Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: punctul G din 18 feb 2004 14:53 de gtggtg
Poate punctul e G este in "cur" pe romaneste spus .
si daca o forat in alta gaura nu avea cum sa-l gaseasca nu?:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: punctul G din 18 feb 2004 14:52 de gtggtg
Poate punctul e G este in "cur" pe romaneste spus .
si daca o forat in alta gaura nu avea cum sa-l gaseasca nu?:wacko::wacko::wacko:
prezervativul din 18 feb 2004 14:39 de gtggtg
Baieti si fete aveti ideie daca la fete le place anumite prezervative? si daca da care si de ce?
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi u din 18 feb 2004 14:14 de duran
Si daca parerea lui e diferita?
cred ,ca un barbat poate fi rece ( o perioada relativ scurta)doar daca alte probleme ii absorb atentia,ex: servici ,griji ,lipsuri
etc... sau gaseste in femeia respectiva "locul" eliberarii de tensiune ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac...datzi-mi un sfat din 18 feb 2004 14:07 de bebelusa
nu sunt sofacanta cum zici tu...de ce spui "la varsta ta"...consideri ca nu sunt suficient de matura la 17 ani?eu zic ca sunt...in plus 2 ani e ceva timp,si nu as putea de pe o zi pe alta sa sterg totul cu buretele si sa ne ...
Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a mintit !! din 18 feb 2004 13:16 de Dacnomana
Intreaba-te mai intai daca ar fi avut vreun motiv sa te minta!Nu vad de ce sa minta.Ce?I-ai dat cumva vreodata de inteles ca tii neaparat sa fie virgina?Ca daca era presata de chestia asta,atunci poate...
Re: Re: Re: Am dezvirginat-o sau era deja,si m-a m din 18 feb 2004 12:49 de xander
de unde stii tu ca era fata mare?????
pai numa ea stie dac a fost sau nu!
Re: Re: Re: prima oara... din 18 feb 2004 12:38 de xander
stii bancu cu bula?
Fuma bula la balcon...
-Bula tu fumezi la 4 anishori???? zice vecina de la APARTAMENTUL DE deasupra
-ha.he.he vecina,daca vrei sa stii am facut shi sex!
-cu cine mai copile??????????
-hmm,nu mai stiu ca eram beat!
Re: Re: sex la 12 ani?? din 18 feb 2004 12:33 de xander
esti nebun daca te culci cu ea!..........gandeste -te ca e posibil sa termini repede cu ea.Balauroaicele astea tare-s sucite,.........apropo shtii care-i pedeapsa ptr corupere de minori?Potzi sa mergi tu in instantza cu mii de argumente........Dar ma ...
Re: Re: io 27 ea 34 din 18 feb 2004 11:47 de xander
nu prea vad nici un impediment.....Zici ca are o operatzie pe burta? te deranjeaza?Daca tu nu o gasesti dezgustatoare ,e ok..........in rest gandeste-te caci caracterul conteaza.Operatzia o vede lumea numa la plaja sau mai stiu eu unde,dar ce zice ...
Re: io 27 ea 34 din 18 feb 2004 11:21 de YLoveCamelia
nu, categoric nu poate impiedica o familie sa fie perfecta.
ideea ca numai barbatii sunt cei care trebuie sa fie mai in varsta intr o casnicie este o simpla idee preconceputa, deci nejudecata.
personal simt ca in cuplul stabil , o femeie ...
Re: va plac baietii rasi? din 18 feb 2004 10:37 de Infector
Sal.Spre deosebire de alte persoane ce au incurcat forumul cu mIRC-ul eu chiar vreau sa te ajut ..soooo...cel mai bine intreaba-ti prietena cum ar vrea sa fie "jucaria"...poate ei ii place mai cu mot, poate mai "shaved"...ca ...
Re: Re: Re: io 27 ea 34 din 18 feb 2004 10:17 de si eu
Intre mine si sotia mea sunt 9 (!!!) ani diferenta, ea fiind mai mare. Ne-am casatorit cu 4 ani in urma, eu 25, ea 34 si cu un copil dintr-o casatorie anterioara. Intre timp a venit "barza" si la noi si toata lumea este OK!
Asa ca, ...
Re: Ce sa ma fac? din 18 feb 2004 09:46 de Infector
Variante :
1.ia o bere si stai calm ca nu s-a intamplat nimik
2. mergi la "marmacie" si ia un test de sarcina
3. din nou ia o bere sa sarbatoresti ...fie esti tatic fie nu esti.
4.cauta nasi si pune lovele la ciorap!
Re: nu pot sa fac sex oral unei femei din 18 feb 2004 09:40 de Infector
In primul rand ca in domeniul asta nu putem vb de normal sau anormal.Normal pt mine pt tine nu-i asa de normal :blink: .Poate daca nu te-ai mai gandi la cunilingus ca la ceva ce nu vrei sa faci nu ti-ar mai fi asa greu, gandeste-te ca e ceva ce ...
Re: Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei din 18 feb 2004 04:37 de MrJiggle
------
Bun! Asa sa-i spui fatukai atunci cand iti sufla in cimpoi. Se cheama quid pro quo - sau 69. Daca ea ti-o face... ma rog, e si vorba de putina evolutie sexuala si mai ales maturitate sexuala. In categoria asta intra si juisarea orala! Ai ...
Re: Re: Re: Ce sa ma fac? din 18 feb 2004 04:29 de Najpaptk
cred ca erai tare bolnava luna aia sau poate nici nu ai observat ca ti-a venit !!! :)
Re: Re: Re: Sex la menst... din 18 feb 2004 04:08 de Najpaptk
bv
Re: Re: Re: Sex la menst... din 18 feb 2004 04:05 de Najpaptk
bv...bine punctat
Re: Re: nu pot sa fac sex oral unei femei din 18 feb 2004 03:37 de Najpaptk
beau si fumez...numa limbi nu dau si nici nu o sa dau :)
Pagina 3492 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |