Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 1 aug 2003 18:54 de anubis
De regula greselile de inceput de drum (in orice domeniu) sunt cele pe care fiecare doreste sa le indrepte...asta presupunand ca le-a savarsit.
Te intreb si eu acum, alaturi de DarkAngel, tu ce greseli ai indrepta?
Re: virgine la 25 de ani din 1 aug 2003 17:47 de nik
Eu am 26 ani,tot cu facultate si am aceeasi problema. Deci nu mi se pare nimic de neiertat. Oricum concluzia e ca ca trebuie sa nu mai pierdem timpul. Daca crezi ca ai putea incepe o relatie prin internet, atunci incearca cu mine.
Si eu vreau sa ...
Re: Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?! din 1 aug 2003 17:39 de DarkAngel
Homosexualitatea nu este o boala... si pana la urma urmei fiecare ii liber sa aleaga ce vrea si ce ii place...si daca e diferit inseamna ca ii bolnav...daca traiam cu cateva sute de ani in urma..mai ziceatzi ca ii vrajitor..sau cine stie ce si de ce ...
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 1 aug 2003 17:22 de DarkAngel
Poi as face ceva lucruri... as indrepta unele gresheli...altele leas lasa...cel mai mult as vrea sa dau timpul inapoi la momentele in care am ezitat si sa nu mai ezit si cred ca as fi mult mai castigat...dar nu prea e bine sa ai regrete... eu incerc ...
Daca ati putea da timpul inapoi! din 1 aug 2003 15:36 de sabba
Cred ca tuturor ne-a parut rau, macar o singura data, ca nu am fost inzestrati cu aceasta putere!
Daca ati avea aceasta oportunitate ce greseli ati indrepta? Ce ati face si ce nu?
Re: e normal ca sperma sa se scurga din vagin? din 1 aug 2003 15:27 de sabba
Intrebare newcommer!
Raspuns newcommer!:
Nu! Nu e normal sa se scurga! E normal sa o stochezi, sa o depozitezi, sa o etichetezi!
Asa cum unii isi fac crama si eticheteaza vinul: productie 75,76,etc, asa se face si cu sperma!
Incearca si anunta-ma ...
Re: sinuciderea .........ultima solutie? din 1 aug 2003 15:20 de deprimatul
Eu zic ca inca esti fericit,eu n-am:
familie,prieteni,prietena.Pe mine nu ma iubeste nimeni!Eu chiar is futut!Ma duc sa ma impusc.Pa!
Re: oare? din 1 aug 2003 14:56 de sabba
Te-ai lamurit?
Daca da, iarta-ne data viitoare cu angoasele astea ale tale!
Re: preludiu... din 1 aug 2003 14:32 de DarkAngel
Corect.. daca nu este un preludiu destul de lung inainte de actul sexual...este foarte probabil ca fata sa nu se simta bine...ele se excita cel mai mult din preludiu....
Re: sinuciderea .........ultima solutie? din 1 aug 2003 14:18 de DarkAngel
Pai man in primul rand trebuie sa gandesti pozitiv chiar daca lucrurile merg prost nu trebe sa iti pierzi increderea de sine indiferent ce sa-r intampla..si alcoolul nu este o solutie ala te tampeste de cap de nu mai sti nimic...si in privinta ...
Re: Sunt bazat - dar degeaba din 1 aug 2003 14:02 de DarkAngel
pai bine mah.. tuh crezi ca asta conteaza...ca sa iei tarfe pe gratis te ajuta foarte mult..dar cam atata...daca vrei o prietena..trebe sa ai "greieri" un orgoliu ceva mai scazut si sa nu fie gasca pe langa tine..ce vrei sa dovedesti prin ...
Re: SEX ANAL din 1 aug 2003 13:52 de DarkAngel
Nope nu am facut..dar am auzit ca este ff placut pt fata daca este facut cum trebe..stimuleaza ff multi centrii nervosi..si chiar si punctul G
Re: help for me din 1 aug 2003 13:39 de DarkAngel
Poi man daca eu as fi in locul tau mas apuca de un spot mai dur..si mias face ceva mai mult tupeu ca defapt daca spui unei fete ce simtzi..ce se intampla te taie ?....
Da-i inainte cu tupeu ca o sa mearga...dar nu exagera :,
Re: Re: SEX ANAL din 31 iul 2003 21:53 de gigi
:blink:esti pranoia
Re: Sunt bazat - dar degeaba din 31 iul 2003 21:23 de Antonio
nu te speria . ai patit exact ca mine te-ai crezut prea superior si nu ai stiut sa te porti cu o fata.
daca ai lucra putin la comportament va fi altfel.
iti garantez .
incearca si vei afla:blink:(!)(!):ninja:
Re: Sunt bazat - dar degeaba din 31 iul 2003 21:23 de Antonio
nu te speria . ai patit exact ca mine te-ai crezut prea superior si nu ai stiut sa te porti cu o fata.
daca ai lucra putin la comportament va fi altfel.
iti garantez .
incearca si vei afla
Re: Re: fraul preputului din 31 iul 2003 20:21 de relu
bine dar acum pt. ca sunt virgin am ata inelastica si preputul neitins la maximum. preputul nu se intinde de tot atunci cand penisul este in erectie.
mu imi explic
Re: Sunt barbati mai receptivi sexual decat femeil din 31 iul 2003 18:06 de LatinSexyGuy
Mai receptivi la ce? Adica daca barbatii isi doresc mai mult sa faca sex decat femeile ... daca barbatii se gandesc toata ziua doar la sex ... eu cred ca ei se gandesc ... femeile il fac ;)) ... fii mai precis(a)
Re: fraul preputului din 31 iul 2003 17:38 de LatinSexyGuy
Nu este neaparat sa ti se rupa ata ca sa nu mai fii virgin ... sa stii ca multi barbati nu au ata rupta ... aceasta capata o elasticitate sporita si nu cred ca ai avea putza mai mare daca ai avea ata rupta ;)
Fraul preputului din 31 iul 2003 17:33 de relu
daca se rupe ata penisul devine mai mare atunci cand este in erectie(?),avand in vedere ca fara ata rupta, preputul nu se intinde la maximum.
Pagina 3611 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |