Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma din 25 feb 2004 23:04 de copilita
In schimb, daca tu ai face asta, nu ai fi o rushine pe fata pamantului... :x :x :x el 'pacatuieshte' cu gandul, tu la fel... el o doreshte pe sor-sa... tu vrei sa-l vezi murind, ucis de tine... oare care-i mai mare pacatul, creshtinule? (ca doar ...
Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 25 feb 2004 22:53 de copilita
asha ganditi voi, baietii?? ................ majotitatea celor care au raspuns la idioata ta intrebare, erau de acelashi sex cu tine, shi nu erau de acord cu tine... (?)
aaa...stai, ca am inteles... ei erau ceva mai mult decat baieti... te-ai ...
Re: Re: virgine la 25 de ani din 25 feb 2004 22:17 de copilita
a fi sau nu virgina, nu e nici motiv de rushine, nici motiv de bravura; nici daca eshti, nici daca nu eshti... asha ca...de ce s-ar rushine virginele, sau ..."nevirginele"???
Fight - me din 25 feb 2004 22:00 de Cultu'
Bre taica, ma oparesc ca ma frige limba ta aspra pe c.r
Acum serios:
M-a scos din sarite faptul ca iti bati joc de oameni care vin aici sa afle niste lucruri. Si nu e normal sa le raspunda unul ca tine care are nevoie de net pana si cand ...
forma din 25 feb 2004 18:50 de aura
mi pare rau ca nu am specificat in primul meu mesaj:eu inca sunt virgina.ma gandeam daca acum cat timp inca nu am facut dragoste ejaculeaza foarte repede ma gandesc ce se intampla cand o sa-o facem.aceasta ejaculare poate fi precoce si din cauza ...
Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 18:50 de unu'
Am si eu o intrebare pentru tine: tu cauti de fapt o relatie serioasa cu o fata, bazata pe dragoste, respect etc sau problema ta este strict sexuala? Nu e chiar asa de greu sa-ti gasesti o partenera de sex. Parerea mea este sa incerci o ...
Re: Despre Cupluri din 25 feb 2004 18:22 de nemesis
:blink:
Despre Cupluri din 25 feb 2004 17:28 de WhiteAnge
De ce de cate ori vrei sa ii spui ceva iubitei/iubitului tale/tau nu reusesti,ceva te retine sa ii spui,sau daca vrei sa faci dragoste cu ea/el nu poti caci nu stii ea/el ce vrea.Ar trebui cumva sa isi dea un "semnal" unul altuia, NU ...
Re: Re: vagine de marimi diferite? din 25 feb 2004 14:31 de gtggtg
EU STIU CA SUNT DE DOUA MARIMII:
1 CARE LE FAC FELUL CU SCULA
2 CARE LE FAC FELUL CU LIMBA
PS DEPINDE DE MARIME SI DE PREFERINTE
Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman din 25 feb 2004 14:20 de Aty
Da.:lol:
Si scuze pentru subiectul gol. Nu eram chiar atent unde si ce apas. Se mai intampla sa greseasca omu' doar acesta il caracterizeaza. Nu??
Re: Vreau sa stiu daca fac sex anal raman insarci din 25 feb 2004 13:57 de Infector
Nu ma simt ca-s nesimtit.Si la ce aberatii ai mai expus pe forum ca subiecte sau raspunsuri nu stiu cat de fraiera esti si tu .
PS: Nu o spun numai eu ...cand zice unu zici ca-i el nebun dar cand spun 2 deja bate la ochi :ninja::blink:
N-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 25 feb 2004 13:22 de Infector
Ba vere ce te oparesti asa?Daca esti jupan da-te pe fatza ce bagi un nick Anti si faci afirmatii la adresa mea.
Mi-e imi place ce fac si cum sunt si nu ma intereseaza parerea altora deci...mai bine aplica tu sfaturile alea ca nu ma'ntereseaza sa ...
Re: e prea mica din 25 feb 2004 13:19 de Infector
Hai lasa-ne ... chiar asa?Mai sa fie :blink::ninja:
Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 25 feb 2004 13:14 de Infector
Ba vericule mai conteaza si cum te prezinti..ca eu daca eram fata si tu erai un nasoi nu te lasam la "vizuina" nici in 2007 cand ne aliniem la standardele UE (ca sa fie o legatura cu occidentul din mesajul tau):ninja::blink:;)
Re: vagine de marimi diferite? din 25 feb 2004 13:09 de Infector
Aaaaa ... e ca la setu de chei , de 10, de 13 ...depinde de "surub" :ninja::blink: Wahahahahaa
Ce vroiai ma sa fie STAS , marimi standard ....doar nu-s facute pe banda...daca ai observat tu nici "veveritzele" fetelor nu ...
Re: Re: Cum sa cuceresti un barbat! din 25 feb 2004 13:05 de Infector
Corect! Tranteste niste aberatii de o rog cand o sa-i fete mintea sa-mi dea si mie un pui sa-l impaiez sa-l duc la Antipa :ninja::blink:
PS: Daca nu eu atunci cine
Re: Re: Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 12:57 de MeWannaDoIt
Sper sa am si eu norocul tau,sa gasesc o fata disponibila ca deja mi-e si jena sa mai spun ca sunt ink virgin.Plus ca eram si stresat de ideea de durere sau alte povesti ce le mai auzeam pe la prieteni dar acum o dau dracu.:.
Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 12:55 de MeWannaDoIt
Daca ar fi asa de simplu..unde draq gasesc eu una disponibila ca de cand le caut si le vrajesc si nimik ;), ca-n melodia aia de la Parzitii "Alerg dupa femei sa le f** /Da nu pot sa le prind".:blink:
Re: Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 12:11 de Putaridis
Tataie...la varsta ta eram si eu "virgin" desi cele mai multe ocazii le avusesm la 18 -19 ani atata doar ca prietenele pe care le aveam la varsta respectiva "se respectau" iar eu nu aveam rabdare. Erau virgine si ele teoretic ...
Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman din 25 feb 2004 10:45 de idioat-o
Esti proasta cu craci!!
Ce se intampla bai fato in stomac ?
Are legatura cu niste ACIZI !!!:wacko:
Pagina 3482 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |