Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva

din 27 iul 2003 17:38 de Danutz

bah sorry de limbaj da`e spart tare asta . danut, decrepitule..asta e tot ce tzi poate fata jegul tau incomensurabil de tentativa de minte ? "par jos ca nare timp de ras..si padure cu buze zabaloase "? ori esti un copil mai mult ...

Re: Re: e destul __cm?

din 27 iul 2003 01:40 de osiris1394

:p

Re: e destul __cm?

din 27 iul 2003 01:29 de toxiangel

tuti dau raspunsuri apropiate de adevar... dar nu vor sa iti impartaseasca secretele barbatiei... dar eu nu sunt ca ei si iti voi spune ..ca sa iti creasca mare trebuie sa o condimentezi si apoi creste... pui piper si scortisoara.. intreaba medicul ...

Re: sinuciderea .........ultima solutie?

din 27 iul 2003 01:11 de toxiangel

sati calm(a)... nu am citit ce ai scris dar orice ar fi crede-ma ca nu sinuciderea e ultima solutie... mai bine pleci din orash:)

Re: Everything Is A Game...

din 27 iul 2003 00:50 de toxiangel

aici apare o noua bifurcatie... intre femomenul de a face sex si fenomenul de a sta pe un pat ca o panselutza... e o diferenta destul de mare... nici fetele nu cred ca pot sa faca sex cu oricine mai ales daca nu sunt atrase fizic de acea persoana ...

Re: Re: 2x2=?

din 27 iul 2003 00:24 de osiris1394

xander, daca incerci sa dovedesti cat esti de penibil .. ai reusit cu brio :x felicitari ... pe unii oameni (mici ca si caracter),ii roade crunt invidia ...:blink: :ninja:

Re: Re: am facut sex pt prima data . mi-e teama d

din 26 iul 2003 23:01 de mihaela

ok next time asa am sa fac cu sigurantza ca cine se arde cu supa sufla si-n iuaurt nu? shi... :) testul de sarcina a iesit negativ shi toate-s bune shi frumoase

The great unknouw!!!!

din 26 iul 2003 15:52 de johndoe

Danutz...sa le tragi de par poate vor colegele tale din primara... problema astaa fost pusa si la radio la emisiunea unui foarte cunoscut si apreciat psiholog pe probleme adolescentine...si retin raspunsul unei fete care mie mi sa parut apropiat de ...

Noone Lives Forever

din 26 iul 2003 15:45 de johndoe

daca iai raspuns asa lu danutz(chiar ca e cam prostut) inseamna ca tii mai mult decat e permis la ea si pari sa o iubesti...dar sfatul meu ca al altora este sa FUGII... cat ai timp..in 99% din cazuri nu iese nimic (ai prea multe impotriva ta ...

intre suferinta si nimic , aleg suferinta...

din 26 iul 2003 15:24 de johndoe

pentru cei care au ras sau facut misto de cei cu ideii sinucigase...nu radeti..bucurativa ca nu ati ajuns in situatia asta..caci e departe de a fi placuta. Si apropo...sinuciderea este..nu ultima...ci prima si aparent cea mai usoara metoda de a ...

Everything Is A Game...

din 26 iul 2003 15:12 de johndoe

Asta nu e neaparat inferioritate...de ex daca eu vreau sa mai fac sex cu cineva da nu ma excit , nu ma atrage etc si totusi as vrea...ei bine nu pot..pe cand ele pot...nu stiu cu ce efort...dar pot..poate asta e superioritate, nu?

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 26 iul 2003 03:02 de ady

[Parerea mea e ca majoritatea fetelor fac sex din interes, adica e un fel de prostituare. Sunt reprezentantele sexului slab, adica le poti cumpara usor daca ai paraleB)

Re: Re: Re: sinuciderea .........ultima solutie?

din 26 iul 2003 00:59 de YLoveCamelia

danutz ca intotdeauna dobitocan..bah ...puneti tuh capu la tren spartule

Re: Re: Re: Re: gay,ce vede un barbat la alt barba

din 26 iul 2003 00:43 de toxiangel

lasa-ma sa-ti explic o treaba... io nu intru pe forumul asta ca sa imi compar inteligenta (care sigur e mai mare decat a ta) sau cunostintele(aici poate ma depasesti... dar am vreme sa invat) cu tine sau cu oricine altcineva de pe forum... eu intru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls

din 26 iul 2003 00:42 de YLoveCamelia

bah sorry de limbaj da`e spart tare asta . danut, decrepitule..asta e tot ce tzi poate fata jegul tau incomensurabil de tentativa de minte ? "par jos ca nare timp de ras..si padure cu buze zabaloase "? ori esti un copil mai mult ...

Re: Re: Re: e destul __cm?

din 25 iul 2003 23:48 de Danutz

E mica mai, eu la virsta ta o aveam de 23cm. Cred ca trebuie sa o tai si va creste mai mare pe urma (la fel ca trandafirii):blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pussy leak

din 25 iul 2003 16:38 de nemesis

Cu TOATA placerea... - daca putem spune asa ! :lol::D

Re: Re: Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?!

din 25 iul 2003 16:36 de nemesis

Mai "cap sec" !!! Nu e o boala! Daca, a nu accepta celelalte "fenomene petrecute inainte de nastere..." tie ti se pare o boala, atunci lasa-ma sa pun asta in termenii tai: daca tu nu accepti homosexualii inseamna ca esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 25 iul 2003 16:31 de osiris1394

da, dar nu cred ca ti-ai taiat mana pt. ca ai pacatuit "cu gandul"+ femeile adulterine nu sunt ucise cu pietre de o gloata in extaz si urland la vederea sangelui..:x ce te face sa crezi ca femeile care inseala se indragostesc ? si de ...

Re: Re: Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?!

din 25 iul 2003 14:56 de osiris1394

si ce vrei sa spui cu asta, homofobule? pe langa demonstratia de "priviti cat sunt de destept si de informat", nu ai aratat absolut nimic in raspunsul tau. cu un lucru nu sunt de acord, in ceea ce ii priveste pe homosexuali: gay ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3614 din 3731
«   1 ... 3611   3612   3613   3614   3615   3616   3617 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare