004 09:46 de Infector

Variante : 1.ia o bere si stai calm ca nu s-a intamplat nimik 2. mergi la "marmacie" si ia un test de sarcina 3. din nou ia o bere sa sarbatoresti ...fie esti tatic fie nu esti. 4.cauta nasi si pune lovele la ciorap!

Re: nu pot sa fac sex oral unei femei

din 18 feb 2004 09:40 de Infector

In primul rand ca in domeniul asta nu putem vb de normal sau anormal.Normal pt mine pt tine nu-i asa de normal :blink: .Poate daca nu te-ai mai gandi la cunilingus ca la ceva ce nu vrei sa faci nu ti-ar mai fi asa greu, gandeste-te ca e ceva ce ...

Re: Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei

din 18 feb 2004 04:37 de MrJiggle

------ Bun! Asa sa-i spui fatukai atunci cand iti sufla in cimpoi. Se cheama quid pro quo - sau 69. Daca ea ti-o face... ma rog, e si vorba de putina evolutie sexuala si mai ales maturitate sexuala. In categoria asta intra si juisarea orala! Ai ...

Re: Re: Re: Ce sa ma fac?

din 18 feb 2004 04:29 de Najpaptk

cred ca erai tare bolnava luna aia sau poate nici nu ai observat ca ti-a venit !!! :)

Re: Re: Re: Sex la menst...

din 18 feb 2004 04:08 de Najpaptk

bv

Re: Re: Re: Sex la menst...

din 18 feb 2004 04:05 de Najpaptk

bv...bine punctat

Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei

din 18 feb 2004 03:37 de Najpaptk

beau si fumez...numa limbi nu dau si nici nu o sa dau :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3492 din 3731
«   1 ... 3489   3490   3491   3492   3493   3494   3495 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare