Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: masturbarea din 5 aug 2003 18:30 de LatinSexyGuy
Depinde ... daca esti addicted s-ar putea sa o tzii tot asa si daca o sa iti gasesti o femeie care sa iti faca treaba ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau prosti din 5 aug 2003 18:27 de ady
Nu e mentalitatea mea, asa gandesc toti clientii despre tarfe.
Daca atunci cand faci sex nu te intereseaza ca si fata sa se simta bine inseamna ca o desconsideri. Este un obiect sexual.
Sex prin Sms din 5 aug 2003 18:27 de LatinSexyGuy
Zilele trecute imi povestea un amic cum ca ar exista multa lume care face sex prin sms ... un fel de cybersex zic eu ... chiar exista oameni care fac asta si daca da care este senzatia?
Re: virgina sau prostituata~ din 5 aug 2003 16:17 de DarkAngel
Sa te casatoresthi cu o prostituata..poi man aia se f... cu totzi numa cu tine nu.. si apoi ce meserie faina stie..si daca o ia politzia.... sa dus si meseria...sau niste boli venerice de la vreun client ceva...com on man get real and wek up ...!!! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau prostituat din 5 aug 2003 15:09 de TendrePoison
fii fara grija... si pentru mentalitati ca a ta exista un 'rang'... daca as avea mai mult timp, poate ca ti l-as scrie, dar este un numar prea mare dupa logica clasificarii tale :x
: Re: ce doreste o femeie de la din 5 aug 2003 13:35 de ade
depinde de femeie,unele vor doar aventuri,iar althele relatzii serioase shi intr-o relatzie serioasa avem nevoie de afectziune,sa ne alinte tot thimpul,sa ne iubeasca,dar shi noi la randul nostru trebuie sa facem astha,daca sunthem egoiste nu cred ...
Re: Re: Re: .. hm .. sa fiu amanta? din 5 aug 2003 12:54 de esca
:p... ei.. asa ma gandeam si eu..
sunt singura, nu mai este nimeni in viata mea,... nu am ganduri de casatorie... si poate am de castigat experienta..
De mine depinde cum va fi, si daca stiu sa mentin ... relatia
.. sarea si piperul... ...
Re: cum poti iubii doua femei in acelasi timp? din 5 aug 2003 12:46 de DarkAngel
Este posibil sa iubeasca doua femei...mai ales daca s-a atasat de ele ff mult...sau poate nevasta nu ii mai satisface nevoiile dar el tot o mai iubeste dar are nevoie si de o amanta sa isi satisfaca fanteziile...:blink:
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 5 aug 2003 11:40 de DrSexpert
eu daca as putea da timpul inapoi as face-o ca sa joc la loto cu numerele castigatoare din prezent :lol:
Re: Re: Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 5 aug 2003 10:32 de TendrePoison
respectiva actiune nu este izolata, ci este rezultanta unui anumit comportament, unei anumite psihologii si are, la randul ei, ecou la scara individuala si sociala... de aceea, intoarcerea in timp implica ceva mai mult decat simpla schimbare a ...
Re: CE ESTE FELATIA? din 5 aug 2003 07:53 de nico5xII51
un deliciu mult gustat de barbati.poate fi un preludiu sau sex propriu zis.daca e complet ai grija cu finalul,aici barbatii au diferite fantezii,vezi la care te adaptezi.Le place ejacularea pe sani ,pe fata,sa fie inghitita,etc,nu le place ca fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau prostituata~ din 5 aug 2003 06:22 de ady
Atata timp cat le poti cumpara ca pe o marfa si poti face ce vrei cu ele inseamna ca si-au pierdut demnitatea de persoana, iar pentru clienti nu sunt decat obiecte sexuale din moment ce nu conteaza daca si ele se simt bine
Re: masturbarea din 5 aug 2003 04:47 de axxa
F simplu: sex.
de unde ai cazut? din 5 aug 2003 03:54 de axxa
...calu face bulgari ,pisica mininca covor,viermele are paduchi,gaina roare guma SPERMint,elefantu sare gardu,soarcele minca nisip,buha face pui....
Re: SEX ANAL din 5 aug 2003 03:07 de axxa
Parere buna.E cool senzatia,daca nu ai probleme cu hemoroizi.;)
Re: Re: Re: Re: e normal ca sperma sa se scurga di din 5 aug 2003 02:53 de axxa
...Asha...shi (?)
Re: Re: Re: e normal ca sperma sa se scurga din va din 5 aug 2003 02:23 de osiris1394
... era bine si frumos daca nu ai fi copiat unele raspunsuri mai vechi (legate de relatii sexuale in imponderabilitate) de la nemesis si de la mine.
... si nu sunt experimente noi.
:ninja:
Re: e normal ca sperma sa se scurga din vagin? din 5 aug 2003 02:07 de axxa
Ai o problema grava ! Io cred ca tu bei prea multe lichide si de la aia se trage.Da-o pe sosuri,budinci etc.Nasoala treaba.Ca sa poti avea urmasi (mai bine nu)ai 2 posibilitati:
1.ori o tzii cu craci-n sus pina te asiguri ca e formata celula ...
Re: Re: care e solutia pentru lipsa de chef? din 5 aug 2003 01:45 de osiris1394
te sacrifici tu, axxa ? :D ( pt. fericirea celor doi ? )
:lol:
:ninja:
Re: ce vor barbatii??? din 5 aug 2003 01:41 de axxa
Ei..ce? maratoane sexuale daca se poate cu cele mai neimaginabile orgii.Asta vor.Vor ca femeia sa stie sa fie perversa.Sa conduca ea,si sa aibe imaginatie.Sa faca felatie cu marul lui Adam,si sa inghita.tot barbatii ar mai vrea sa-si cheme si ...
Pagina 3608 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |