Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: afemeiat din 3 aug 2003 23:22 de toxiangel
baga mana cat mai poti ca dupa aia o sa vrei si nu mai ai cu ce... stai linistit ca daca nu ai prietena nu e rusine sa fi afemeiat... e chiar bine...:P
Re: Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 3 aug 2003 16:11 de PapiIIon
raspunsul e simplu: tu ai manca o prajitura care deja a fost savurata de altii?
o fata care se pastreaza, daca intr-adevar o face si nu e refuzata, merita toata stima celui care o merita
Re: Re: Re: Cea mai indrazneata fantezie din 3 aug 2003 15:13 de DENICK
SEXUL CU O FATA INTRE 15 SI 18 ANI ATAT TIMP CAT ESTE CINSIMTIT DE EA NU REPREZINTA O INFRACTIUNE, CI NUMAI DACA EA ARE MAI PUTIN DE 15 ANI(CHIAR DACA CONSIMTE).
Re: din 2 aug 2003 23:21 de Cookie
daca`mi prelungeste ciclu`..asta nu inseamna ca.. , nu? :)
10x
Re: virgine la 25 de ani din 2 aug 2003 23:13 de om bun
Daca ai ramasa virgina pana acu sa sti ca nu e bine!!!
Tre sa iti cauti pe cineva sa te frece urgent !daca vrei sa corespondam dami mmail la bmbagent@k.ro
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 2 aug 2003 22:36 de ankke
eu ma simt super bine asa cum sunt si chiar nu as vrea sa dau timpul inapoi pentru ca nu am facut greseli atat de mari incat sa imi doresc acest lucru...life is so beautiful!!!
Re: gelozia din 2 aug 2003 19:48 de DarkAngel
Este normal sa fi geloasa ... mai ales daca ti mult la el... cee ce cred eu ca ar trebui sa faci ii sa portzi o discutie cu el si sa ii explici ce simtzi si de ce si ceea ce crezi,...
Si cred ca se va rezolva de la sine daca vorbeti...B)
Re: Daca ati putea da timpul inapoi! din 2 aug 2003 18:25 de camelia
Cred ca toti am vrea sa d-am timpul inapoi, dar nu se poate!!
tot ce se face doar spre bine din 2 aug 2003 16:54 de john doe
nu esti prima care simte placere in timpul violului. Ai grija sa nu iti faci complexe pe chestia asta, ca ai fost agresata si tia placut, si de fapt nu trebuia, sunt pacatoasa , chestii de astea. in rest nu stiu ce sa mai zic:) de reclamat nu stiu ...
virgine la 25 de ani din 2 aug 2003 16:41 de john doe
pai eu cred ca ea a crezut ca daca se implica intr-o relatie mai serios, o sa i se ceara sa face dragoste, sex..si asa ceva este inacceptabil, de a dreptul scarbos, cum vreodata sexul sa fie ceva placut? Nu ti a zis mamica ca asta vor barbati de la ...
Re: Ce-i in mintea lui? din 2 aug 2003 16:33 de anubis
Se prea poate ca prietenul asta al tau sa isi fi dat seama ca nu-si doreste o relatie cu tine, iar acum sa se ascunda in spatele afirmatiei ca nu vrea sa strice ce-a fost intre voi.Spune-i ca nu te supara sa afli ca este asa, daca intr-adevar ...
din 2 aug 2003 16:30 de johndoe
Nu mai face sex pe ciclu, ca ti l prelungesti...ai rabdare sa treaca, 3-5 zile cat o fi.
Daca inca mai persista dute la un control.
Orice s-ar intampla poate fi ceva banal care se poate complica in timp netratat. Deci du-te!!!
Re: Re: hmmz....deci...? din 2 aug 2003 15:12 de Cookie
bine, bine .. care celelalte raspunsuri ?
sau daca nu..tu nu poti sa ma ajutzi ? :) pretty plz ! 10x
Re: E greu de facut educatia sexuala din 2 aug 2003 02:03 de teo
Considera asta pt ca asa a fost invatata de ceilalti colegi.Poate ca totusi ar trebui sa o indemni sa dicute si cu tatal ei despre asta, poate ca ar iesi ceva interesant.Oricum,educatia ei este si responsabilitatea lui.Poate ca ar fi bine daca ar sti ...
Re: am fost violata din 2 aug 2003 01:13 de toxiangel
doamne fereste...stau si citesc pe forumu asta si ma mir cate idioteni le mai paote debita capul... te crezi interesanta daca vi cu un asa subiect... vrei sa te afli in treaba... uite ca reusesti... mergi la un psiholog!!!!!!!!!!!!!! cat mai repede ...
Re: cu si despre ruperea atzei din 1 aug 2003 22:53 de DarkAngel
Pai/.daca fata nu e virgina si prea stramta si nu face sex brutal nu prea are de ce sa se rupa...
Re: Totusi mi-e teama... din 1 aug 2003 22:51 de DarkAngel
NU exista o varsta standard la care sa incepi viata sexuala ...si daca il iubesti si vrei sa o faci cu el nu vad de ce nu...si daca vrei poti sa spui si parintziilor nu cred ca au ce sa iti faca... doar nu ai facut nimic rau..il cunosti si il ...
Re: intre doua varste! din 1 aug 2003 22:31 de DarkAngel
Ar fi ceva sa le ai pe amandoua... dar mai mult ca sigur nu sunt ele deacord :D shi atunci eu daca as fi in locul tau as alegeo pe aia cu care ma cunosc de mai mult timp...mi se pare mai logic asa ...
Tuh ce zici ? B)
Re: Cum se vindeca neancrederea? din 1 aug 2003 22:29 de DarkAngel
Pai.. depinde si de ce experientze anterioare o avut fata respectiva... daca a fost inshelata acuma are incredere mai greu...si depinde si de comportamentul baiatului...dar daca is de doi ani impreuna ..ceva suna ciudat daca nu ai incredere in cineva ...
Re: Will Somebody Answer ?? din 1 aug 2003 22:25 de DarkAngel
Hmm... pai daca esti asa de stresata de chestia asta eu iti recomand sa mergi pe la un doctor...sau sa iti faci un test..
I hope it will turn out ok...:unsure:
Pagina 3610 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |