Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: gelozia din 31 iul 2003 12:08 de symyna
Este normal sa te simti un pic amenintat/a atunci cand iubesti si esti la randul tau iubit/a.Dar daca este mai mult decat atat atunci clar ca exista o problema de comunicare,nu exista incredere deplina si de aici pot aparea destule probleme de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 iul 2003 10:30 de LatinSexyGuy
Felatia.Pai sa o luam pe puncte:
1.te pui in genunchi
2.Ii dai pantalonii jos
3.O scoti afara
4.Pui guritza si iti faci treaba cum stii mai bine
5.la urma daca se intampla ceva insemna ca e ok ... daca nu tipu` ori e impotent ori tu ai facut o ...
Re: Re: statistica :) ??? din 31 iul 2003 09:36 de vorbaretzu
Am sa va tai putzele, futacioshilor ! :lol:
Re: e normal ca sperma sa se scurga din vagin? din 31 iul 2003 06:34 de Guest
Re: De ce femeile sunt tot timpu nemultumite ? din 31 iul 2003 01:10 de toxiangel
tu esti prost?..crezi ca daca ti s-a intamplat tie o data e un lucru general valabil?...NU...si cauta-ti alta...
Re: statistica :) ??? din 31 iul 2003 00:45 de toxiangel
folositi prezervativu si mereti la oricine ca nu patziti nimik...daca ganditi putzin...
Re: Uite raspuns!!!! din 31 iul 2003 00:35 de batranul
bravo! i-mi place cum gandesti! tine-o tot asa!
Cateva raspunsuri! din 31 iul 2003 00:15 de john doe
Sau sa ramai gravida:(
in rest e ceva normal
Re: Cateva intrebari! din 31 iul 2003 00:11 de toxiangel
atata s-a vorbit pe forumul asta despre dezvirginare si nu cred ca mai e ceva nou se zis... cat despre parutul rau.. nu are de ce...adica daca nu ai avut ghinionul sa iei vreo boala chiar de prima data...
Uite raspuns!!!! din 31 iul 2003 00:03 de John Doe
De la florareasa pentru danutz : Cati ani ai copile? De fapt nu conteaza ca ai o gandire clar infantila, idioata, retarda, etc...nu vreau si nu cred ca ar ajunge spatiul sa te descriu......Zi cati ani sa vedem cu toti...12-17 cred eu..nu mai ...
Cu cea mai mare placere:) din 30 iul 2003 23:51 de John Doe
Pai asa ca chestie, eu nu recomandam un filozof ci o cugetare de a lui...si chiar nu stiam ca s-ar fi sinucis..
iar tu esti perfect pentru cugetarea ----Dintr-o idee geniala pot fi scoase toate cuvintele------- departe de a fi geniala ...
Re: Re: Re: Uite raspuns!!!! din 30 iul 2003 23:43 de Danutz
tare amuzant si florareasa. nu anunt deoarece de asta e neasteptata. Daca nu ai incredere nu ai NIMIC in familie, mai bine afla la inceput.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: u din 30 iul 2003 23:29 de Danutz
maine cred ca iesim...numai daca e frumos afara...pote iese ceva
Deci e zabaloasa Mah?
LOL, e nu e este problema ta ca tu ai defacut cutia Pandorei...
Dar in general esti un copil care face ce vrea fara a gindi la consecinte, deci Noroc si ...
Re: statistica :) ??? din 30 iul 2003 23:23 de Danutz
daca 20.000 au SIDA atunci citi au HIV (virusul care devine SIDA) si pot raspindi chiar fara a stie. Imi este frica de femeile romane deoarece majoritatea barbatilor sa duc la curve si pe urma vin acasa si chiar fara noroc aduc HIV in familie. Ce ...
Re: De ce femeile sunt tot timpu nemultumite ? din 30 iul 2003 23:14 de camelia
Femeile nu sint nemultumite, cum spui tu , este posibil ca ,sint putin mai sensibile ...
Re: Lol din 30 iul 2003 22:58 de qqq
nu te judec decat din premisa celor spuse de tine . cu o prietena se presupune ca comunici si la alte niveluri nu numai sexual iar in acest caz ii poti spune si ce te deranjeaza .daca u renunti la ea numai pt ca nu-ti place cum o face ....
Re: Cu cea mai mare placere:) din 30 iul 2003 21:32 de nemesis
:lol::D:lol::D
Mda... hai sa nu uitam, ca Blaise Pascal, s-a SINUCIS!!!
Eu te-as sfati sa-ti alegi un filosof mai optimist, in cazul in care vrei sa convingi pe cinava sa nu se sinucida; sau cel putin o idee mai vesela...
Re: Cu cea mai mare placere:) din 30 iul 2003 21:30 de nemesis
Mda... hai sa nu uitam, ca Blaise Pascal, s-a SINUCIS!!!
Eu te-as sfati sa-ti alegi un filosof mai optimist, in cazul in care vrei sa convingi pe cinava sa nu se sinucida; sau cel putin o idee mai vesela...
Re: Re: Re: Re: sinuciderea .........ultima soluti din 30 iul 2003 18:16 de loly
Da, am ajuns la orgasm. Dar asa cum intodeauna exista un dar, el este si aici. Totul se datoreaza partenerului meu actual. Ceea ce tine de mine - eu am invatat sa uit lucrurile urate care vreodata s-au intamplat cu mine. Sa stii ca ...
Re: sinuciderea .........ultima solutie? din 30 iul 2003 15:33 de vorbaretzu
Sinuciderea e cea mai mare libertate, daca stii cum sa profiti de ea... Ia cutitul, pistolul, funia in mana si uita-te cu atentie la ele... In cateva secunde vei fi mort, eliberat de orice durere. Dar nu esti curios ce se ve intampla in continuare ...
Pagina 3612 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |